![]() |
Cevap: Benim gülüğüm (CasaNoVa) guzel mutlu mutlu anlarındaa duygularınla dolsunn ınsallahh..hayırlı olsun |
Cevap: Benim gülüğüm (CasaNoVa) herkese o güzel yorumları için teşekkürler telkinleri dinlemeye devam etkisini hissediyorum hatta görüyorum ilk günler psikolojik diyordum ama şimdi telkinleri dinlemeden önceki en kötü negatif halim telkinlerden sonraki en kötü halime yaklaşamaz bile o kadar yani etkisi oldu bende yani ego ve suçluluğu yeterince dinledikten sonra topluluk önünde konuşmayı secicem hadi hayırlısı herkese pozitif düşünceler diliyorum esen kalınız :) |
Cevap: Benim gülüğüm (CasaNoVa) etkısını gercekten farkettgındeee avatarınıdaa degıstırkı sana ve bızlere mutluluk gelsın ıcımız kararıo yahuu :) |
Cevap: Benim gülüğüm (CasaNoVa) Harbiden değiştireyim iyi hatırlattın daha fazla negatif enerji yaymayalım ortalığa :) |
Cevap: Benim gülüğüm (CasaNoVa) demekkı degısım varr :) bu cok guzell ...yarın cok guzell bır gun olurr ınsalllaahhh ..gunlugunun takıpcısı oldumm artıkkk :) |
Cevap: Benim gülüğüm (CasaNoVa) Gelecek korkusuda vardı bende onuda buraya yazayım günlük habersiz kalmasın :) evet gelecek korkusu hep kafaın etini yiyen ,zihnimde fazla yer kaplayan düşündüğüm zaman endişe korku,heycan,kalp atışlarımın hızlanması öfke ,keder ,ne ararsan vardı. Ama şimdilerde telkinlerden sonra özellikle bu kaygıdan uzaklaştım.eskisi kadar düşündürmüyor beni gayet rahatım gelecekte şöle olucak böle olucağıan dair kafamda projeler çizip canlandırıyorum :) yani hayat insana yani bizlere göz kırpıyor ama biz dikkatli bakmıyoruz |
Cevap: Benim gülüğüm (CasaNoVa) Ya o korku bende de var.Telkinlerden önce de sonra da hala var.Yiyip bitiriyor beni.. |
Cevap: Benim gülüğüm (CasaNoVa) gelecek korkusu herkesde vardır aslında ,ama eğer biz bilinçli,kararlı,hedefli,iradeli olursak gelecek korkumuzda olmaz önümüze hedef koymalıyız ilk öncelikle herşeyi bir anda başaramayız , kademe kademe hedefimize doğru ilerlemeliyiz. ama ne seçtiğimizi hedefimizin ne olduğunu iyi bilmeliyiz kararsızlık yerine kararlı olmalıyız azimle ilerlemeliyiz yeter edebiyat yaptım :) |
Cevap: Benim gülüğüm (CasaNoVa) son yazımda ne kadarda güzel yazmışım gelecek korkusu hakkında ama gene başladı o korku bende yahu işler yolunda gitmiyor işte evet mükemmeliyetçiyim,doyumsuzum,sabırsızım,tez canlıyım bana bunları demeyin. sabır etmeliyim işler yoluna girecek mutl olacağım evet evet görür gbi oluyorum offff!!1 herkese hayırlı günler diliyorum canınızın istediğini yapın ağzınıza geleni söyleyin patavatsız olun emin olun kiböyle oldukça insan daha rahat başı daha dik yürüyor yolda görüşmek üzere bana yazabilirsiniz arada günlüğümü doldurun dertlerinize iğne batırıp patlatalım yok olsunlar:) |
Cevap: Benim gülüğüm (CasaNoVa) Günlüğünü yeni gördüm ve okudum sevgili Casanova, Hayırlı olsun. Değişimler de başlamış. Süratle de ilerleyecek. Yaşadığın ve kendin için istediğin bütün değişimler için seni tebrik ediyorum. Çok iyi gidiyorsun. Heyecanın, neşen ve bu pozitif enerjin daim olsun. Mutluluklar hep seni bulsun Sevgiyle kallll!!! |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:00 PM. |