18-11-2010, 02:08 PM
|
#22 (permalink)
|
Üsteğmen
Tesekkür: 806
260 Mesajinıza toplam 1,000 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Perfinya'nın Değişim Günlüğü Herkese merhaba,
Öncelikle herkesin Kurban Bayramını tebrik ederim.Bugün bayramın 3. günü. Yaklaşık 1 haftadır günlüğüme yazmıyorum. Bu süre boyunca bende çok güzel değişimler oldu. Birkaç aydır dönem dönem bırakarak dönem dönem en baştan başlayarak telkinleri düzensiz dinliyordum ve en son 10 kasımda telkinlere tekrar başladım. 8 gündür düzenli dinliyorum. Midem çok bulanıyor. Aynada kendimi çok daha güzel görmeye başladım. Kendime daha çok bakmaya başladım. Çekim yasasını hiç başaramazken çekim gücüm artık var ve istediğim 3-4 şeyi çekmeyi başardım. Başkalarının düşüncesini önemsememe ve topluluk karşısında konuşmayı da listeme ekledim.
Şu sıralar erken uyanma ve ertelemede dalgalanma hissi yaşıyorum ve tam tersi etki görüyorum. Enerjim biraz daha arttı. Sevgimi daha fazla gösteriyorum ve sevdiklerime bol bol teşekkür edip, iyi ki varsın, seni seviyorum, seninle gurur duyuyorum, sen bitanesin,iyi ki hayatımdasın, iyi ki seni tanımışım................. gibi iltifatları çokça ediyorum. Mutluyum.
__________________ -BEN ENERJİNİN KENDİSİYİM- Hoşuma giden şeyler yaparak enerjimi serbest bırakıyorum.Bilinçli bir şekilde hayatımdaki sevginin enerjisine odaklandığım zaman beni yorup tüketen kıskançlıklar ve gönülsüzlükler eriyip gidiyor.Bugün enerjim adeta ışık saçıyor ve huzurluyum..Gücümü ve enerjimi kaybettiğimde,her an yeniden toparlayabilirim.Şimdi gücümü ve enerjimi toplamanın tam zamanı... |
| |