![]() |
Cevap: House'un başkalaşım günlüğü :) Ve bugün ayrıca şunuda anladım resmen hayatımda herşeye müdahale edebiliyorum mesela sizde yapın bunu ben yazmadan yaptım ama yazın siz daha güzel olur, şu an ki durumumu düşündüm bide bu durumla ilgili geçmişte ne hissetmiş yada ne düşündüm diye düşündüm hakkaten geçmişte ne düşündüysem bugünkü hayatım olmuş artık adımlarımı daha temkinli atıyorum ayrıca çok eğlenceli sizde böle bakın olaya arkadaşlar ne isterseniz ona yoğunlaşın istediğiniz gibi oynayın onunla inanılmaz zevkli sonunda size gelecek zaten hatta siz onu arzuladığınız an sizin o :))) zaten inanç süper bir sihir bence bu akşam haberlerde izledim 22 yaşında bir kız otizmi yenmiş inanmakla ilgili daha ne söyleyebilirimki????? |
Cevap: House'un başkalaşım günlüğü :) Alıntı:
rüyada olduğunuzu anlayıpta o anı iyi değerlendirirseniz o an her ne hissedip düşünürseniz o direk beyne kazınıyomuş hatta bi yazı var bunla ilgili kısaltıp yayınlıcam bilinçaltından geliyo ya rüya hatta şey yapın benim gibi olumlama yaparak uyuyun zaten direk bilinçaltı öyle bir rüya çıkarıyo karşınıza ve sonuç süppper oluyosmil56 |
Cevap: House'un başkalaşım günlüğü :) house o rüyadayken rüyada olduğunu bilme haline lucid rüya diyorlar burda onunla ilgili bişeyler okumuştum. bir de odanın etrafın farkındayım demişsin o da astral seyahat gibi kıpırdayamıyorum demişsin karabasan gibi.. öyle işte :D bana da çok olurdu eskiden. streali olduğum zamanlar olur genelde.. ama sen korkmayıp kullanabiliyomuşsun çok hoşuma gitti :d umarım faydasını görürsün :)) |
|
Cevap: House'un başkalaşım günlüğü :) gerçekten paylaşımlarınızzz yorumlarınızzz ,gunlugunuze yazdıklarınızz çok guzell:) bir kez daha teşeekkür ediyorumm i vrasınızzz.. iiki bu sitedesinizz.kalbınız |
Cevap: House'un başkalaşım günlüğü :) işte burdayımmmmmmmmmm :))))))))) |
|
canımcımm süper olann herşeyii çokk seviyprumm .sende süpersinn senide seviyorumm girlhaha |
aynı şey dn başıma geldi house. dün sitedeki rüya olumlamalarından bir kaç tanesini yapıp uyudum daha doğrusu tam dalamadan kendimi içi evrak dolu ir odada gördüm o evrakların tümü benim bilinçaltımdaki gereksiz düşünceler ve iananışlarmış gibi geldi ve onlar odadan dışarı bilinçli bir şekilde atma kararı aldım ama olmadı gözlerim o anda açıldı. :( sen lucid çalışmasıyla hiç uğraştınmı yoksa telkinlerden ve olumlamalardan sonra mı olmaya başladı? |
|
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:29 AM. |