![]() |
Değişim 23 Yaşındayım ßugune kadar nasıL Yaşadıysam şimdide öLe yaşıyorum ama şikayetciyim insanın Hayatında beLirLi yasLarda değişimLer oLur ßende oLmadı ßeLkide insan Yapısı demeLiyim ßen ßuna 4897 ÇekingenLik ,ßaşta oLmak üzere güvensizLik, üşenqeçLik qirişimci oLmama ruhum ßeni ciddi derecede öldürüyor örnek ßi otobuste para üstünü vermese mavin isteyemem ßöLe ßi çekingenLik çevremde örnek aLmak istediğim kişiLer var ama onLar gibi oLamıyorum asLında içimdeki çocuk ßu değiL ßen Mantığı düşünceLeri hedefLeri sözLeri ßir oLan qayet kendine güvenen Her konuda topLum içinde konuşmayı kendini göstermeyi ve artık onun değiLde ßaşkaLarınında onu örnek aLacağı bi kişiLik istiyorum ama uLaşamıyorum ! ßu ßen değiLim asLında agl34 |
Cevap: Değişim üzülmeee:( |
Cevap: Değişim üzüLmüyorum ama değişmekte istiyorum artık ! |
Cevap: Değişim of of o zaman değiştini hayal et gözünde canlandır... |
Cevap: Değişim 2 hafta ego suçluluk dinle sonrada sosyallik ekle değişirsin kesin |
Cevap: Değişim Yaşadıklarınız karakter,kader vs.. değil herkesin içinde müthiş bir potansiyel var ama dışarı çıkartamama sorunumuz var maalesef.Telkinler bu konuda imdadımıza yetişiyor. dinlemeye devam. |
Cevap: Değişim TAqma kafana |
Cevap: Değişim Öncelikle yalnız olmadığını bil, ben de okula giderken dolmuşta paramın üstünü isteyememiştim, çok az bir miktardı ama istemem gerekiyordu. "Bu az miktar için para üstü istemeye değer mi, başkaları olsa ister miydi acaba istediğimde ne düşünecekler" diye düşünürken zaten yol bitti girlhaha Sonrakilerde dikkat ettim herkes ne kadar az olursa olsun parasının üstünü istiyordu, tabii ki isteyecekler bundan doğal ne var ki değil mi? Telkinler çok yardımcı oluyor düzenli olarak dinle, ego ve suçluluktan sonra kendine güven ve başkalarının düşüncelerini önemsememeyi dinlemeni de öneririm. Sonra fırsat buldukça buradaki yazıları oku, olumlamaları tekrarla. En değerli olan sensin, zaten bunu farkettiğin zaman davranışların, hayatın da değişecekart56art56 |
Cevap: Değişim telkin dinlesen yetiyo bea bunlar ufak sorunlar,ileride dolmuşçu para üstünü vermezse sorun çıkarırsa falan dövücek hale geliceksin,tepki koymaya başlıcaksın.bunları dert etme ego suçluluk dinle yetiyo |
Cevap: Değişim En küçük işler için bile erteleme hemen yap.http://www.hayatimdegisti.com/forum/...vazgecme.html? |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:54 PM. |