![]() |
Cevap: 7tepe'nin Günlüğü Evet arkadaşlar,uzun bir zamandan sonra ancak fırsat bulabildim diyebilirim,malum yaz olduğu için tatil felan baya uzun sürdü,aradabir giriyodum ama kısa süreli. Hayatıma,bu yaşıma kadar yaşayamadığım deneyimlerimi çekmeye devam ediyorum956k.Öncelikle dün okula gittim bölüm derecemi öğrenmeye ve tahmin ettiğim gibi bölüm birincisi olduğumu öğrendim ve tabi çok sevindim ama şunu söylemek istiyorum çok sevinmeye çok sevindim ama kendimi o kadar şartlamıştım ki o birinciliği alacağıma sevinçten içim kalkmadı yani çünkü çekim yasasını çok başarılı kullandığımı biliyorum o sevinci birinciliği kazandığım haberini almadan önce tüketmiştim,tabi önemli olanda böyle davranmak.Normalde olsa sevinçten titrerdim yürüyemezdim bu haberi duyunca ama çok sakin karşıladım gerçekten,kendimi kazanacağıma şartlamıştım,hatta emindim diyebilirim,aslında emin olunacak bişey yoktu ama ben yinede emindim kazanacağıma bu sayede de birinci oldum,normalde paralı okuyorum ve böylece birincilik bursu kazandım tabi çok mutluyum bu durumdan,ailem akrabalarım çok sevindi benimle gurur duydular elbette ben ailemin benimle gurur duymalarını,beni tebrik etmelerini daha önceden imgelemiştim aynen hepsi gerçekleşti. Ayrıca söylemeyi unuttuğum bir şey daha var çift anadal bursuda kazandımy789,ücretsiz ikinci bir üniversite daha okucam,ondada mimarlık okumayı istiyorum dilekçemi salı günü okul senatosuna sunucam inşallah kabul edilmesini umuyorum,gerçekten hayatıma istediğim şeyleri çekmeyi öğrendim artık hayatımı düzene sokuyorum üniversite öncesi yaşamım başarısızlıklarla geçmişti artık bu döngüyü tersine çevirdim,İnşallah sizlerde hayatınızı şekillendirme gücüne sahip olursunuz aslında bu güç herkeste var sadece kullanmayı bilmek önemli.actionsmile Dilekleriniz olması dileğiyle,art56art56 |
Cevap: 7tepe'nin Günlüğü Geçenlerde güzel bir şey oldu (aslında güzel değil,dikkate almayın ana maddeyi) bilgisayarda takılıyorum birde baktım sigaram bitmiş,içimden şöyle bi keşke fazladan bir paket daha sigaram olsaydı diye geçirdim dışarı çıkmayada çok eriniyodum ve bakkala gitmek zorundaydım sigara almak için,o günde hava soğuktu,üşürüm diye geçen kıştan beri hiç giymediğim montumu giymeye karar verdim,ve cebinde bi şişkinlik fark ettim bide baktımki bir full paket sigara,taa ozamandan unutmuşum,inanın çok sevindim bu duruma çünkü böyle bir şeyle ilk defa karşılaşıyodum,umarım bundan sonrada hep karşılaşırımy789 |
Cevap: 7tepe'nin Günlüğü Alıntı:
Şimdi; madem bu konuda bu kadar iyisiniz o halde size şunu sormak istiyorum. Bu çekim yasasını bir süredir merak ediyorum. Kafamda netleştirmek istiyorum artık. Çekim yasasının işlemesi için istenilen şeyin zihinde net bir şekilde canlanması gerekiyor. Bahsettiğiniz gibi tüm ayrıntıları zaten hayal edince ve gerekli adımları atınca sorun kalmıyor. Peki sizin yaşadığınız durum.dusun2 Yani birinci olmaya öylesine odaklanmışsınız ki başka seçenek düşünmüyorsunuz. Birinci olunca da bu haberin sevincini bile hayal ettiğiniz için "şu anda" hissedecek bir şeyiniz kalmıyor. Eee o zaman biz çekim yasasını çalıştırırken gelecekte yaşayacağımız duyguları bile hayal edersek ve o anda yaşarsak, şimdiki zamanda bunlar gerçekleştiğinde durum "zaten biliyordum olacağını, e ben dedim sana..." gibi cümlelere paralel olmayacak mı?dusun2 Şimdiki zamanda ne yaşayacağız? Duygular bile önceden belirlenmiş. Saçmalamış olabilirim, sadece bu konuda merak ettiklerim var. Bu konuya açıklık getirilirse çok sevineceğim. Sevgiler.actionsmile |
Cevap: 7tepe'nin Günlüğü Tebriklerin için saol planner, Öncelikler duyguları önceden yaşama olayı sandığın kadar kötü bir şey değil,hatta mücizevi özellikte güzel bir şey,evet ben birinci olacağıma kendimi çok şartlamıştım,kafamda en ufak bir şüphe bile bırakmadım ya olmazsa diye,tabi sonucunda oldu,şaşırdımmı evet şaşırdım ama ben birinci olacağım haberini daha önce almış gibiydim.Peki şimdiki zamanda ne yaşayacağız diyorsun,sen o güzel duyguyu sadece şimdiki zamanda yaşamaya başlamıyorsun ki geçmişte yaşamaya başlıyosun buna,ve bu da çok güzel,sebebine gelirsek,eğer ben okul ilk açıldığında kafamda hep bir şüpheyle gezseydim hem ben üzülürdüm hemde isteğimin olma olasılığı düşerdi ama ben ilk günden kendimi birinciliğe şartlamıştım,bu sayede hem günlerim içimde anlatılamaz güzel bir mutlulukla geçti hemde bu güzel duyguların karşılığını birincilik olarak aldım. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:10 AM. |