![]() |
Cevap: OKUMAYIN....BU GÜNLÜK SİZİN İÇİN DEĞİL.... bugün birşeyler oluyor ... ama tam olarak nedir bilmiyorum... şu aralar sosyalleşme dinliyorum.. topluluk konuşma da.... çenem düştü derler ya.. evde olduğumdan konuşmak yerine yazabiliyorum.. buna da bir deyim bulmak lazım..parmağım zıpladı diyeyim bunada ben.. mausem(farem) bozulduğu için birkaç gündür herşeyi parmak ucuyla yapıyorum... biraz uzun sürüyor... |
Cevap: OKUMAYIN....BU GÜNLÜK SİZİN İÇİN DEĞİL.... işin aslı şu...içim nötr durumda... olumsuz birşey düşünmek istiyorum.. ama yapamıyorum.. hayatı tozpembe görmüyorum.. demek istediğim.. olumsuzluklarıda kucaklıyorum.. olan olmuş ne yapabileceğimize bakalım ... değiştirmek elimde... yeni freans ayarı yapalım... belki yeni yayın daha çok hoşuma gidecek.. denemeden bilemem ki ... gibi bir halim var .. ......O0 ama içimde bir çoşkuda var.. hoplamak zıplamak istiyorum.. gulensmileygulensmiley (ertelemeyi bırak telkini yüzünden sanırım)...malum kütlem fazlaya yerçekimine çok direnemiyorum ..oturuyorum o yüzden.. |
Cevap: OKUMAYIN....BU GÜNLÜK SİZİN İÇİN DEĞİL.... bence sen bu kutlenle cok guzelsin nilsoycuummmm çok takılma bence:) |
Cevap: OKUMAYIN....BU GÜNLÜK SİZİN İÇİN DEĞİL.... Alıntı:
Kütleye çok takılma ablacım zaten bu qazla hoplaya zıplaya aya çıkacan nerdeyse orda hafiflemiş olursun yerçekimi onda birine düşüyo direk. |
Cevap: OKUMAYIN....BU GÜNLÜK SİZİN İÇİN DEĞİL.... yine yanlış yerdesin birader! y789 serkanın günlüğüsü değilki bu! yirim ben senin laz aklınııı! y789 |
Cevap: OKUMAYIN....BU GÜNLÜK SİZİN İÇİN DEĞİL.... sevincliayyyyyyy koptum yaaaaaaaaaa.:Dsevinclisevinclisevincli |
akınyıldızcım ,burasıda nilsoyun günlüğüüü,bir tek o istemiyo günlüğünün okunmasını çünküsevincli,neyse işin şakası tabii,güzel yürekli arkadaşım benim... |
Cevap: OKUMAYIN....BU GÜNLÜK SİZİN İÇİN DEĞİL.... Nilsoy,slm bu aradakahvesmiley |
Cevap: OKUMAYIN....BU GÜNLÜK SİZİN İÇİN DEĞİL.... selam canlarım... çok tatlısınız ya.. akın yıldızım bukadar karışılıkta redflowers seni serkanın günlüğünde arar durur... sen burdan yazmaya devam et.. bendede siyahçadada hafızada balıklık var ya... b vitaminimiz yokmuşş.. bende terasa b vitamini ektim.. yetişsin sanada yollarımmmmm... sen cafeye gel orda takılalım... çay var.. kahve var... |
Cevap: OKUMAYIN....BU GÜNLÜK SİZİN İÇİN DEĞİL.... Akınyıldız' cım yerim ben senin kırılan kalbini :) ooo67 Vallahi ben bıktım artık kendimi anlatmaya, varın siz anlayın beni. Emir kuluyuz arkadaşlar y789 Forum arkasında eli sopalı birileri var, konular dağıldığı zaman ne yapıyorsunuz diye kovalıyorlar bizi haberiniz yok. Ahhh ahhh neler çekiyoruz biz sevincli Nilsoy'cum kiss3 şekercim. Redflowers'ın iç sesi: Şu yukarıdaki karikatürü cafeye taşısam mı ki acep? Muhalefet ses: Nereye kadar kardeşim, bırak bu sefer dağınık kalsın, adın çıkıyor sonra bak y789 İç ses: Sen de haklısın. Kalsın madem napalım. Adın çıkacağına canın çıksın. Muhalefet ses: Ha şöyleee, yola gel :))) |
Cevap: OKUMAYIN....BU GÜNLÜK SİZİN İÇİN DEĞİL.... yazdıklarımı okuyan arkadaşlar... tırnaklarını yiyenler parmak kaldırsın ( korkmayın parmakların tırnaklarına dokunulmayacak.... ıyyhhhhhh kötü espri... ) ben kendimi bildim bileli tırnaklarımı yiyorum.. tabi önce dişlerimin çıkmasını beklemişim.... halada yiyorum... bu takma tırnak denilen şeyi deneyen var mı ... kozmetik amaçlı olanı değil... onlarıda denedim ama hiç kullanışlı değil di.. sürekli düşüyordu.. hatta bir düğünde takmıştım.. düğüne gideren birkaç tanesi düştü.. sonra masada yemek yerken baktım parmalarımın kimide var kiminde yok hiç tanımadığım 8 kişili bir masada çok kötü bir durumdu..utananadamutananadamutananadam (tırnakçılar... ben sizin kimler olduğunuzu biliyorum.. sakın kandırırım zannetmeyin !!!!!! teşekkür yazısını tıklayın.... isimleriniz görünsün...) ÖZÜR DİLERİM.. LÜTFEN BENİ AFFET.. SENİ SEVİYORUM.. TEŞEKÜR EDERİM.. |
Cevap: OKUMAYIN....BU GÜNLÜK SİZİN İÇİN DEĞİL.... Nilsoooyy... Bir şey farkettim!.. Az önce senin KOLAY listenden yararlanmak için, o bölümü okurken... "KİLO VERMEK KOLAY" ı kendi listeme almada tereddüt oldu içimde. Sanki bir mücadele, bir zorluk ve kilolu görüntü çağrıştırdı bende. "İDEAL KİLOMDA OLMAK KOLAY" bana daha olumlu duygular hissettirdi. Hemen seninle paylaşmak istedim. Belki sen de denemek istersin wink77 Eğer denersen, duygularında nasıl bir değişim olduğunu paylaşır mısın?.. Merakla bekliyorum... |
Cevap: OKUMAYIN....BU GÜNLÜK SİZİN İÇİN DEĞİL.... sevgili ismiracığım... düşüncen çok doğru..super.supersuper ben o KOLAY listesini sizlerle ve HAYATIM DEĞİŞTİ yle tanışmadan önce yazmıştım.. bunlar kendimi motive etmek amaçlı .... kendi hayatımda eksikliğini hissettiğim .... ve yaptığım zaman mutlu olacağımı düşündüğüm .... yapılabilirliğini kendime kanıtlamak için yazdığım telkinlerdi... bu site ve paylaştığımız herşey sayesinde bu cümleler daha anlamlandı.... eksiklerinide birlikte düzeltelim... birlikte daha işlevsel ve hepimize daha faydalı hale getirelim... malum kilo da en sevmediğimiz kelime... onu sevimli hale getirecek her cümleye varıms456s456s456s456 |
Cevap: OKUMAYIN....BU GÜNLÜK SİZİN İÇİN DEĞİL.... |
Cevap: OKUMAYIN....BU GÜNLÜK SİZİN İÇİN DEĞİL.... POZİTİF ZİHİNSEL TUTUM pozitife odaklandım ben POZİTİF biriyim anlık terslikleri gönderiyorum isteklerim geleceğimi yaratıyor herşeyin içindeki iyiliği görüyorum negatif duyguları terk ettm duygularımın efendisiyim etrafımı pozitif insanlarla dolduruyorum kendime inanıyorum kendime güvenim var pozifif bir zihinsel tutumum var BEN KAZANANIM hayata tutkuluyum engellerin üstesinden geliyorum her deneyimde bir hediye buluyorum her geçen gün daha pozitif oluyorum....O0 alıntıdır... paylaşmak istedim |
Cevap: OKUMAYIN....BU GÜNLÜK SİZİN İÇİN DEĞİL.... ZİHİNSEL GÜÇ İki çocuklu bir aile hafta sonunu piknik yaparak geçirmeye karar verirler. Piknik yerine vardıklarında anne yemeği hazırlarken, çocuklar babalarıyla birlikte yürüyüşe çıkar. Uzun bir yürüyüşten sonra oldukça yorulan küçük çocuk yalvarırcasına bakan gözlerle, 'Babacığım çok yoruldum. Lütfen beni kucağında taşır mısın?' der. Baba; 'Ben de yorgunum oğlum'' der demez çocuk ağlamaya başlar. Baba tek kelime etmeden ağaçtan bir dal keser. Dalı bıçakla biçimlendirip, çocuğa zarar vermeyecek biçimde yontar. Sonra dalı oğluna verir. 'Al oğlum, sana güzel bir at' der. Çocuk sevinçle dal parçasından yontulmuş ata biner ve sıçrayarak, ata vurarak annesinin yanına doğru gitmeye başlar. Babasını ve ablasını geride bırakmıştır bile... Baba gülerek kızına: 'İşte yaşam budur kızım. Bazen zihnen ya da bedenen kendini çok yorgun hissedeceksin. İşte o zaman kendine değnekten bir at bul ve neşe ile yoluna devam et. Bu at, bir arkadaş, bir şarkı, bir çiçek, bir şiir yada bir çocuğun tebessümü olabilir.' |
Cevap: OKUMAYIN....BU GÜNLÜK SİZİN İÇİN DEĞİL.... 25889258892588925889258892588925889258892588925889 2588925889 |
Cevap: OKUMAYIN....BU GÜNLÜK SİZİN İÇİN DEĞİL.... Siyahçanın günlüğüne uğradım... biraz derleşim diye... abktım orda durum daha karışık... kendi günlüğüme yazayım bari... aslında başka bir sayfa açıp bu yazacaklarımı günlüğümden ayrı tutmak istiyordum... siyahçam beni anlar diye ona gittim.... oda günlüğünden gitmiş.... şimdi birde ona üzüldüm... offfff offfffff... benim de bir AYIŞIĞIM var...onun sahte ışığı için KARANLIĞI kabul ettim.. öyleki bazen ışığını bile göremem... uzay gibi boşluk olur .... kara bir delik olup içine çeker... GÜNEŞİ özlerim o an...ama suçluluk duyarım özlemimden.... güneşi görmek isterim... sıcağını hissetmek isterim... günışığının canlılığını... tüm doğanın uyanışını ... yeni güne başlayışını....AYDINLIĞIN nasıl olduğunu hatırlamaya çalışırım... hayatın o gününü yaşayanlara imrenirim... onun karanlık dünyasında AYIŞIĞIM la soğuk ve karanlıktan korkarak yaşarım... ona sığınmak isterim..... ama ısıtamaz beni ışığı... yeterince aydınlatamaz korktuğum kuytu köşeleri... sokulmak .... sığınmak isterim.... BİRAZ ISITSAN...... BİRAZ AYDINLATSAN.....DERİM hemen öfkelenir.... GİT der.... GÜNEŞE GİT.... GİTMEM.......... GİDEMEM.... BÖYLE YAŞAR DURURUM... ÜŞÜYÜP KORKARAK..... |
Cevap: OKUMAYIN....BU GÜNLÜK SİZİN İÇİN DEĞİL.... yıllardır hep aynı şey....... dejavu ... resmen... bir yıl diğerinin aynı gibi... bir filiz yeşertmeye çalışıyorum... karanlık ve kupkuru toprakta.... ışığı anlatıyorum o filize.... güneşi anlatıyorum..... yeterince büyürse güneşe ulaşabileceğini anlatıyorum... öyle ki kendimde inanıyorum anlattıklarıma.... sonrası AYIŞIĞIM geliyor... ölüyor filizim.... |
Cevap: OKUMAYIN....BU GÜNLÜK SİZİN İÇİN DEĞİL.... kafam karıştı yatıyorum ben! (benim günlük bitti bilion nilsoy insanı, artık mecburen burayı beraber kullanıces! idare ediceksin artık!) |
Cevap: OKUMAYIN....BU GÜNLÜK SİZİN İÇİN DEĞİL.... bazı telkinlerin doğa sesi malesef yok... kiminide mp3 üme yükleyemedim... bilgisayarı açıp dinleyeyim diyorum.... annem ney sesini istemiyorum... moralimi bozuyor diyor... ego dinlemekten bi hal oldum.... (doğa sesi olanları dinliyorum ev halkı sıkılmasın diye) ... sanat müziğide güzel ama sürekli aynı dinlemekte sıkıyor biraz... |
Cevap: OKUMAYIN....BU GÜNLÜK SİZİN İÇİN DEĞİL.... o kadar ceviz yedim ... yaptığıma bak... tüm gün telkin dinleyemedim... niye mi ( senmisin sanat müziğinden şikayet eden.... ) bilgisayardaki ses gitmiş... nerede bilmiyorum... ( teknoloji fukarasıyım ya... araki bulasın )... neyse ses yok diye telkin yok.. eeeeeee .... ama mp3 üm var....taksana kulağına.. .evdeyim ya ... mp3 ü dışarıda dinliyorum...evde takmak aklıma gelmedi........ ah siyahçam ah..... kulakların çınlasın... |
Cevap: OKUMAYIN....BU GÜNLÜK SİZİN İÇİN DEĞİL.... bugünlerde yine eski halim gibiyim... ot gibi oturup duruyorum.. birçok şey planlıyorum.. am uygulama yok... bu da moralimi bozuyor.. plan yapsamda uygulamam diğer kişilere bağlı ( annem , oğlum eşim.. ) hala bireysel davranamıyorum... bana ne ben bugün bunu yapmak istiyorum diyemiyorum... hep engelleyecek birileri var... zaten çok çabuk motivasyonu bozulan biriyim... kısacası ....MUTSUZUM..... |
Cevap: OKUMAYIN....BU GÜNLÜK SİZİN İÇİN DEĞİL.... secim bize ait mutlulukta mutsuzlukta... |
kırılmışlığımla öööle kalakalmaktan nefret ediyorum biliyor musun nilsoy insanının günlüğüsü...yaw benim için uğraşmayın artık, söylediniz işte, benim için vakit harcamaya değmezmiş, kendini hırpaladığınıza yazıkmış! tamam beceriksizim, Allahın cezası biriyim, daha ne uğraşıyorsunuz benimle! istemeyin iyiliğimi, bu şekilde lütfen istemeyin, dua bile etmeyin bana...lütfen... Alıntı:
|
Cevap: OKUMAYIN....BU GÜNLÜK SİZİN İÇİN DEĞİL.... siyahçam sen benim burada bulduğum en değerli şeysin... herşeye değersin... benim hayatım hep bana akıl verenlerle geçti...oysa benim aklım inan hepsinden daha fazla.. ama tevazu gösterdikçe ...tevazumu anlamayan insan çok oldu..... benimde tek sorunum kendime faydam olmaması.. çevremdekiler benimle çok mutlu... paylaşılamıyorum... kendi problemlerimi bile espri konusu yapar güldürürüm... basit şeylermiş gibi davranırım dışarıya.. ama içim yangın yeridir.. afet bölgesidir... gösteremem |
"benim hayatım hep bana akıl verenlerle geçti...oysa benim aklım inan hepsinden daha fazla.. ama tevazu gösterdikçe ...tevazumu anlamayan insan çok oldu....." demişssin ya ablacım aklıma hikayesi geldi İnsanlara demişler ki aklınızı pazarda satın yenisini alın diye herkes kendi aklını satmaya gitmiş satmadan dönmüş neden satamadınız demişler kimse kimsenin aklını beğenipte almamış smileydance Dünyada en adaletli dağıtılmış şey akıldır, kimse kimsenin aklını istemez çünküy789y789y789 |
Cevap: OKUMAYIN....BU GÜNLÜK SİZİN İÇİN DEĞİL.... internetim bozuk... Aklim ve kalbim sizlerle |
|
Cevap: OKUMAYIN....BU GÜNLÜK SİZİN İÇİN DEĞİL.... Telekom calismasi varmis.... Cepten yaziyorum... Onuda disari cikinca yapabiliyorum... Iki noktayla hep ordayim zaten |
Cevap: OKUMAYIN....BU GÜNLÜK SİZİN İÇİN DEĞİL.... sonunda yine günlüğüme kavuştum.... bu arada kilo vermeye başladım... az ama hiç yoktan iyidir.. hatta ilk tartıldığımda inanamadım bir daha tartıldım... 1 kio vermek bile moral oldu.... sanki 1 ton gitmiş gibi bir rahatlama hissettim... psikolojik biliyorum... ama ben hissetiğime bakarım... günlüğüme kavuşmam iyi oldu.. bu telkinlere başlamamla aldığım ilacımıda bırakmıştım.. ama aldığım radikal kararlar var.. uygulayabilecekmiyim bilmiyorum... çok çok büyük bir karar... tüm hayatımı değişti receğim.... şartlar bunu gerektiriyor |
Cevap: OKUMAYIN....BU GÜNLÜK SİZİN İÇİN DEĞİL.... baslamak yolun yarisidir sizde bilirsiniz basarilar:) |
|
Cevap: OKUMAYIN....BU GÜNLÜK SİZİN İÇİN DEĞİL.... çok sıkıntılı günler yaşıyorum.. tırnaklarım yenilmekten harap oldu.. beni en çok yoran belirsizlik... ne olacaksa olsun istiyorum... ego dinlemekmi yaptı böyle bilmiyorum... uzun süredir dinlemiyorumda... seçimlerim telkinlerle çatışıyor.. ikilemlerde kalıyorum... üç maymun ol diyorum kendime... ama artık beynim kabullenmiyor.. sevinclisevinclisevincli değişim şart ... ama çok radikal değişimler... gerçekleştirmekten korkuyorum... geleceğimi belirsiz görüyorum.... ama kim yarınını biliyor ki... kimin tüm hayatı garanti altında iki yol var.. ya kendim olmayı seçip yeni bir hayata başlayacağım yada dünya üzerinde hiç yokmuşum gibi benim yerime kararlar alınıp uygulanmasına izin vermeye devam edeceğim..dusun2dusun2sad456sad456 |
Cevap: OKUMAYIN....BU GÜNLÜK SİZİN İÇİN DEĞİL.... nilsoy'cum,bilincinin direnciyle karşılaşıyorsun sanırım..Telkinleri dinlerken -özellikle ilk başlarda-bu ruh hali hissediliyor..İkilemde kalma yani..Hayatında birşeyleri değiştirmek istiyorsun,yıllardır bilinçaltında barındırdığın şeyler telkinlerle bir savaş içinde..Yeni bir hayat ,ilk başlarda gözü korkutsa da,sonu çok güzeldir..her zaman da sancılı başlar..Öfkelendirir, kızdırır,bazen de umutsuzluğa kaptırır..Benim için hep öyle oldu..Bu sis bulutunun içinden bir an önce çıkman için değişimi yaşamayı tamamen kabullenmelisin..Telkinler zaten zamanla etkisini gösterecek,sen de olumlu düşünerek bunu kolaylaştırabilirsin.Herşeyi yapacak güç içimizde var..Sen de bunların üstesinden geleck güçtesin..Sadece biraz daha sabır... Sevgiler ..actionsmile |
Cevap: OKUMAYIN....BU GÜNLÜK SİZİN İÇİN DEĞİL.... Bebek adimlariyla ilerliyorum...... karar almak ..... Uygulayabilmek ????!!!!!!! HAYAT BENI NEDEN YORUYORSUN?????????? |
Cevap: OKUMAYIN....BU GÜNLÜK SİZİN İÇİN DEĞİL.... tekrar günlüğüme kavuştum... yine adım atamadım.... aynı noktadayım... ama tek fark artık daha kararlıyım.. daha çok bireyim... birazda gıcık birşey oldum.. gördüğüm hatayı affetmiyorum hemen söylüyorum.. sesim daha yüksek çıkmaya başladı... |
Ne güzel, hayatını daha doğrusu hayatıon hakkındaki düşüncelerimi değiştirmek için radikal bir karar almış ve güzel adımlar atmışsın. Sen şu anda değişim göbeğindesin. Değişeceksin, istediklerini tek tek başaracaksın. Hepsi yoluna çıkmış. Ama ego her zamanki gibi gireceğin yeni durumdan, ve olmak istediğin yeni hallerinden korktuğu için seni de korkutuyor. Yeni bir işe başlarken, hiç tanımadığın insanlarla bir araya geldiğinde duyduğun tedirgin ve huzursuz halleri yaşıyorsun. Aslında sen değişmeyi seçtin, değişiyorsun ama egon seni korkutuyor, sadece korkuyorsun... Ama attığın adım ve gittiğin yol güvenli sen daha güzel, daha olumlu ve çok daha güvenli bir hayata başlıyorsun. bunu önce kendine ve sonrasında egona usul usul anlat. Egonla konuş. Sevgili Egom ben şu anda şu durumda olmak istiyorum ve bu durum bana şu- şu- halleri yaşatacak.-geçmişinde örnek varsa- Tıpkı o günlerdeki hallerimde olduğu gibi, çok kolay, çok emin ve çok mutlu olacağım. Hayatım bu hallerimden daha güvenli, daha mutlu ve huzurlu oluyor. Ben yeni durumuma kolaylıkla geçiyorum" de Ne güzel başlarken herşey için :Kolay yazmışsın. Yine öyle yaz ve düşün.. Hayat aslında çok kolay. Zorlaştıran KORKULARIMIZ.. KORKULARIMIZDAN kurtulmak ÇOK KOLAY.. KOLAY GELSİN.. YOLUN AÇIK OLSUN.. |
Cevap: OKUMAYIN....BU GÜNLÜK SİZİN İÇİN DEĞİL.... uzun zaman geçti... hayatın koşuşturmacasına kaptırdım kendimi... önce çok üzüldüm.... ağla2ağla2ağla2hayatımı değiştirmeye karar verdim... sonra biraz kafamı dağıtmak için uzaklara gidip kendimden de kaçtım.. t678 baktım insanlarda hep bir dert ve derde derman arama çabası... onları izlerken kendimi unuttum.. kendimi hatırladıkça daha çok korktum... sevinclisevinclisevinclikararı kendim veremedim... benim yerime karşı taraf versin diye kaçak savaştım.... gidemedim... cesaret edemedim..bad45 kendime güvensizlikler yaşadım... nefes alamaz olduğum oldu... ne kötü bir duyguydu.... kalp atışlarımı kulaklarımda hissettim.. sanki bir panik gibi...dr gittim fiziksel birşey yok psikolojik dedi... sonuç yine psikiyatr yine antidepresan... 88a yokyok okadar üzgün değilim artık... bazen şarkı bile mırıldanıyorum bu aralar... |
Cevap: OKUMAYIN....BU GÜNLÜK SİZİN İÇİN DEĞİL.... artık tırnak yemiyorum.25889.. nasıl oldu bilmiyorum.. bir baktım uzamaya başladılar.. dile kolay dişlerim çıktığından beri sayarsak 35 yıldır yiyordum... ama artık yemiyorum.. yazın bir ara protez tırnak taktırdım.. ama dayanamadım bir haftada söktüm ( yaptıran varsa bilir mıh gibi yapıştırıyorlar.. kendi tırnağını sökmek kadar zor.. ).. bir iki ay yine yedim.. sonra ne oldu bilmiyorum.. 35 yıldan değişik olan ne... aslında yaklaşık ne oldu bir tahminim var.. kesin kararlar anlamsız korkuların önüne geçti.. o dönemde kabullenmeyi öğrendim.. meğer ne rahatlıkmış... hani bilinen bir söz varya.. değiştirebileceklerimi değiştirme gücü... değiştiremeyeceklerimi kabul etme gücü.. içimde inanılmaz bir enerji.. blissyblissyuzun yıllardır böyle hissetmemiştim.. Allahım dedim yaşadığını hissetmek böyle bir duygumuydu...sanki nefessiz kaldıktan sonra derin bir nefes almak gibiydi... yıllarca çabalayıp durduğum bir gram gitmeyen kilolar gitmeye başladı... KABULLENMEK.. çaresizce kabullenmek değil bu.. artık anlamak.. anlamak ne kadar uzun zamanımı aldı.. kızgınlığım azaldı anladıkça.. kendimi sevmiyormuşum.. ve büyük bir HİÇLİK içindeymişim.. o kadar şey okumak.. empati kurmak.. bildiğini sanmak.. manasını anlamaktan farklı birşey bu.. boyut atlamak gibi.. enerjim düştü bu aralar... artık asla hiçbirşey eskisi gibi olmayacak... çünki değişmeyen tek şey değişimin ta kendisi.. ve ben değiştimmmmmmmmmart56art56 |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:19 PM. |