Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Hikayelerimizi Anlatalım > Üyelerin Değişim Günlükleri

Uyarılar

Mustang'in Rüzgarı

Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri Mustang'in Rüzgarı Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız teşekkür ederim.. bugüne kadar söyleme fırsatı bulamamıştım resmine bakınca çok güzel temiz aydınlık pırıl pırıl kalbi gönlü temiz iyi niyetli bir insan gördüm...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi

Mustang'in Rüzgarı

Konu Kapatılmıştır
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 07-07-2008, 05:02 PM   #341 (permalink)
birmutluluk
Guest
 
Mesajlar: n/a
Standart Ynt: Mustang'in Rüzgarı

teşekkür ederim.. bugüne kadar söyleme fırsatı bulamamıştım resmine bakınca çok güzel temiz aydınlık pırıl pırıl kalbi gönlü temiz iyi niyetli bir insan gördüm

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

 
Alt 07-07-2008, 05:29 PM   #342 (permalink)
Binbaşı
 
Lier22 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Apr 2008
Mesajlar: 1,076
Tesekkür: 20
180 Mesajinıza toplam 475 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Lier22 is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: Mustang'in Rüzgarı

bu günlüğün yazıları 10 numara tıpkı sahibi ve dostları gibi...
bize de yer varmıdır...

ben böyle yürek böyle temiz bir defter görmedim bu güne kadar...

insanlık daha ölmemiş dedirtiyosunuz...

ve bu yazıları buraya yeni gelen biri okusa çok kıskanır...
__________________
http://site.mynet.com/dexlier
Lier22 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline  
Alt 08-07-2008, 08:48 AM   #343 (permalink)
Mustang
Guest
 
Mesajlar: n/a
Standart Ynt: Mustang'in Rüzgarı

Günaydın ... güzel sözlerinizi görerek güne başlamak gerçekten çok güzelinsana doping gibi geliyor.Ben hayatım boyunca bana yakışmayacak beni ben olmaktan çıkaracak bir şey yapmaktan hep kaçındım.Bunun en önemli sebebi kendime duyduğum saygı oldu .Hayata başımız türlü şeyler gelebilir ama biz kendimizi öz saygımızı yitirecek şekilde kaybedersek çok vahim sonuçlar çıkıyor.Bende kendime olan öz saygımı hep korudum bana yakışmayan hiç bir şeyi yapmamay dikkat ettim.

Bu bazen çok kolay olmadı ama kendime bilmeden koruma kalkanı yapmışım .Bu öyle birşeyki insanlar bana hep mesafeli olmak zorunda kaldılar.En çk incindiklerim ve beni üzenler bile.Şimdi kendimi bulduktan sonrada inanın insanın kendinin farkında olması çok güzel bir duygu sanki paket paket çikolata yemişim gibi.İnsanlar önümde beni küçümsemeye çalışıyorlar sonra kendilerini küçüçük böcek gibi hissediyorlar.Ben İzmir'de bunu yaşadım .Her konuda kendini yetiştirmiş (tabi Türkiye şartlarında)bir insan görmek onları çok şaşırtıyor .Birde buradan öğrendiklerimi üstü kaplı servis yaptım ağızları açık kaldı .


Benhep insanın kendini yenilemesinden yanayım .Bunun içinde gençleri ve çocukları çok severim .Onların yüzlerinde maskeler azdır veya yoktur.İnsanca ve karşılıksız severler.Bende onları onlar gibi severim ve kendimi yenilerim .


Hayat bize güzelliklerin yanı sıra çirkinlikleride gösterir ama biz kendimizi hangisine yakın hissediyorsak onun yanında oluruz .Düşüncelerinize hislerinize bile sahip çıkın .Sizi hiç bir şekilde kötülüğün esir almasına izin vermeyin .Kedinizde çok fazla ödün vermeyin .Yapabileceğiniz şeyleri yapın yapamayacaklarınızada hayır değin .Bir müddet sonra insanlar size alışıyor.

Ben hayatımda hiç bir zaman insanların bana acımasından hoşlamadım .Benim yaşadığım bir acı varsa kendi içimde yaşadım ve kendi çözümlerimi ürettim .İnsanlar beni hep güçlü gördü .Şimdiye kadar insanlara sorunumu anlatığımda ya tefine ya kasnağına vurdular.Bu yüzden sorunlarımı çok az olan dostlarım dışında kimseyle paylaşmadım ama bu sitede içimden nasıl geliyors öyle yazıyorum .Sizleri seviyorum ve yorumlarınıza değer veriyorum.Ben ajitasyondanda hiç hoşlanmam .Hayata olduğum süre içinde ve öldükten sonra arkamda iyi şeyler bırakmak isterim.Yüz çizgilerimin bile gülerek olmasını çok isterim .

Hayata bazı zorluklar yaşaya biliriz ama yılmadan hayatın güzelliklerini kaybetmeden dimdik ayakta kala bilmmemizi diliyorum .Güzel bakan güzelilkleri görür.
 
Alt 08-07-2008, 05:16 PM   #344 (permalink)
Administrators
♥Ozlem Şahin ♥
 
shamanic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Feb 2007
Bulunduğu yer: istanbul
Mesajlar: 5,030
Tesekkür: 13,842
2,276 Mesajinıza toplam 13,392 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
shamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond repute
Standart Ynt: Mustang'in Rüzgarı

[size=16pt][font=Monotype Corsiva][color=teal][i][b]biraz geç oldu ama ben de bu aralar fazla girememiştim forumumuza ..

seyahatinizi her şeyin üzerinde güzellikleri ile hatırlamanız muhteşem..

dilerim çok daha keyifli huzurlu mutlu günleriniz olur..
sen çok bilinçli bir şekilde bu konuda kendin ve yavrularının adına sağlam temeller atmaktasın.. super
tekrar seni tebrik ediyorum ;

evinize hoşgeldiniz mustangcim ve sycoroxcum..

sevgiler..
__________________
ben mevlana değilim, insan ol öyle gel..
shamanic isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline  
Alt 09-07-2008, 08:59 AM   #345 (permalink)
Mustang
Guest
 
Mesajlar: n/a
Standart Ynt: Mustang'in Rüzgarı

Günaydın ...Bu gün kalktığımdan beri dilime bir şarkı dolandı onu söyleyip duruyorum.Hoş geldin yar yüreğime boşver be elalem nederse desin hadi hadi hadi ...Diye kendi kendime söyleniyorum .Aslında çok güzel motive ediyor insanı .Her ne yaşarsak yaşayalım elalem neder kelimesini hayatımızdan çıkaralım.İstediğimiz kadar iyi yaşayalım elalem aradıktan sonra söyleyecek şey bulur.

Kendimi huzurlu hissediyorum benim olumlu düşünmem eşimide etkiliyor .Artık oda olumlama bile yapıyor.Ha birde bizimle yeşil çay içmeye başladı.Kalp damarlarını genişletme olayını okumuş .Bende ona önce sigarayı bırakmasını önerdim pek hoşlanmasada düşünmeye başladı bu bile aşama.


Ben bu gün yogun bir şekilde temizlik yapacağım bakalım deterjanlar dokunacakmı size yazarım .Ben bu tür sorunlarımı aşmanın yolunu buluyorum artık.Bu siteye ve bu sitede öğrendiklerime sonsuz teşekür ediyorum.
 
Alt 09-07-2008, 09:33 AM   #346 (permalink)
Üsteğmen
 
Üyelik tarihi: Feb 2008
Mesajlar: 416
Tesekkür: 0
122 Mesajinıza toplam 635 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
mücevher is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: Mustang'in Rüzgarı

sana kolay gelsin canım. deterjan alerjisi hafif de olsa bende de var. umarım kurtulmuşsundur. sevgilerimle...
__________________
Benim özgürlüğe açılmış kanatlarım var
Sonsuzluğa çıkan zamansız kapılarım var
Senin beş para etmez kuralların varsa
Benim inandığım ölümsüz masallarım var
mücevher isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline  
Alt 09-07-2008, 09:44 AM   #347 (permalink)
Teğmen
 
Üyelik tarihi: May 2008
Mesajlar: 120
Tesekkür: 20
76 Mesajinıza toplam 139 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
MalloryKnox is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: Mustang'in Rüzgarı

Serpil Ablam ne kadar temiz bir yüreğin var, ne kadar olumlusun Yazılarını okurken yüzüme bir gülümseme yayılıyor. Hayatındaki güzel gelişmeleri duymak çok sevindirici Umarım hayatın çok daha iyiye gider.Sevgiler
MalloryKnox isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline  
Alt 09-07-2008, 04:29 PM   #348 (permalink)
Mustang
Guest
 
Mesajlar: n/a
Standart Ynt: Mustang'in Rüzgarı

Hehee bu gün salonun halısını yıkadım ve kendimi şimdiye kadar yokladım şuana kadar kötü hissetmedim genelde nefes almakta zorlanır azım mideme kadar su toplamış gibi kabarırdı ama çok şükür iyiyim .Ben bütün alerjilerime diye yapmıştım ve sonuç hepsine iyi geldi. 96
 
Alt 09-07-2008, 04:58 PM   #349 (permalink)
birmutluluk
Guest
 
Mesajlar: n/a
Standart Ynt: Mustang'in Rüzgarı

ay inanmıyorum yyyaa nasıl oluyor bu böyle ne zamandır yapıyosun bir türlü düzenli yapamıyorum ve unutuyorum
 
Alt 10-07-2008, 05:01 PM   #350 (permalink)
Mustang
Guest
 
Mesajlar: n/a
Standart Ynt: Mustang'in Rüzgarı

Asalet ciğim EFt de düzenli yapmak diye bir şey yok sorun hallona kadar yapmak var .Bazen sorun içinden sorun çıkıyor.Bu gün sitede eft ile igili bir video seyrettim sanada tavsiye derim .Bülent uranın efttürk diye bir bak istersen.

Bugün temizliğin sonuna yaklaştım oh artık kendime ayıracak vaktim olacak.Metrix 'e hükmedin kitabına şöyle bir göz attım.Bakalım neler deneyimleyeceğim.Bu siteye girdiğimden beri her an yeni bir şey öğrendim.Kendimi değiştirmek için çaba sarfediyorum biraz yavaş oluyor ama bendeki yılların birikimi çabuk halledilmiyor .Herşey emek istiyor ve zaman ayırmak gerekiyor .Benşimdiye kadar nekadar boş şeylere zaman ayırdığıma bakıyorumda kendimle ilgili zaman ayırmak az bile geliyor.Hepimizin gönlünden geçenlerin gerçekleşmesi dileği ile hoşça kalın.
 
Konu Kapatılmıştır

Bookmarks


Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Mustang'in Rüzgarı

Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri Mustang'in Rüzgarı Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız teşekkür ederim.. bugüne kadar söyleme fırsatı bulamamıştım resmine bakınca çok güzel temiz aydınlık pırıl pırıl kalbi gönlü temiz iyi niyetli bir insan gördüm...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:09 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.