![]() |
Cevap: HATA ' NIN DEĞİŞİM GÜNLÜĞÜ Alıntı:
|
Cevap: HATA ' NIN DEĞİŞİM GÜNLÜĞÜ Alıntı:
Bu soruyu kimse sormayacak düşünmeye başlamiştım aslında HATA isminin pek bir anlamı yok aslında .. Bu foruma üye olamaya çalışırken Kullanıcı isimleri devamlı hata verdi 3- 4 kere denedim olmadı bende hata yazdım ve oldu =)) Kendımdede olumlu değişikler olmaya başlamadan da ismimi değiştirmeyi düşünmüyorum . |
Cevap: HATA ' NIN DEĞİŞİM GÜNLÜĞÜ Günlüğün hayırlı olsun (: inşallah hep güzel yazılarla doldurursun (: Mutlu ve huzurlu olman dileğiyle.. |
Cevap: HATA ' NIN DEĞİŞİM GÜNLÜĞÜ arkadaşlar bugun hiç ıyı değilim. gozlerımı acamadıgım gıbıde asırı huzursuz ve agresıfım nıye bole oldu bılemıyorumhy789 |
Cevap: HATA ' NIN DEĞİŞİM GÜNLÜĞÜ bence telkinler kalıcı etkiler göstermeye başlıyo demek oluyo bu çünkü kendini iyi hissetmeme durumu ağlama hissi eski acı ve olumsuzluklarından kurtulup yerine olumlu düşünceler geldiği için bi nevi dalgalanma süreci bu konuda forumdaki telkinlerle ilgili olan yazıları okursan için tam anlamıyla rahatlar güzel ve kalıcı değişim ve değişimler |
Cevap: HATA ' NIN DEĞİŞİM GÜNLÜĞÜ bana tam tersı gıbı geldı ama neysee ne zaman normale donerım bılemıyorumm 5 tane dersım var eylulde verıp mezun olabılecekmıyım bılemıyorum |
Cevap: HATA ' NIN DEĞİŞİM GÜNLÜĞÜ sana sımdıden basarılarr umarımm ıstedıgın gıbı olurr...bencee gecersın beaa yeterkı saglıgın yerınde olsunn .. |
Cevap: HATA ' NIN DEĞİŞİM GÜNLÜĞÜ bugun arkadaşlar çok enerjık kıpır kıpır mutlu umutluyumm ıyıce dengem bozuldu sanırım bu hep bole devam ederse yandıkkk |
Cevap: HATA ' NIN DEĞİŞİM GÜNLÜĞÜ Arkadaşlar sucluluk ve ego telkinleri dinliyorum şiddetli baş ağrısı yapıyor ve kulağımı tırmalıyor. Doğa ve su seslerini dinliyorum . Normal mi acaba ? |
Cevap: HATA ' NIN DEĞİŞİM GÜNLÜĞÜ ilk etaplarda dalgalanma dediğimiz çeşitli rahatsızlıklar oluşturması normal. bu geçici bir durum.. baş ağrın çoğaldıysa dinlemeye biraz ara verebilirsin. |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:03 PM. |