![]() |
Cevap: Herr_Mannelig'in günlüğü merhaba günlüğm benim 4 ocakta da dinledim telkin ama ne kadar unuttum :D bugün 5 ocak.3 saat ego ve boy uzatma dinledim :) şimdi gidiyorum yatmaya ve telkinimi dinlemeye.. hadi iyi geceleractionsmile |
Cevap: Herr_Mannelig'in günlüğü günlükkk cem adrian konserine gittim yahu cem adriannnnnnn :D:D:D:D:D:D:D mükemmeldi harikaydı ya anlatamam nasıl güzel bi konser olduğunu.hayatım boyunca cem adrian dinlemek istiyorum hep o söylesin ben dinlemek istiyorum onun sesini duymak istiyorumy789 bu kadar harika biri olabilir mi yahu..gerçek bir müzisyen.. bu arada,birkaç gündür yoktum telkin falan dinleyemedim ama bugün tam 7 saat dinledimmusic45inanıyorum uzuyorum.. inşallah birdaha gitmek nasip olur ya müthişti ya çok güzeldi çoooooooooook :) |
Cevap: Herr_Mannelig'in günlüğü aradan 4 gün geçti ama ben hala cem adrian diye sayıklıyorum günlük yaa...onu istiyorum birdaha birdaha canlı dinlemek istiyorum:D:D dün 3 saat mi ne dinledim telkin boy uzatma+ego.bugün de 1 saat boyunca boy uzatma dinledim.ama işe yarıyor biliyorum :)) görüşürüzzzzhpm2 |
Cevap: Herr_Mannelig'in günlüğü evet günlük ;gene cem adrian...:) bugün 7buçuk saat falan dinledim dün de öyle dinledim.kalan diğer günlerde de dinledim ama çok değil.2-3 saat falan belki. 7-6 cm uzamayı seçiyorum.uzuyorum.. görüşmek üzeret678 |
Cevap: Herr_Mannelig'in günlüğü bugünn 3 saat boy uzatma+egomusic45 kendimi şuanda çok mutlu hissediyorum niyeyse smil56 gerçi niyesimi varAllaha şükür sağlığım yerinde,elim ayağım tutuyor,kendimden de memnunum,ama boyumun 6-7 cm uzamasını seçiyorum,uzuyorum..telkinlerim de var.. görüşmek üzereewave44 guitar |
Cevap: Herr_Mannelig'in günlüğü merhabaa günlükactionsmile ne zamandır yazmamışım...bugün 1 saat falan dinleyebildim,dün ne kadar dinledim bilmiyorum,kulaklık kulağımdan çıkmış hep..önceki günleri hatırlamıyorum..birdaha aksatmayım seni,telkinim de aksıyor hem.. ama uzuyorum değil mi ? neyse,görüşmek üzere^-^ |
Cevap: Herr_Mannelig'in günlüğü bugün 5-6 saat ego+boy uzatma dinledim...7-6 cm uzamayı seçiyorum..elimden geleni yapmaya çalışıyorum,inşallah uzuyorum... |
Cevap: Herr_Mannelig'in günlüğü dinledim 3-4 saat... inşallah uzuyorum |
Cevap: Herr_Mannelig'in günlüğü merhaba günlük..dinliyorum..düzenli dinlemeye çalışıyorum...henüz gelişme yok:( belki olsa daha da inancım gelişir...boyumu iyicene ölçmeye karar verdim,yani şu cm şu mm diye.bir de aradan zaman geçince ölçcem,belki mmrik uzamalar ollmuştur..ben gözle görülür uzama olunca ölçerim gerek yok diye düşünüyordum ama böyle de hiç olmuyor.. görüşürüzactionsmile |
Cevap: Herr_Mannelig'in günlüğü merhaba günlük..boy uzatma telkini? evet dinliyorum.. ama psikolojim bozuk günlük...bozdular psikolojimi.ben bu değilim ki.. |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:08 AM. |