Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=264)
-   -   PoYRaZ_z'ın günlügü (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=373165)

PoYRaZ_z 15-09-2009 01:01 PM

PoYRaZ_z'ın günlügü

evettt..dün mp3leri indirdim..akşam yatmadan önce süçluluk duygusunu ve ego güçlendirmeyi dinledimm sabah dersaneye giderkende gelirkende dinledim şimdilik bir degişiklik yok bekliyecezz...actionsmilebisiklet

serkans674 16-09-2009 05:30 PM

Cevap: PoYRaZ_z'ın günlügü

vien1 Günlüğün hayırlı olsun kardeşlik

PoYRaZ_z 16-09-2009 06:10 PM

ooo67
günlük başım agrıyortuh788 telkini dinleden önce agrıyordu şimdi daha çok agrıyor ama buna katlancamm yılmak yok-diyorum ama içim bir tuhaf oldum üzüntü ve huzursuzluk hakim..dinliyecem ama mp3 gittii neutrali5 zaman yaklaşıyor ben ben çalışıyorum ama verimli olmuyorr napcam ben yaaa..4897sad456arada moralim bozulsa da kendi kendime kızsamda bir ses durmadan muhalfet ediyor benlen...hem mutlu hem mutsuz hem dinç hem yorgunn...dunk56ya da ben kendi kendimi kandırmaya çalışıyorumm yorgunum diye..dusun2
telkin dinlemeye devam edecem yılmak YOKKKK...:zpzp:bisiklet

PoYRaZ_z 16-09-2009 06:15 PM

Alıntı:

serkans674 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 476607)
vien1 Günlüğün hayırlı olsun kardeşlik

Teşekkür edrim serkan abii..sapkal89actionsmileİşallah hayırlı olacakk...smiliyface

yeni bir hayat 17-09-2009 12:13 AM

Merhabalar PoYRaZ_z;t678

Yanımıza hoşgeldin öncelikle vien1

Telkinlerin ilk başlarda başağrısı gibi etkileri olabiliyor..Biz buna dalgalanma süreci diyoruz..ve bir süre sonra bu durum düzeliyor zaten.Sadece sabırla dinlemek gerekiyor..
Bu arada günlük su tüketimini artırmanı öneririm..Bu arınma sürecinde oldukça faydalı oluyor..

En kısa sürede güzel sonuçlar alacağına eminim.Değişim ve farkındalıklarını paylaşmanı umuyoruz..
Günlüğün hayırlı olsun..http://img141.imageshack.us/img141/3...er12wl2dg1.gif

Sevgiler..actionsmile

fgceker 17-09-2009 01:38 AM

Günlüğün hayırlı olsun PoYRaZ_z;

Telkinlerini yılmadan dinlemeni öneriyorum,azimle ve büyük bir istekle....Yeni bir hayatın dediği gibi su tüketimini arttırmanı bende öneriyorum.Baş ağrılarının geçtiğini sende göreceksin.

Bol arınmalı günler diliyorum girlhaha girlhaha

PoYRaZ_z 19-09-2009 05:37 PM

çok teşekkür ederimm yeni bir hayat ,fgceker sapkal89şimdi alıştımm o kadar agrı olmuyorr müzikleri de keyifle dinliyorumm.. music45iştahımda baya açıldı ona seviniyoruumm,,,blissyyok yok bu telkinler işe yarıyor ben olmuyor galiba desemdee...s456çokk teşekkürlerr..956k

blue jaloon 19-09-2009 05:47 PM

Alıntı:

PoYRaZ_z Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 476953)
çok teşekkür ederimm yeni bir hayat ,fgceker sapkal89şimdi alıştımm o kadar agrı olmuyorr müzikleri de keyifle dinliyorumm.. music45iştahımda baya açıldı ona seviniyoruumm,,,blissyyok yok bu telkinler işe yarıyor ben olmuyor galiba desemdee...s456çokk teşekkürlerr..956k

asla vazgecmesmileydance

PoYRaZ_z 19-09-2009 05:50 PM

art56art56Kesinlikle..art56art56

PoYRaZ_z 17-11-2009 01:33 AM

uzun süredir mp3 yanımda olmayınca ara vermiştimm netten dinledigimin de fazla bir faydası olmamakla beraber tekrar dinlemeye başladımm telkinlere..sad456:( aslında bilyorum ara vermemeliydimm ama olmadııı..4897yine yenidenn tekrar başlıyorummmm..terli345fırsat buldukça da günlükçügüme yazcam sen merak etme günlükçümmm..berabe aşıcaz tüm sıkıntıları...:Dk8908:)aynı şekilde ego,ve şuçluluktan başladım dinlemeyee..ama müziklerler sürekli dinlemekten galiba yada bilmiyorumm sıkılıyorum dinlerken o yüzden sadece uyurken dinliyorummmm..inşallah en kısa zamanda Tıp okumak isteeyen bu kızcagıza yardım ederrr (yardımlaşırız )telkinler(le)....hadi bakalım İNŞALLAH....:)(mutluyum bennn mutluu..ama şimdilk çaktırmıyorummm...partysmiley:))blissy

WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:26 PM.