![]() |
Cevap: KüçükFilozofKız'dan Nağmeler... Alıntı:
Teşekkür ederim sağol :) İyi dileklerin eksik olmasın,Huzur ve sağlıkla kal t678 Bu arada papatyalar miss gibi y789 |
Kendine iyi bak sağlıklı ve mutlu kal t678 |
Cevap: KüçükFilozofKız'dan Nağmeler... Günlüğün hayırlı olsun.. Mutluluklarla dolsun arkadaşım. Hoşgeldin aramıza :) |
Sağlıcakla kal t678 |
Cevap: KüçükFilozofKız'dan Nağmeler... Sevgili Günlük ; smil56 (Sana ilkokuldayken yazdığım günlük gibi başlamak istemezdim inan khkh56 ) Bugün ilk iş olarak,normal (!) kalktığım saatten 1.30 saat önce kalktım. Üşengeçlik aşırı uykuya düşkünlük ve erteleme bu 3 unsur benim baş düşmanım..Hangi biriyle başa çıkacağımı bilmiyorum girlhaha açıkcası bu durumdan çok rahatısızım. Gözlerimi açar açmaz güne güzel başlamak adına duvarıma astığım yazıyı okudum: "Güzel bir güne günaydın diyorum veee her şey çok çok güzel olacak" superxy Anlamadığım bir şey var..Dostluk bu kadar hafifmiymiş..O kadar kolaymıymış arkasını dönüp gitmek..Canımı çok sıkıyolar.. Okul vakti kütüphaneden aldığım 3 kitabı bitirmiş bulunmaktayım.. Keşke daha fazla alsaymışım neutrali5 bu arada okulların açılmasına da az kaldı he şaşkınx Daha şimdiden ders çalışmaya başladım bu yıl, en azından birinci dönem takdir almak istiyorum krz56 Ve bi şey daha odama tuz koydum inşallah işe yarar girlhaha Görüşmek üzere..t678 Cici kal..44a ~Gamze. 31 Ağustos Salı,2010 21:48 |
Cevap: KüçükFilozofKız'dan Nağmeler... Merhabalar Gamze:) Günlüğün hayırlı ugurlu olsun, hayatta sana sans getirsin. Ben şimdiden mis gibi kokular almaya başladım bilegirlhaha yolun acık olsun. |
Teşekkür ederim..İnşallah :)) Sağolun iyi dilekleriniz ve ziyaretiniz için.. Sağlıcakla kalın..actionsmile |
Cevap: KüçükFilozofKız'dan Nağmeler... Merhaba Gamze, günlüğüne ABONE oldum, selamlar. krzm67 |
Sağlıcakla Kalın.. Takipte kalmanız dileğiyle girlhaha |
|
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:36 PM. |