Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=264)
-   -   House'un başkalaşım günlüğü :) (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=617967)

nlg 06-05-2011 09:04 PM

Cevap: House'un başkalaşım günlüğü :)

hause canım o tembellikten bende muzdaribim ve erteleme huyum var aslında telkinli cd leri dinliyorum mesela erteleme huyum faydasını görüyorum tembelliğe gelince onuda cözeriz hause hiç kuşkumuz olmasın didigin gibi zafer kazanmanın yaşı ve zamanı yoktur bende sana tanınmış bir aktorumuzden örnek vereyim rahmetli kemal sunal ünifersiteyi bitirdi yılmadı956k

house 11-05-2011 12:02 AM

Ya bu iki nokta tekniği ya bu iki nokta tekniği müthişşşşşşşşşşşşş :))))))))) hehheeeyttttttt bugün artık sağlık problemleri dışında bir dilek içinde tuttu 3-4 gün sürdü ama oldu :))) annemin ve anneannemin ağrılarını geçirmiştim ama bir türlü forumdaki diğer arkadaşlar gibi bir dilek için yapamıyordum ama oldu sonunda ohhh be pes etmek yok yılmak yok ilgilenen olursa diye nasıl yaptığımı anlatayım :)))

Öncelikle ne istiyorsanız isteyin kendi vücudunuzda bir nokta belirleyin ben mesela çok önemli bir organizasyona başvurdum ve acayip seçilmek istiyordum editörlük için önce alnımda sağ el başparmağımı gezdirdim taaa ki parmağım hareketsiz kalana dek orası tam enerji noktası oluyor sonra diğer elimin baş parmağını boşlukta sanki oaraya attığım başvuru mailine temas eder gibi hareket ettirdim ve benle o nokta arasında güçlü bir enerji hissettim ve beni mutlu edecek sonucu imgeledim gelen mail gibi sonra teşekkür edip yattım ve olacakmı diye hiç düşünmedim elde etmiş gibi rahatca uyudum veeee oldu aynen imgelediğim gibi oldu 3 tane e-mail atmıştım hepsi olumsuzdu ama 4.de oldu :))) şiddetler tavsiye ederim
DİPNOT : Bu teknikle daha önce ilgilenen arkadaşlar eğer okurlarsa yanlış bir yönlendirme yapmak istemem ama ben böyle uyguladım ve oldu sürçü lisan ettiysem affola bi hatam varsa düzeltin sevvgilerrrrrrrr :)))

Nazife_p 11-05-2011 12:04 AM

seni kutluyorum canim daha nice guzel haberlerini bekliyoruz25889

Nazife_p 11-05-2011 12:06 AM

canim ya birsey sormak istiyorum ben de yaptim da kac gun devam etmek gerekli bu noktalamaya sen daha tecrubelisin bu durumda .

sevgiyle kal

house 11-05-2011 12:20 AM

Alıntı:

Nazife_p Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 798216)
canim ya birsey sormak istiyorum ben de yaptim da kac gun devam etmek gerekli bu noktalamaya sen daha tecrubelisin bu durumda .

sevgiyle kal

canım tekniğin mükemmelliği burdan geliyo sadece 1 kez yapıyosun ve gücünü kesin olcak diye düşünmekten alıyosun ben bi gece yatmadan önce yaptım ve unuttum hemen nasıl olsa olcak diye hatta gelen umutsuz e-maillere rağmen bi kere yap ama en önemlisi aradaki enerjiyi mutlaka hisset ve mutlu sonu imgele o enerji ellerinden akarken bne öyle yaptım başarılar canım ama sen kesin yaparsın öpüyorumgirlhaha

Nazife_p 11-05-2011 12:38 AM

canim tesekkur ederim verdigin bilgi icin . ben ayni zamanda reiki de uyguluyorum kendime . enerji akisini onun icin cok iyi hissediyorum. Yaptim noktalamalarimi saldim cayira hesabi bekliyorum:))

isigin hep parlasin sevgiler

Nazife_p 11-05-2011 12:42 AM

Ben de cok degerli Prof. Dr. Ahmet Maranki nin noktalar konusunda bir kitabi var orada enerji noktalarini gostermis ben nerede enerji bulurum diye aramiyorum noktaya koyuyorum parmaklarimi ve mesajimi Rabbime gonderiyorum.

Sevgiler

house 11-05-2011 01:31 AM

Alıntı:

Nazife_p Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 798221)
Ben de cok degerli Prof. Dr. Ahmet Maranki nin noktalar konusunda bir kitabi var orada enerji noktalarini gostermis ben nerede enerji bulurum diye aramiyorum noktaya koyuyorum parmaklarimi ve mesajimi Rabbime gonderiyorum.

Sevgiler

süpersin sen yagirlhahaHerşey Rabbimiz sayesinde elbety789

bussraster 11-05-2011 11:34 AM

Alıntı:

house Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 797983)
Bugün düşündümde, aslında ne zamandır aklımda vardı ama bugün nedense bu düşünceler hücum etti beynime, bazı istekler bizlere yok yere verilmedi ya da daha doğrusu bu istekleri biz boşuna istemedik ama öyle ev, araba vs gibi şeylerden bahsetmiyorum daha köklü hayatımızı değiştirecek tamamen yaşam biçimimize etkie edecek isteklerden bahsediyorum benim dileğim böyle bir şey ve kendimi bildim bileli bu bende hep var hatta dün gece hıdrellez münsabetiyle dilekte bulunurken çok ufakken bu konuyla ilgili yaptıklarımı hatırladım ama o kadar eski ve unuttuğum şeylerdiki....Bence bu bir işaretti bana şöyle denmek istedi, vazgeçme! bu istek senle var oldu, hatta senle doğdu, sen sen olduğun günden beri hep damarındaki kan gibi dolaştı durdu tüm vücudunda oradan sirayet eti ruhuna.....böyle dedi sanki bana birileri....Bende dedimki House etme eyleme sakın umutsuzlanma oluyor dileğim yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin diyorum :))) yani demem o ki biz en büyük dileğimiz idealimiz her ne ise onu boşuna istemiyoruz hepimiz seçilmiş kişileriz şöyle ki eğer benim gibi sizde hayatınızda bir ideale bu kadar bağlıysanız rahat olun bu inancınız üzere gerçekleşecektir...Çünkü siz o dileği gerçekleştirmek üzre geldiniz bu dünyaya, mesela ben hayvanları çok seviyorum hatta yakın çevremden tepki toplayacak kadar hatta karakolluk olacak kadar ve bunuda zaman zaman düşünüyorum mesela bu yardımları severek yapıyorum içimden geliyo ama bi yandanda bazen ben diğer tüm hayvanseverler gibi onlara yardım etmek için var oluyo olablilrim çünkü en büyük ideallerimden 2.si onlara daha büyük ve köklü yardımlar edebilmek, tabi sakın bu yazdıklarım yanlış anlaşılmaya :))) hepimizin bir misyonu var ve bence her birimiz bir görev için seçildik mesela Atatürk misyonunu düşünün yada Türkan Saylan'ı vs vs kısacası kendimi bildim bileli bende var olan bir tutku var ve ben onu gerçekleştirene kadar durmayacağım ve hedefime 4 elle sarılıyorum çünkü bende bu hep vardı ve onu istemem tesadüf değil gerçekleşmesi için gereken sihir benim düşüncelerimde gizli ve davranışlarımda....Bir şey isteniyorsa boşa değildir....O istek ya kendini en iyi şekilde gerçekleştirecek ve değerlendirecek kişiyi bulmuştur ya da ona en uygun yaratılışı....İçinize dönün ve sizi en çok aateşleyen tutkunuzu yoklayın orda bir hazine sandığı ile karşılacaksınız benden söylemesi..... ;)))

house cum mevlana hazretleri demişki:
senin 'Ya Rabbim' deyip bir istekte duada bulunman onun:
'buyur ey kulum' demesi sayesindedir.
başka bir yerde de okuduğuma göre Allah kabul etmeyeceği hiç bir isteği
kulunun kalbine vermezmiş. bu hepimizin inancını güçlendirsin.

house 11-05-2011 01:40 PM

Alıntı:

bussraster Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 798239)
house cum mevlana hazretleri demişki:
senin 'Ya Rabbim' deyip bir istekte duada bulunman onun:
'buyur ey kulum' demesi sayesindedir.
başka bir yerde de okuduğuma göre Allah kabul etmeyeceği hiç bir isteği
kulunun kalbine vermezmiş. bu hepimizin inancını güçlendirsin.

çok haklısın arkadaşım emeğine sağlık benim yazdıklarımın üstüne çok süper olmuş bu yorum bende onu vurgulamaya çalıştım zaten Rabbim vermeyeceği duayı ettirmiyor hakkaten ama inançlı olmak ve onu elde etmek bizim elimizde Rabbim kalbi temiz olan beddua etmeyen herkesin dileğini versin inşallah sevincli

WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:10 PM.