Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=264)
-   -   iki noktacınız geldiiiii.... (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=372170)

asiyah 12-07-2009 01:10 PM

Cevap: iki noktacınız geldiiiii....

hae tamam ben tuğlaları alıp geliyorum.

sudem8 13-07-2009 01:35 PM

y789arkadaşlar epeydir günlüğüme yazamadım.günlüğümün adını iki nokta koyonca bende kendimi şartlandırdım galiba hep iki noktayla ilgili yazmam gerekiyor sanıyorum.o yüzden ihmal ediyorum.son bir haftadır kendi sorunum olmasına rağmen çok mutluyum.burdaki dostluklarımız paylaşımlarımız kendimi hiç yalnız hissettirmiyor...dün çok hasta olmama rağmen donuşturucu arkadaşımın güzel haberleri hepimizi mutlu etti.birbirimizin sevinçleri üzüntüleri çok etkilemeye başladı.görmesekte tanışmasakta artık dostluğumuzu hissediyoruz.dostluk başka arkadaşlık başka bana göre...krzm67oğlumdan uzak olmak özlem duymak daha önceleri beni çok yalnız hissettirirdi.bad45şimdi hiç öyle değilim.normal arıyor konuşuyoruz, haberleşiyoruz.tabiki özlüyorum.eskisi kadar değil.artık beş sene oldu alışmışımdır diyemicem üzgünümdunk56.bundan iki ay öncesine kadar durum aynıydı.çekim yasası ile ilgili googledan araştırma yaparken foruma ulaştım.o günden beri burdayım.mıknatıs gibi çekildim.hatta sordum çeken bir kuvvet mi vr burda hani telkin.veya başka birşey,siirokulhenüz bulamamışlar o telkini.y789her yeni gelen nasıl geldim ben buraya diyor.giren çıkamıyor.yinede araştırma yapıcamdusun2 bu konudagirlhahacilgin897şaka bir tarafa ben çok mutluyum kendi adıma...dün hastaydım kalkıp kendime iki nokta yapayım diyorum.halim yoktu yapacak.çok şükür bugün sağlığım yerinde uyandımk8908.hayatta en önemli şeyin sağlık olduğunu anladım.hepinize sağlıklı günler diliyorum..sevgileer..

asiyah 13-07-2009 02:25 PM

Merhaba sudem8 abla,
Bugün de seni gördüğüme sevindim. Olumlu sprey saçıyorsun hakikaten. Geçmiş olsun. Ama şimdi iyiymişsin. Bizi sevindiriyorsun.

duru79 13-07-2009 02:28 PM

Çok geçmiş olsun neyseki bugün iyiymişsin.Dün havada birşey vardı herhalde dün sabah iyiydim hiç birşeyim yoktu.Dışardan eve geldim bişeyim yoktu sonra durup dururken hapşırmaya başladım nezle oldum durduğum yerde y789 Çok şükür bende ugün iyiyim gerçi arada hapşırıyorum sesim hala kalın ama olsun kendimi iyi hissediyorum.

Oğlun uzakta yerini dolduramaz hiç kimse ama bizde senin çoocukların sayılırız bizleri seversin o gelene kadar olmaz mı?

ismira 13-07-2009 02:40 PM

Sudem'ciğim geçmiş olsun canım. Hastalık mastalık işlemez sana süper kadın...(Çok şükür ve de maşaallah)... Bak, dünkü forum paylaşımları, heyecanlar derken hiç hissettirmedin bile. Oğulcuğuna da kavuşursun sağlıcakla İnşaallah...

Seni seviyorum...kiss3

sudem8 13-07-2009 02:57 PM

Alıntı:

duru79 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 470667)
Çok geçmiş olsun neyseki bugün iyiymişsin.Dün havada birşey vardı herhalde dün sabah iyiydim hiç birşeyim yoktu.Dışardan eve geldim bişeyim yoktu sonra durup dururken hapşırmaya başladım nezle oldum durduğum yerde y789 Çok şükür bende ugün iyiyim gerçi arada hapşırıyorum sesim hala kalın ama olsun kendimi iyi hissediyorum.

Oğlun uzakta yerini dolduramaz hiç kimse ama bizde senin çoocukların sayılırız bizleri seversin o gelene kadar olmaz mı?

Durucum sizleri çok seviyorum zaten.kızım olmadığı için üzülüyordum.ama burada bir çok kızım oldu.Allah hepinizden razı olsun.hastalık bana vız gelir tırıs gider.hasta olmama alışkın olmayan annem başta müsade etmiyor hasta olmama.o benden daha çok hasta oluyor.düşünce gücümle ayağa kalkıyorum.sen de dikkat et unutma istanbula geldiğimde kahve içiceğiz beraber..sapkal89

duru79 13-07-2009 03:01 PM

Bende çok seviyorum.Sen gel başımın üzerinde yerin var.Kahveden önce bir yemek yeriz sonra kahvemizi içecez asla unutmam.Belki beklediğimizden kısa sürede içeriz nedersin sudem ablacım.blissy

Alıntı:

sudem8 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 470674)
Durucum sizleri çok seviyorum zaten.kızım olmadığı sen de dikkat et unutma istanbula geldiğimde kahve içiceğiz beraber..sapkal89

sudem8 13-07-2009 03:12 PM

Alıntı:

ismira Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 470671)
Sudem'ciğim geçmiş olsun canım. Hastalık mastalık işlemez sana süper kadın...(Çok şükür ve de maşaallah)... Bak, dünkü forum paylaşımları, heyecanlar derken hiç hissettirmedin bile. Oğulcuğuna da kavuşursun sağlıcakla İnşaallah...

Seni seviyorum...kiss3

teşekkür ederim cnım.belli etmedim ama yata kalka bir hal oldum.çok şükür iyiyim.dün sevinçli haberi alınca daha iyi oldum.senin yazılarını göremeyince de panik oluyorum.sizleri çok seviyorum iyi ki varsınız.sapkal89

sudem8 13-07-2009 03:29 PM

Alıntı:

asiyah Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 470666)
Merhaba sudem8 abla,
Bugün de seni gördüğüme sevindim. Olumlu sprey saçıyorsun hakikaten. Geçmiş olsun. Ama şimdi iyiymişsin. Bizi sevindiriyorsun.

teşekkürler bitanem..benzetmen çok hoş güzelim benim..sevincli

cibelce 13-07-2009 03:50 PM

Geçmiş olsun Sudem ablacım.
Söylediğine bende katılıyorum ablacım. burda bi çekim var. Bende aynen senin gibi birgün nette araştırma yaparken buldum bu siteyi. sanırım 2007 nin sonlarıydı. İlk zamanlar forum sayfalarına girmemiştim. Ana sayfayı ara ara okuyordum. Sonra üye oldum. arada sırada giriyordum.Derken bağımlısı olmaya başladım. Ama sanırım 4 aydır hergün burdayım diyebilirim. Hergün değişik, daha evvel bilmediğim bir sürü yeni şey öğreniyorum burda. Bildiğin Hayatim değişti kolik oldum bende. Ruh halimde ufak bir negatif dalgalanma olsa hemen buraya giriyorum. Kendimi iyi hissettirecek bi konu araştırıyorum burdan. Derken sıkıntımı unutmuşum. Gerçekten bu siteyi açmakla yapılacak en güzel hayrı yapıyorlar. İnsannın mutluluğundan daha önemli olan ne olabilirki. İnsan önce kendisi mutlu, huzurlu olursa başkalarınada faydalı olur. Bu sitedeki herkeze ayrı ayrı teşekkür ediyorum.

Sevgiler

cibelce 13-07-2009 04:01 PM

birde şu iki noktayı yapıp kolumdaki ve elimdeki uyuşmayı geçirebilsem süper olucak. bi kez hissettim kendi üzerimde yaparken. bidaha yapamadım :-(

sudem8 13-07-2009 08:12 PM

Alıntı:

cibelce Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 470683)
birde şu iki noktayı yapıp kolumdaki ve elimdeki uyuşmayı geçirebilsem süper olucak. bi kez hissettim kendi üzerimde yaparken. bidaha yapamadım :-(

cibelcecim vekil kullandım yaptım kolundaki uyuşmalar için.şifa olsun canım geçer..en kısa zamanda...hpm2

cibelce 13-07-2009 08:25 PM

Alıntı:

sudem8 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 470694)
cibelcecim vekil kullandım yaptım kolundaki uyuşmalar için.şifa olsun canım geçer..en kısa zamanda...hpm2

Canim yaa çok sağol bitanesin sen. Çok teşekür ederim ablacım, sen bir meleksin seni seviyorum.

sudem8 13-07-2009 08:27 PM

Alıntı:

cibelce Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 470695)
Canim yaa çok sağol bitanesin sen. Çok teşekür ederim ablacım, sen bir meleksin seni seviyorum.

ben de seni seviyorumO0

ismira 13-07-2009 11:39 PM

Baakk! Boşuna almadım bugün ben bu şiiri kendi günlüğüme. Seni düşünmüştüm oraya aktarırken. Sancılarını hissediyor ve seninle birlikte çekiyordum. Şimdi sana veriyorum:

HİÇBİR AĞAÇ BÖYLE HARİKULADE BİR YEMİŞ VERMEMİŞTİR

Topraktan ateşten ve denizden
doğanların
en mükemmeli doğacak bizden...
.......................................
.......................................
....................................... ve insanlar ellerini
korkmadan
düşünmeden
birbirlerinin ellerine bırakarak
yıldızlara bakarak:
- "Yaşamak ne güzel şey!"
diyecekler;
bir insan gözü gibi derin
bir salkım üzüm gibi serin
bir ferah
bir rahat
bir işitilmemiş şarkı söyleyecekler...
Hiçbir ağaç
böyle harikulâde bir yemiş vermemiş
olacaktır

Ve en vadedici
bir yaz gecesi bile
böyle sesler
böyle inanılmaz renklerle
sabaha ermemiş olacaktır.
Topraktan
ateşten
ve denizden
doğanların
en mükemmeli doğacak bizden...

Nâzım HİKMET
.

sudem8 13-07-2009 11:59 PM

canıım çok teşekkür ederim.okumuştum o şiiri demek bana nasipmiş.ne zamandır bu tekniği uyguladığımızdan beri aklımda, fakat bir türlü cesaret edemiyordum.önce kendimi affetmem gerekir ki, Yaradan beni affetsin.kul hakkı için bile önce hakkı olan kişi affetmeli ki yaradan diyor, sonra ben affedeyim.ben herşeyden önce kendmi affedebilmeliyim.bugün içimden geldi çözüldüm.hep sorunumun sonucuna odaklandığım için, etraflıca düşünemiyorum bazı şeyleri...genelde sonuca odaklı yaşıyorum kaç aydır...ama bu teknik benim doğruları görmemi sağladı.bazı yaptığım hareketleri kendime yakıştıramadığım için kendimi affetmiyordumn9598.bugün yüzleştim.başladım ya arkası gelir...çok teşekkür ediyorum yardımların için arkadaşımkiss3

ismira 14-07-2009 12:19 AM

Papağan gibi tekrarlıyorum bunu ama, bunu aklımda tutmak iyi geliyor. Bilimsel veriler doğrultusunda;

-Beynimizin bilinçli faaliyetlerinin yürütüldüğü korteks denilen bölümü fiziksel olarak beynin %28 lik kısmı iken, bilinçaltı faaliyetlerin olduğu bölüm %72'lik hacme sahip.

-Ve bilinçli aklımızla bir saniyede 15 bitlik veri işleyebilmekteyken bilinçaltımızda 15 milyon bitlik veri işlenmekte.

Böyleyken bilinçaltımızda neyin nasıl kodlandığını, virüsün nereye bulaşıp tepkilerimiz ve yaşamımızı nasıl etkiledini bilmek, kontrol etmek bir yana, tahmin bile edemiyoruz değil mi?

O halde suçluluk da duymamız gerekmiyor. Sadece sorumluluğumuzu üzerimize alıp, bu virüslerden arınabiliriz. Hoop-arın bu yönüyle bilincimizi ve bilinçaltımızı acısız, sevgiyle temizlediği için güzel aynı zamanda. Suçluluk yok, sorumluluk var.

Farkettiklerin ilk etapta üzücü gelse bile hoop-arın etkili bir araç, kısa sürede rahatlatıyor. Bir şeyleri temizlemek, arınmak illa da acı bedel karşılığı olmak zorunda değil ya?
Ohh... İyi arınmalar şekerimy789

sudem8 14-07-2009 12:33 AM

Alıntı:

ismira Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 470732)
Papağan gibi tekrarlıyorum bunu ama, bunu aklımda tutmak iyi geliyor. Bilimsel veriler doğrultusunda;

-Beynimizin bilinçli faaliyetlerinin yürütüldüğü korteks denilen bölümü fiziksel olarak beynin %28 lik kısmı iken, bilinçaltı faaliyetlerin olduğu bölüm %72'lik hacme sahip.

-Ve bilinçli aklımızla bir saniyede 15 bitlik veri işleyebilmekteyken bilinçaltımızda 15 milyon bitlik veri işlenmekte.

Böyleyken bilinçaltımızda neyin nasıl kodlandığını, virüsün nereye bulaşıp tepkilerimiz ve yaşamımızı nasıl etkiledini bilmek, kontrol etmek bir yana, tahmin bile edemiyoruz değil mi?

O halde suçluluk da duymamız gerekmiyor. Sadece sorumluluğumuzu üzerimize alıp, bu virüslerden arınabiliriz. Hoop-arın bu yönüyle bilincimizi ve bilinçaltımızı acısız, sevgiyle temizlediği için güzel aynı zamanda. Suçluluk yok, sorumluluk var.

Farkettiklerin ilk etapta üzücü gelse bile hoop-arın etkili bir araç, kısa sürede rahatlatıyor. Bir şeyleri temizlemek, arınmak illa da acı bedel karşılığı olmak zorunda değil ya?
Ohh... İyi arınmalar şekerimy789

ooo67yalnız bilinçaltı almış götürmüş işi bilinçli faaliyet %28 şunu tersine çevirseyfdik olmazmıydi.bizde bilinçli kısma hizmet edeceğiz diye uğraşıp duruyoruz.deseydinsapkal89 bundan sonra arkadaşlar ben artık bilinçaltına daha çok çalışcam.daha önce yazdıklarını algılayamamışım.bugün zekamda açıldı benim.s45apk

ismira 14-07-2009 01:01 AM

Alıntı:

sudem8 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 470733)
ooo67yalnız bilinçaltı almış götürmüş işi bilinçli faaliyet %28 şunu tersine çevirseyfdik olmazmıydi.bizde bilinçli kısma hizmet edeceğiz diye uğraşıp duruyoruz.deseydinsapkal89 bundan sonra arkadaşlar ben artık bilinçaltına daha çok çalışcam.daha önce yazdıklarını algılayamamışım.bugün zekamda açıldı benim.s45apk

Yaaa!.. İşte öyle...

Yalnız dikkatini çekerim:

Hacim olarak %28'e karşılık %72,(bilinçaltı 3 kat fazla)

Faaliyet olarak 15'e karşı 15.000.000! (1 milyon kat daha fazla)

Biz de debelenip duralım bilincimizle her şeyi bileceğimiz safdilliğiyle.y789

Haklısın, bilinçaltına çoook çalışmak lazım... Ayıkana kadar ne badireler atlattık, ne paralar akıttık, yaaaa canım arkadaşım... khkh56

sudem8 14-07-2009 01:17 AM

Alıntı:

ismira Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 470736)
Yaaa!.. İşte öyle...

Yalnız dikkatini çekerim:

Hacim olarak %28'e karşılık %72,(bilinçaltı 3 kat fazla)

Faaliyet olarak 15'e karşı 15.000.000! (1 milyon kat daha fazla)

Biz de debelenip duralım bilincimizle her şeyi bileceğimiz safdilliğiyle.y789

Haklısın, bilinçaltına çoook çalışmak lazım... Ayıkana kadar ne badireler atlattık, ne paralar akıttık, yaaaa canım arkadaşım... khkh56

İsmiracım zararın neresinden dönersen kardır.yanlız neyi farkettim şimdi özümüze yaklaştığımızın kanıtı şuradaki saygı, sevgi, dostluk ortamı işaretlerden biri...tekamülümüzü gerçekleştirmek için özümüze doğru yaklaştıkça ne güzellikler çıkıyor.egonun kapladığı hacim azaldıkça düşmanlık hiç birşey kalmıyor...son yıllarda yaşanan olaylar artık herkesin egoya yenik düşüp oyuna gelmeleriymiş.kıskançlıklar kavgalar özünden uzaklaştıkça neler oluyor..ayy bugün kafam çalışmaya başladı..ooo67

sudem8 14-07-2009 01:25 PM

y789arkadaşlar, dünkü yüzleşme faslından sonra bugün rahatlama faslına geçmiş bulunmaktayım.özümü kaplayan egoyu biraz olsun kırıp,özüme yaklaştığımı hissediyorum.arınmalarla..

sudem8 15-07-2009 01:07 AM

Güneş her akşam batıp hergün doğuyorsa
Çiçekler solup solup tekrar açıyorsa
En derin yaralar kapanıyorsa
En büyük acılar unutuluyorsa
Neden korkulur hayatta söyleyin bana
(ben neden hep aynı kalayım söyleyinbana)

Elbette bazen çiçek açıp bazen solacağım
Elbette daldan dala konup sonra uçacağım
Elbette bazen hızla dönüp bazen duracağım
Elbette bazen söyleyip bazen susacağım

İnanmadım asla inanamam
Herşeyin bir sonu olduğuna

donusturucu 15-07-2009 10:09 AM

Sudem ablacım ikinoktanın uygulayıcısı ve sonuçlarını yaşayan birisi olaraktan senden bir ricam olacak..:)
Tatile gidiyorumya kızımla birlikte tek başıma yolculuk yapacağım daha öncede yaptım çok yoruldum kızım uyuyor yolda ama uyutasıya kadar ben benden gidiyorum walla:)bunun için bide arabasını binsin orada rahatlıkla uyusun arabasındayken bağırmasın daha ne diyeyim işte ben yanındayken arabasına binmek istemiyor sürekli benim kucağımı istiyor cıyak cıyak çınlıyor ortalık!! arabasına bindirirken .Rahat, huzurlu ve mutlu bir tatil geçirmemiz için ikinokta yaparmısın bide eşim şehir dışında 1 aydır onunda işlerini hemen toparlayıp şirket arabasıyla bizimle birlikte tatilimizi geçirmek üzere bulunduğumuz ile gelmesi için yaparmısın iki noktayı çok teşekkür ediyorum..Allah razı olsun senden :)

Öptüm...wink77

ismira 15-07-2009 01:04 PM

Suudeemmm!.. Suudeeemmm!

Sen iyileşemedin mi yoksa hala!
Hadi ver bakayım elini bana!..

http://img51.imageshack.us/img51/548...ekelly29ul.jpg

donusturucu 15-07-2009 01:51 PM

ayy bu bebekler harika muhteşem güzeller yaa gerçeği varmı ?nereden alabilirim acaba internette satılıyorsa sipariş vereyim benim cimcimeye :)

ismira 15-07-2009 02:12 PM

Alıntı:

donusturucu Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 470984)
ayy bu bebekler harika muhteşem güzeller yaa gerçeği varmı ?nereden alabilirim acaba internette satılıyorsa sipariş vereyim benim cimcimeye :)

Olmaz olur mu? Sudem'le beni götür işte tatile, cimcimeyle birlikte...k8908uy897u859

ismira 15-07-2009 02:49 PM

Bir an önce iyileşebilmen için cennet dolu bu gülü bırakıyorum sana...

http://img230.imageshack.us/img230/5820/damlaxv1.jpg

asiyah 15-07-2009 03:15 PM

Geçmiş olsun sudem abla :(

alestason 15-07-2009 03:38 PM

özledim seni sudam abla gözlerim arıyor inanki.
geçmiş olsun bir an önce iyileşmeni diliyorum.

anceline 15-07-2009 03:41 PM

Selamlar....günlüğünüz gün gün güzelliklerle dolsun dileğimle başlıyorum.
Ben de bu iki nokta olayına odaklanmış bir site üyesiyim. Hem sitedeki yazıları hem de kiyabı aldım okudum...Dediğiniz gibi kitap belki uslubu açısından çok uygulamaya yönelik gelmedi ama buradaki örneklerden ve sohbetlerden anladğım kadarıyla uygulamaya başladım.
Ben genelde bu iki nokta yöntemini trfaikte kullanıyorum . Malum istanbul trafiği ve özellikle de köprü bakım onarım calışmaları sırasında yogun kuyruklara takılınca bu sihirli oyun çok işime yarıyor. Bir kez bile işe yaramadığını görmedim.
Noktalardan birini seyir halinde olduğum araba üzerinde , diğerini havada yani boşlukta ; gideceğim semtteki bina üzerinde imgeleyerek oluşturuyorum. Gözlerimi kapatıyorum ve sanki varmayı hedeflediğim binanın büyük bir mıknatısla arabamı çektiğini ve köprüyü yolları sanki sabun üzerinde kayarak çabucak geçtiğimi imgeleyerek mutlu bir his haliyle gözlerimi açıyorum. İnanın bunu yeminle söylüyorum gideceğim yere 10 dakikada varmış oluyorum. Bir şekilde herşey rast gidiyor. Tıkalı yollar açılıyor yada başka başka vesilelerle ara yollardan sürpriz geçişler çözümler ortaya çıkıyor. Ve yaradana şükrediyorum . Çünki şunu öğrendim niyet ederken hırs ve olumsuz duygular bizi bir yere ulaştırmıyor. Rahatlık tevekkül ve mutluluk hali içindeyken niyetlendiğimizde Güzel Allahımız nimetlerini önümüze renk renk çeşit çeşit seriyor. İrtibatı kesmemek lazım. Sevgilerimle

alestason 15-07-2009 03:47 PM

kesinlikle öyle sevgili anceline kötü niyetle yapılan hiç bir şeyin işe yaramayacağına bende inanıyorum.iyi niyet ve herkesin hayrına olacak şekilde istemeliyiz bencede.

karagedikli 15-07-2009 04:21 PM

Slm slm slm,
Şu iki nokta meeselesini biraz açabiilirmisiiniz?
Bu konuda hiç birşey bilmiyorum da...

duru79 15-07-2009 04:27 PM

Meraba karagedikli
http://www.hayatimdegisti.com/forum/...tilarquot.html
bu linkten 2 nokta ile bilgi edinebilirsin.Yine soruların olursa cvp verilecektir..sevgiler
http://www.hayatimdegisti.com/forum/...-hukmedin.html
Bu linkte iki nokta nasıl yapılır ve uygulayan arkadaşların yorumlarını bulabilirsin.Biraz uzun ama faydasını görürsün umarım.Şimdiden kolay gelsin y789

Slm slm slm,
Şu iki nokta meeselesini biraz açabiilirmisiiniz?
Bu konuda hiç birşey bilmiyorum da

alestason 15-07-2009 04:28 PM

matrixe hükmedin adlı sayfayı inceleyebilirsiniz.
daha ayrıntılı bilgiler o sayfada var.

alestason 15-07-2009 04:29 PM

sevgili duru79 sanırım aynı anda yazdık y789

duru79 15-07-2009 04:31 PM

Sanırım öyle oldu girlhaha
Alıntı:

alestason Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 471028)
sevgili duru79 sanırım aynı anda yazdık y789

ayses 15-07-2009 08:51 PM

sudem abla gecmıs olsun cok cok...hasta oldugunu bılmıyordum...acil şifalar

sudem8 15-07-2009 08:52 PM

Alıntı:

donusturucu Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 470951)
Sudem ablacım ikinoktanın uygulayıcısı ve sonuçlarını yaşayan birisi olaraktan senden bir ricam olacak..:)
Tatile gidiyorumya kızımla birlikte tek başıma yolculuk yapacağım daha öncede yaptım çok yoruldum kızım uyuyor yolda ama uyutasıya kadar ben benden gidiyorum walla:)bunun için bide arabasını binsin orada rahatlıkla uyusun arabasındayken bağırmasın daha ne diyeyim işte ben yanındayken arabasına binmek istemiyor sürekli benim kucağımı istiyor cıyak cıyak çınlıyor ortalık!! arabasına bindirirken .Rahat, huzurlu ve mutlu bir tatil geçirmemiz için ikinokta yaparmısın bide eşim şehir dışında 1 aydır onunda işlerini hemen toparlayıp şirket arabasıyla bizimle birlikte tatilimizi geçirmek üzere bulunduğumuz ile gelmesi için yaparmısın iki noktayı çok teşekkür ediyorum..Allah razı olsun senden :)

Öptüm...wink77

güzelim Allahın izniyle bbebiş ağlamayacak seni üzmeyecek,eşin de şirket arabasıyla yanına gelecek hiç üzülme...rahat huzurlu bir tatil seni bekliyor..
http://i20.photobucket.com/albums/b2.../fbm79j-vi.gif

sudem8 15-07-2009 08:53 PM

Alıntı:

ayses Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 471075)
sudem abla gecmıs olsun cok cok...hasta oldugunu bılmıyordum...acil şifalar

çok teşekkürler Aysesçim bugün çok şükür iyiyim..y789

sudem8 15-07-2009 08:54 PM

Alıntı:

ismira Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 470978)
Suudeemmm!.. Suudeeemmm!

Sen iyileşemedin mi yoksa hala!
Hadi ver bakayım elini bana!..

http://img51.imageshack.us/img51/548...ekelly29ul.jpg

çok tatlılar ikimiz mi bunlar...y789

WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:27 AM.