Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=264)
-   -   ilkayın günlügü (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=373018)

rüzgârın kızı 14-09-2009 12:06 PM

Cevap: ilkayın günlügü

merhaba aker,
dayanamadım yazıyorum..bugün çok ümitsizim sanırım....

bu dünyaya ,bu düzene çok kızgınım...

özellikle kadın olduğuma...
bazen hak vermiyor değilim feministlere,
hiçbir zaman en uç olmadım...
belkide korktum....aslında korkağım...

hani ajda pekkan'ın şarkısı varya cool kadın onun gibiyim görünüşte...
ama yaşama tutunuşum çok farklı...

sen bu yolda cesur bir amazon kadınısın...
sana bu savaşında başarı ve dua edebilirim...

aker 14-09-2009 09:11 PM

ümütsiz olma ne olursa olsun ben bugun kendimi dinledim uzandım gözlerimi dinlendim ama kafamın içindeki ugultu barışma ses rüzgar sesleri gecmiyor ama sen korkak degilsin onu biliyorum öyle olsan bunu söyleyecek kadar cesursun söylüyorsan istemiyorsun demektir güçlü ol neolur gecer herşey

rüzgârın kızı 15-09-2009 05:23 AM

ben ...bu hayatta hep yanıldım...niye dedim...yanlış zamanlar ve yanlış insanlar...
tam hayatımı düzene sokuyorum derken bir anda bozulduğunu görüyorum...

çok safım çok....inanmak benim için çok kolaymış....kanmak...insan birisinin iç yüzünü görünce yıkılıyor....takınılan üslup...
ne bileyim....

ben sanırım acı çekmeyi hep hakediyorum...çünkü çok iyi niyetliyim...keşke kötü kalpli olsaydım...o zaman canım yanmazdı...

yazık değil mi bana...ne istediniz ...benden....

renkli61 15-09-2009 02:08 PM

Alıntı:

rüzgârın kızı Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 476386)
ben ...bu hayatta hep yanıldım...niye dedim...yanlış zamanlar ve yanlış insanlar...
tam hayatımı düzene sokuyorum derken bir anda bozulduğunu görüyorum...

çok safım çok....inanmak benim için çok kolaymış....kanmak...insan birisinin iç yüzünü görünce yıkılıyor....takınılan üslup...
ne bileyim....

ben sanırım acı çekmeyi hep hakediyorum...çünkü çok iyi niyetliyim...keşke kötü kalpli olsaydım...o zaman canım yanmazdı...

yazık değil mi bana...ne istediniz ...benden....

inan şuan aynı şeyleri hissediyorum senle. yaşadıklarım türk dizilierni geçti hep iyi niyetimden insanları da kendim gibi içi dışı bir sanmamdan oldu.çok erken inanıyorum değiştim düzeldim her şey daha iyi olacak laflarına üff.

rüzgârın kızı 15-09-2009 02:10 PM

nolucak bize???????????????????????????

renkli61 15-09-2009 02:25 PM

hocamız bize derdi ki hatalar insanlar içindir çuvalla hata yapma şansımız var kullanın onları:)deneye yanıla doğru yeri,kişiyi,zamanı bulacaz amin inşallah.(gerçi benim tek hatam hep aynı kişiye yollarımı çıkarmak işte).ben senin içinde dua ederim birgün her şeyin en iyisini bulursun:)

rüzgârın kızı 15-09-2009 02:27 PM

s45apkbu arada ilkay bizi mahvedicekkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk....
baksana nerdeyiz?
özür dilerim akercim....

renkli61 15-09-2009 02:30 PM

bende aynı şeyi düşündüm:)affet bizi seni seviyoruz:)

aker 21-09-2009 02:15 AM

canım arkadaşlarım çok sevindim burda dertleşmeniz beni mutlu etti arkadaşlarım istediginiz gibi yazın mutlu oluyorum bir bayram bayramınız mutlu olsun herzaman mübarek olsun bendeki değişiklik oğlumu bırakmak zorunda kaldım başka sehre gitmek zorunda kaldım arkadasım evime suan iş arıyorum ama inanıyorum herşey güzel olacak öyle olmasını istiyorum biraz önce 3 saat kadar agladım ve rahatadım pozitif düşünüyorum olacak herşey güzel olacak herkese bütün insanlara iyi olacak herşey

rüzgârın kızı 25-09-2009 04:42 AM

ilkaycım merhaba,
teşekkür ederim....anlayışına...

bu çok zor bir dönem senin için..evladından hayat şartları yüzünden kopmak çok acı ....
Allah yardımcın olsun arkadaşım....inşallah ....şöyle istediğin gibi bir iş bulup....
yeni hayatında dilediğini yaparsın....

bu yolda mutluluk hep kalbinde olsun...
sevgilerimle..

WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:46 PM.