![]() |
Cevap: elisya nın seyir defteri Bu aralar tamamen kapalı olan ( sanırsam tabii..) çakralarımı açmakla uğraşıyorum.. Telkin muzikleri ile birlikte .... |
Cevap: elisya nın seyir defteri günlüğün hayırlı uğurlu olsun elisya ::)956k telkinler konusunda tereddüt etme ben koca 1 hafta boyunca inanılmaz baş ağrsı çekmiştim (bnce çok şaşılıcak bir olaydı çnküü bn baş ağrısı çeken bir insan değildim yani bu hayatıdmaki iilk baş ağrımdıgirlhaha) o sıralar etkileri tam bilmedğim için doktora bile gittm oda bana birşeyn olmadığını söyleyiverdi işte o zmn anladım telkinlern etkisinin olabileceğinidunk56 her insanda farklı etkileri var zmnla alışıyorsun şu çakra meselesine gelince 3 çakram kapalıymış bnmde.. gün içinde heryerden sarı-turuncu-kırmızı ışık çıktığını hayal ediyorum(kapalı olan çakra renklerim ) açarız bu gidişle biz bunları blissy ümitliyim bnsuperxy |
Cevap: elisya nın seyir defteri Merhaba gün geçtikçe güzel gelişmeler diliyorum:)) |
Cevap: elisya nın seyir defteri Alıntı:
|
Cevap: elisya nın seyir defteri Bi kaç gündür kafam çok yoğun. iş yerindede her şey üstüste geldi çok yoruldum. Gündüz telkinlerimi dinleyemiyorum. akşam dinleyebiliyorum. artık neyi ne zaman dinleyeceğimi anladım. Akşam yatarken ney müziğini dinliyorum hem rahatlatıyo hemde hemen uyuyabiliyorum. Güdüzde tabi eğer işten vakit bulursam sabah uyandığımda ve iş yerinde doğa müziğini koyuyorum. Harika geliyo . Mesela bugün çok yoğundum.... iş ile ilgili bir sürüde şeyler unuttum patron bile söylendi ağla2 bu ne dalgınlık böle dedi bad45 ne bileyim kafam çok yoğun diyemedim ( içimde kaldı yahu..) neysem o yoğunluktan eve gelipte akşam şu kuş cıvıltılı doğa muziği dinliyorum tıpkı bir meditasyon gibi geliyo bana.. hep tek başıma bir adada huzur içinde denizin sesini dinliyip rahatlıyormuşum gibi geliyo. smileydance birazdan yatıcam ney müziğim sabaha kadar açık ...neseli56 bugün çakra açma muziği dinlemedim.. bi kaç gün ara vericem ama bu sırada çakra ile ilgili daha çok bilgi öğrenicem. bu arada akşam muziğin sesi çok kısık geldi bana uyurken biraz fazla kısmışım ama genede duyuluyordu. genede alttaki telkinler bende etkili olmuşmudur. yoksa duyulmamış mıdır :((( |
Cevap: elisya nın seyir defteri yaklaşık 2 haftadır telkin dinliyorum. Fiziksel değişiklikler dışında pek bi ruhsal olarak bi değişiklik yaşamadım daha 88a Fiziksel değişiklikler genelde bel, boyun ve sırt ağrısı, çok yoğun bi kafa yorgunluğu, dalgınlık falan oldu. Galiba bunlar değişimin ilk belirtileri dedim ama o kadar devamı gelmedi başka bişi yaşamadım. Ruhsal olarak bir ilerleme de yok hayatımda şaşkınx üff.. Gene aynı karamsar, boş boş bakan gözler ve hayata dair isteksizliğim devam ediyor. yinede dinlemeye devam edicem. Bu durum normal mi bilmiyorum , daha ümidimi yitirmedim ama artık başladığım gibi de değilim. Halbuki başlarken çok umutluydum. üzgünüm...sad456 |
Cevap: elisya nın seyir defteri Günlüğün hayırlı olsun elisya. Değişimlerin ve gelişimlerin çoğalsın. Yaşadığın yan etkiler normal. Telkinleri bilinçaltının kabul ettiğini gösterir. Ama bizler genellikle hep somut ve olumlu etkiler görmek istediğimiz için hemen umutsuzluğa kapılıyoruz. O nedenle rahat olmanı öneririm sana. Bir şey daha ekliyim. Çakraların tamamen kapalı olamaz. Öyle bir şey düşünme. Güzel haberlerini almak dileğiyle. Sevgiyle kal, sağlıkla nefes al. sapkal89 |
Cevap: elisya nın seyir defteri Günlüğünüzü hayırlı olsun. Umarım her gününüz güzel geçer, güzel paylaşımlar yaparsınız. Selamlar. |
Cevap: elisya nın seyir defteri Günlüğün hayırlı olsun elisya telkinlerin ruhsal etkiside zamanla başlıyor...Güzel gelişmeler okuyacağız bu sayfadan bekliyoruz...956k |
Cevap: elisya nın seyir defteri Bugün çok kötüyüm ...bad45 yardım edin Gene aynı eskiye geri döndüm gibi aynı isteksiz duygular, kendimi değersizmiş gibi görüyorum ağla2 ağlamak istiyorum içim kötü ve karamsarlıklarla doluyo, Hayattan bıkkınlıklar geçiriyorum... gene o kötü ve hayatımın ve kendimin değersiz olduğum his nöbetleri geliyo ve gitmiyoo, ağlama krizleri geliyo bütün gün böyleydim. Birinin en ufak bi sözü bütün hayatımı karartıyor Sanki kendim dışında herkes çok iyi yerlerde ve hayatlarından memnun bir tek ben böleyim. Neden hayatımdan memnun olamıyorum ??, sürekli ağlamak istiyorum, 88a bu duygum ne zaman geçecek, böle olmak istemiyorum ... |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:14 AM. |