![]() |
Cevap: BLUEGİRL'İN GÜNLÜĞÜ kendimi koruma altına alınmış hissediyorum.şemsin 40 kuralını yeniden okuma fırsatı veren arkadaşıma çok teşekkür ediyorum. |
Cevap: BLUEGİRL'İN GÜNLÜĞÜ bugün hiç beklemediğim bir şey oldu ..kendime hediye almaya devam etmeye karar verdim . biraz kendime baktım.yüzümdeki pası sildim...kuzenimin kına gecesine gittim.şöyle bir izledim.çünkü hep bir mesafe vardır aramızda kendisiyle.sonra bir baktım elimde kına tepsisi..sanki dinlediğim telkinler kulağımdaydı..şimdi kendimi iyi hissediyorum.. iş yerinde mesai arkadaşımı yanımdan aldılar..kaba saba bir kız geldi yanıma .birkez daha anladım ben evrene şöyle bir mesaj göneriyorum. 'ben herşeyle başedebilirim.' oda bana al o zman şimdide bunla uğraş diyor.ama baş edebildiğimide gösteriyor.halbuki ben ne istediğimi savunuyorum daha ılımlı daha neşeli bir hayat istiyorum. bunu evrene anlatacağım sonunda. |
Cevap: BLUEGİRL'İN GÜNLÜĞÜ bugün kayınvaldem bana ilk kez ben seni çok seviyorum seni özledim gibi kendinden beklemdiğim cümleler kurdu.gerçekmidir ..belki kendi bile niye söylediğüini bilmiyordur.yalakalık gibi bir çabam hiç olmadı.kimine bu garip geldi.ama hissetmediğimi söylemedim. ama sevilmeyi hakeden bir insanım ve karşılığını hep aldım. sevgi alırım sevgi verririm olumlamamın sonucunu almaya başladım sanırım.. |
Cevap: BLUEGİRL'İN GÜNLÜĞÜ Merhabaaa:) Yazış üslubun bana çok sempatik geliyor..Bir de herşeye çözüm odaklı bakman,gelişimine yönelik birşeyler aramanı çok takdir ediyorum.Yola devam:) Kucak dolusu sevgiler:) |
Cevap: BLUEGİRL'İN GÜNLÜĞÜ Günlüğün tutulması konusunda bana dikkat edilmesi gerekenler, üzerinde en çok durulması gerekenler ne olmalı yüsra. Bu konuya biraz uzağım. Bilgi istiyorum. |
Cevap: BLUEGİRL'İN GÜNLÜĞÜ içinden ne geliyor..önemli olan o .ben sıradan şeylerin bendeki etkilerini anlatmayı seviyorum.anlattıkca kendimde öğreniyorum.yazmak kendimize bile itaraf edemediğimiz eksikleri su yüzüne çıkarır.benim için bu günlüğün farklı bir yönü oldu olmasını isstediklerimnide yazıyorum günlüklerime bunları yazmazdım.ama temenni etmek olumlama yapmak birşeyleri düzeltiyormuş bunu yeni öğrendim.ama düzelesi şeyleri :) |
Cevap: BLUEGİRL'İN GÜNLÜĞÜ Alıntı:
evet sanırım doğru yoldayım.. var olan sorunları çıkarmakta üstüme yoktur.. yani üzerini kapatmıyorum ve deşiyorum.ama çözüm odaklı olduğum sana yansıdıysa ki doğrudur (fikirlerin benim için önemli)boşuna deşmiyormuşum demekki .çevremdeki bir arkadaşımdan bu konuda bir uyarı aldım bugün neden sorunları bu kadar deşiyorsun diye..cevabı sen verdinn..y789çözmek istediğim için deşiyorum.. benimle ilgilendiğin ve kucak dolusu sevgilerin için teşekkürler..blissy |
Cevap: BLUEGİRL'İN GÜNLÜĞÜ insanlar bir birine seni seviyorum desin diye bir gün belirlenmiş.özür dilemek içinde belirlene bilir bir gün.ben hiç bir sevgiler gününde tam istediğim gibi geçiremedim. herkesin hayalkırıklıkları olmuştur bugün için.ama hep sevgilim olsun olmasın bugünü sevdim..belki bir sevgi artmıştır ufak bir mutluluğa katkısı olmuştur diye sevdim.. benim için yine aynı durgunluk vaar.eşimle aram hala limoni ..ama gün bitmiş değil öyle değil mi ? |
Cevap: BLUEGİRL'İN GÜNLÜĞÜ Ben de bugünü "Dünya sevgi günü" ilan ettim kendi çapımda:)Herkes sadece sevgilisine odaklanıyor oysa ki tutkuyla sevebileceğimiz ne çok şey var hayatta. Benim de hiç istediğim gibi geçmedi derdim hep.Sadece bir sevgililer gününde sevgilim vardı onda da aramızda kilometrelerrr vardı ancak aylar sonra kavuşabilmiştik:) Şimdi o da yok ama olsun.Ben sevebileceğim bir sürü varlık olduğu için,sevgiyi duyumsayabildiğim için şükürler ediyorum. Eşinle aranızdaki sevginin dağlar kadar artmasını diliyorum:)Bugün insanların sevgileri tavan yapsın ve bi daha hiç eksilmesin istiyorum:) Görüşmek üzere:) |
Cevap: BLUEGİRL'İN GÜNLÜĞÜ çevremdeki herkesin aynı sorunu var biliyormsun ..çünkü beklenti var.söylenmiyen beklentiler..kafandaki olmazsa yapılan eksik geliyor..ama beklentisiz sevgi yokki ..sadece kutsal insanlar beklentisiz sevebilir heralde.. ben sana katılıyorum herşeyi seviyoruz herkesi seviyoruz..şükürler olsunki sevmesini biliyoruz..bundan iyisi can sağlığı..kendimizi koruyalım..sevgi günün, sevgiler günün kutlu olsun .içindeki sevgi belliki çevrene yayılıyor...görüşmek üzere.. |
Cevap: BLUEGİRL'İN GÜNLÜĞÜ bugün kendime aldığım hediyelerin etkisini gördüm .ve kuantum ve kuran kitabı çok az tanıdığım biri tarafından bana hediye edildi.kuantum ne diyor..siz kendinize nasıl davranırsanız hayat size öyle davranır..işte..ben kendime hediye aldım hayatta bana okumam gereken bir kitap yolladı.. ben kendimi seviyorum .. hayatta beni seviyor.. |
Cevap: BLUEGİRL'İN GÜNLÜĞÜ dün bekledidiğim sevgiyi görmeye başladım.aslında sevgiden yana şüphem yokta ilgi sorunu yaşıyordum dün akşam biraz toparladım.şimdi beklediğim telkin cd side gelince herşey daha iyi olacak.evime enerjimi bulaştırmaya başladım sonunda..gülümsemeyle ilgili okuduğum yazı çok hoşuma gitti.facede paylaştım belki birileri yararlanır. hafta sonu mersine gideceğim bir günlüğüne hava değişimi iyi gelecek..hayatıma çağırdığım heyacan geliyor..sevgi çağırdım geldi heyacan çağırdım oda geldi.. |
|
Alıntı:
Tebrik ediyorum seni tekrardan 25889 |
Cevap: BLUEGİRL'İN GÜNLÜĞÜ bu güzel dilekleriniz için teşekkürler..ben enerjinizi alıyorum ..bu günlüğü her geçen gün daha çok eviyoru.bana cevap veren teşekkür eden bir günlüğüm var ne kadar şükür etsem az.. |
Cevap: BLUEGİRL'İN GÜNLÜĞÜ aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa birden üst teğmen oldum....bugün teşekkür edecek bir şey daha gerçekleşti..nasıl üst teğmen oldum ben mesajlarım için mi .? |
|
Cevap: BLUEGİRL'İN GÜNLÜĞÜ yaaaaaaaaaa kıskanılcak kadar güzel gerçekten..nasıl oldu bilmiyorum .ama iyiki oldu iyiki bu site var .. iyiki siz varsınız......... |
|
Cevap: BLUEGİRL'İN GÜNLÜĞÜ ben hayattan haraket istemiştim ya ..hayatıma hareket gelmeye başladı.hafta sonu 1 günlüğüne mersine gideceğim .yanlız gidiyorum eşime teklif ettim gelmek istemedi bende israr etmedim çünkü onu rahat bırakmaya karar verdim.belki biraz özlerde aklı başına gelir diye düşünüyorum. kuantum ve kur'an okumaya başladım.çok önemli bilgiler paylaşacaaaaağım ordan öğrendiğim. hergün kendime birşeyler kattığım içn şükürler olsun.. |
Cevap: BLUEGİRL'İN GÜNLÜĞÜ tekrardan merhaba .evime döndüm.daha önceki yolculuğumda evimi bıraktığım gibi b ulamamktan korkmuştum.şimdi öyle bir endişem yoktu.ama eve dönmek istemedim.çok yorucu 2 gündü.gece gittik akşama kadar gezip işimizi bitirip akşam binip sabah burada olduk.yani uyuyup uyanıp kendini başka bir şehirde buluyorsun.bunun bende etkisi şu oldu. gitmek yere değiştirmek bulunduğun yerde yarın olmamak çok kolay.gözümüzde büyüttüğümüz kadar güvensiz birşey değil başka bir duruma uyum sağlamak.orada uzun zamandır görmediğim bir arkadaşaımı gördüm gitmemin amacı o değildi görüşmemiz tesadüftü .ama onun hikayesine ortak oldum .sohbet etmek için birşeyler paylaşmak için telefon verdim.ondan dinlediklerim beni çok etkiledi. hiç tanımadığı bir şehire iş için gitmiş.şehir mersin ..tertemiz gözüken hayat şartları kolay olan bence güzel bir şehir..çok mutsuz..kendini çok yanlız hissediyor..belki kendini almayı unutmuştur yanına bilemiyorum o insanı çok iyi tanımıyorum ama birden karşıma çıkan iş fırsatı geldi aklıma .iş için gideektim.belki bende kendimi burada bırakacaktım yanlız kalacaktım..şimdiki yanlızlığımdan daha çok yanlız.. eşimi burada bırakıp gittim ..onu özleyip ihtiyaç duydummu diye tartmak için benim için öenmliydi.eksikliğini hissettim.orda eksiktim..tabi yanımda görmeye alışmış insanların sorguları da bir bakıma bu sonucu doğuruyor..ama o ne hissetti benim için o önemliydi.o benim hep bu evde yakınında olmamı istiyor buna ihtiyaç duyuyor..fakat sadece o kadar..2 saat yanımda oturdu şimdi yine içerde.. oyunuyla birlikte.. kitabımı okumaktan büyük zevk alıyorum.sadece istememle satın almadan bana gelen kitabın benim için 2 ayrı öenmi var ..1 cisi çekim yasasıyla kendime çekmem. bana hediye edilmesi evrenin benim ihtiyaçlarımı karşılamak için uğraşması,2 cisi ise kitapta yaptığım yanlışalrla karşılamam.bağımlılık ve bağlılık ayrımı hakkında beni fikir sahibi yaptı..benim bağlılık diye gördüğüm şeyler aslında bağımılıkmış ve ben onlardan kurtulmadan özgür olamıycam galiba..hepsini paylaşcam paylaştıkca kendimi ruhuma yaklaşacağım.. kendimi affediyorum..herkesi affediyorum..bu günün olumlaması bu benim için.. |
Cevap: BLUEGİRL'İN GÜNLÜĞÜ güzel bir gün geçirdim .içime kapanmış hissediyorum kendimi .kimseyle konuşmak istemiyorum ama huzurluyum.hatalarımı geçmişimi gözden geçiriyorum.hatalarımı kabullenip başkasının üzerine ,başkasının yüzünden gerçekleştiğini sandığım şeyleri gözden geçiriyorum.ve bu dünyaya hata yapmak için deneyim kazanmak için geldiğimizi kabul ediyorum.geçmişim bugüne varmak içindi bunu kabullenip kendimi temize çekiyorum. |
Cevap: BLUEGİRL'İN GÜNLÜĞÜ bize bizden çok kimse zarar veremez ..artık bizde kendimizi koruma altına alınca sorun bitecek değil mi gülenyüz.. |
Cevap: BLUEGİRL'İN GÜNLÜĞÜ Bağımlılıkla bağlılığın arasındaki ayrımı görebilince bile insan özgürlemeye başlamış oluyor yüşracım.Bu konudaki paylaşımlarını da merakla bekliyorum bakalım:) Ayrıca dediğin gibi.Bize bizden başka kimse zarar veremez,biz istemiyorsak kimse bizi üzemez..Duygularımızın ve düşüncelerimizin hakimi biziz çünkü. |
Cevap: BLUEGİRL'İN GÜNLÜĞÜ bugün bir dersaneyle anlaştım kpss kursu için . öğrenmek devam etmeli kendimi eksik hissetmemeliyim birşey bana imkansız gelmesin başarımı sınav puanımla taçlandıyım istiyorum.ertelediğim birşeyin daha üstünü çizdim darısı ingilizce kursuna.. |
evet etkilerini görmeye başladım bile .eşimi bırakıp mersine gittim onsuz gitmeme bağımlılığnan kurtuldum .şimdi daha huzurluyum. kimse zarar veremez diyorum ama bu bir koruma kalkanı geliştiriyor.herkesten şüphe ediyorsun sen şüphe etttikce onlar hata yapıyor.kendimizi korumalıyız doğru ama içimizi temizleyerek .korkarak değil. hata bekleyerek değil..ilgin için çok teşekkürler ..sevgiler.y789 |
Cevap: BLUEGİRL'İN GÜNLÜĞÜ kuantum ve kuranı bitirdim. iyi hissediyorum kendimi .kitabı geri vermek zorunayım . ama kendime bir tane edineceğim. kendinin olması gereken bir kitap. ben atalarından özgürleşme çalışmasını yapmaya çalışıyorum.anlatılan olayların bir çoğu hayatımda var hissediyorum.ilk okuldayken şair olmak ortaokulda ise deneme türü yazılarda çok başarılıydım sonra işletme okudum. muasebeci olarak uzun zman çalışıp sonra biraz daha ruhuma yakın olan işi halkla ilşkilere geçtim.insnalarla iç içe olmalıydım.. ama hastanede ..yani bu insanlar mutsuz ve tedirgin insanlar..çalışma şartlarım maaşım beni tatmin etmiyor. eksik birşeyler hala.. şimdi geçmişe bakıyorum..babama karşı muazzam bir hayranlık..hayatımda tanıdığım en iyi insanın onun olduğuna inanıyorum..bu beni nerelerde bağladı bilemezsiniz.. babam çok iyi bir futbolcu olma yolundayken dedem tarafından günah diye sahadan çıkarılmış kırmızı kart yemiş . beni lise sona kadar voleybol antramanlarına götürdü. ben isteyerek gittim istediğimi sanarak ..o da bende antrönörlerimde ibliyordu benim iyi bir voleybolcu olamıyacağımı çünkü ordaki tüm kızlardan zayıf kolları güçsüz ve kısaydım. ama o buna inanmasına rağmen bunu o kadar çok istediki...ben bu işi yaptım takım maçlarımda zar zorda olsa yere buldum ama gittiğim kulüp pararsızlık yüzünden kapandı .antraman yaptığımız sahayı sattılar...herşey anlamını yitirdi oysa zaten başta elde sıfır vardı bir yetenekle başlamıştım.. emeğimi çantaya koydum üniversteye gittim..orda çok enteresan şekilde kendimi voleybol takımında asılda buldum ..çıktığım arkadaşım şok geçirmişti çünkü daha önce topu elime aldığından bile bahsetmemiştim ona ve kimseye en yakınlarım dahil..işletme okumaya gittim...o sene gitmem gerekiyordu olan bölüm de işletmeydi..işletmeyi sevdim ..ben neyi yaptıysam onu sevdim.. şimdi kendimi özgürleştirmeye çalışıyorum ..kendimi bulma yolundayım ..atalarımı gözden geçiriyorum hayal kırıklarımı..sevinçlerimi ..geçmişin üstünü kapatmak değil istediğim temizlemek..özgürleşmek ve gerçek bana ulaşmak..sancılı bir süreç.. ama sonucu ne de güzel olacak bana ve çevremdeki herkese nasıl yakışacak iyi gelecek..şimdi özgürleşme zamanı.. |
Cevap: BLUEGİRL'İN GÜNLÜĞÜ bugün herkes belki daha umutla ister..bugün herkes daha yakın hisseder kendini istemeye..herkesin ve benim kendimi temizlemesi dileğiyle..hayırlı kandiller.. |
Cevap: BLUEGİRL'İN GÜNLÜĞÜ yarın dersaneye başlıyorum ders çalışmak bana iyi gelecek kendim için bir şey yapmayalı uzun zaman olmuşş.bu gün tam bir dibe vuruş yaşadım. ama şuan iyiym.herşey uzaklara yeni giden kardeşimin aramasıyla ve bana sevgisini söylemesiyle yatıştı.. kendimi seviyorum..sevg, alıyorum sevgi veriyorum.. |
Cevap: BLUEGİRL'İN GÜNLÜĞÜ çok uzun zman olmuş kendim için birşey yapmayalı..dersaneye başladım.araya çıktığımda benim burda ne işim var dedim .çünkü orda enerjimi düşürmek isteyen çok kişi vardı .sınavı kazanınca ne olacakki diyen acaba beni kendilerine rakip mi gördüler ne :) şaka şaka rekabetten değil umutsuzluk tohumları çoktan atılmış kalplerine.. ama ben kendimi koruma altına aldım. sınavı kazanınca daha iyi nereye girceğimi düşünmüyorum.insnaların torpil söylentileride umrumda değil.onu kazandıktan hakettikten sonra evrene bırakacağım.şimdi görevimi yapaıp çalışacağım sınavda yine görevi evrene bırakacağım bilincimin açılması için..akılımda olanların su yüzüne çıkamsı sınavı kazanmama yetecek..sonra daha iyi şartlarda çalışacağım bir işim olacak.. kendimi ve çevremdeki herkesi koruma altında hissediyorum tıpkı söz verildiği gibi.. |
Cevap: BLUEGİRL'İN GÜNLÜĞÜ malesef bir içime kapanm yaşıyorum kim ban neyin var dese birşeyim yok diyorum o ana kadar bir şeyim olmasada o an hemen boğazım düğümleniyor.sanırım doktora gitmeme gerekiyor..kendi başıma çözemedim..evimde gerginim. evimde bir yabancının yerleşmiş olması beni hergün daha çok rahatsız ediyor.eşime kırmamak için söyleyemiyorumda.hemde bana ters evimden birini kovmak.ama git gide ben uzaklaşıyorum herkesten herşeyden.. |
Cevap: BLUEGİRL'İN GÜNLÜĞÜ şuan daha iyiyim..hemen yazdıkalarım içinse pişmanım aslında kimsenin enerjisini düşürmek istemem..bugün uzun zamandır ilk defa toprakla buluştum, üzerime dolu yağdı ,çok üşüdüm ,3 yıldır ilk defa matametik çalıştım, en son bir phontomun yazdığıydı sanırım bir imgeleme vardı ormanda kendine doğru yürüyen ve kendini affetme üzerine olan ondan beri ağlamamıştım eve gelince boğazımda birikenler sonunda kendini bıraktı..yani arınma yaşanırken yoruldum.. eşimin kardeşinden size hiç şikayet etmedim çünkü misafirden şikayet edilmez benim bildiğimce.. ama aylardır benim evimde yaşıyor.çünkü eşimin ailesi boşanmak üzere. enerjimi hep yüksek tutmak istiyorum ama bunu ilaçla yapmak istemiyorum..değişim zor yorucu .. bugün için kendimden özür diliyorum.. |
Cevap: BLUEGİRL'İN GÜNLÜĞÜ ben eskiden yanlız kalmaktan korktuğum için hep birileriyle kalırdım.sonrada hep birileriyle kalmak zorundayım dedğimi hatırlıyorum.ve hayatımda hep birilerini misafir etmek zorunda kaldım.seni en iyi anlayan benim o konu üzerinde fazla düşündükçe daha farklı misafirler hayatına giriyor.ben önce kendimi sevdim kendimi affettim kendimi geliştirdim.ve uzun bir süre dönüp hayatıma baktığımda her olaydan almam gereken dersi alıp yoluma devam ettim.simdi güneş yaz kış benim dünyamda parlıyor.senin dünyandada parlaması yakındır.iyi ki varsın yüsra sevgiyle mutlu kaly789 |
Cevap: BLUEGİRL'İN GÜNLÜĞÜ ben de kendim çektim demekki ..kendimi affetme adına kuantum ve kur'an kitabının çok yardımı oldu yaptığım hataların doğruyu gerçek beni bulmam için olduğunu anlamamı sağladı ama içime sindirmeye çalışıyorum sanırım.kendimi meşgul etmeye çalışıyorum dersaneyle.. ama sanırm bugün doğayla başbaşa kalıncaa...patlak verdi.. sindirmek değil atlatmak gerekiyor sanırım. zorluda olsa senin bu süreci atlatmanı duymak çok hoşuma gitti, teşekkür ederim. bana umut verdi.. evimin işgal altınd olduğunu hissetmem ise kısa süre önce başladı.. ve ben savaşmayı sevmiyorum. ama biliyorumki kendimin olanları korumak zorundayım..sanırım doktor desteği almak zorundayım ama ilaç kullanmak istemediğim için erteliyorum.. ilgine çok teşekküreler. kucak dolusu sevgiler. |
Cevap: BLUEGİRL'İN GÜNLÜĞÜ ben evimde değilim..yanlızda evimde yeni nickimle girebiliyorum..ne kadar enterasan değilmi..evimi bıraktım..kavga etmedim kimseyle..sadece geldim..ne zaman dönerim bilmiyorum..ne kendime bir ceza ne ona..kimseye ihtiyscım olmadığım gösterdim belkide..ama burada huzursuzum ..ailem gözümün içine bakıyor..biliyorlar sorun olduğunu ama konuşmuyorum..konuşmak daha devleştiyor sanki ..keşke buraya değilde kimsenin olmadığı bir yere gidebilseydim sorgulanmıyacağım bir yere..içine kapanışım hergün artıyor.. |
Cevap: BLUEGİRL'İN GÜNLÜĞÜ Büyük ihtimal, mevsim geçişinin etkisi olabilir, çünkü ben de kendimi tükenmiş hissediyorum. Bende suskunlaştım ::) İNşallah mevsimseldir :) |
Cevap: BLUEGİRL'İN GÜNLÜĞÜ keşke buraya değilde kimsenin olmadığı bir yere gidebilseydim sorgulanmıyacağım bir yere..içine kapanışım hergün artıyor.. canım belkide kimse seni sorgulamıyordur.belki yardımcı olmak istiyorlar.kendini kapatma paylaş.korkularının üstüne git.sevgiyle mutlu kaly789 |
Cevap: BLUEGİRL'İN GÜNLÜĞÜ evimde olmamak beni huzursuz ediyor.. ama evimdede rahat edemiyorum..huzursuzluğum bundan ..ama beni anlayamazlar sorunları büyütürler ..hem onları da üzmek istemiyorum..teşekkür ederim..başak bir şeye yoğunlaşmak bana iyi geledilir ..ilgine teşekkür ederim..sevgiler.. |
Cevap: BLUEGİRL'İN GÜNLÜĞÜ bak yine evimde değilim ve nickimle giremiyorum ....bana biri yardım edebilirmi kendi evim hatta kendi bilgisayarım dışında hiçbir yerde nickimle giremiyorum..evimde şifresiz açılıyor evimin dışındada açılmıoyr..imdattt |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:04 AM. |