![]() |
Ynt: Mustang'in Rüzgarı Ablacım, malesef bu yaz ayları, birilerinin sevinci iken, biilerinin sıkıntısı oluyor. Bizim burada da, stad var, düğün salonu var. Biri olmasa biri oluyor. wave Havai fişekler saat başı. E, öyle kutuyla satarlarsa, her önüne gelen patlatır tabi ki. Buna bi yasak getirirler yakında inş. super Sağlıcakla... hismiley |
Ynt: Mustang'in Rüzgarı . Aynı sorunu İzmir'de de yaşıyoruz , burada çok sokak düğünü yapılıyor , bazen üçü beşi birbirine karışıyor , hele o havai fişekler çıldırtıyor. paraları yok sokakta düğün yapıyorlar ama yüzlerce havai fişek atıyorlar . Az önce ,saat 0030 civarında gelin getiriyorlarmış kapının önünde en az 10 tane attılar , insanlar düşüncesiz ,saygısız. sokak düğünleri de , havai fişekler de yasaklanmalı. |
Ynt: Mustang'in Rüzgarı Günaydın ,Dün bu düğünlerin sanki bir katdaha fazlası vardı.Bizim yanımızda bir tıp merkezi var düğünlerde yaralanan veya fenalaşanlar dün orayı mesken tutu.Hastalar ambulansla götürülürken yakınları gece kıyafetiyle başlarındaydı .Polislerin biri gelip biri gidiyordu sonunda bizim karşı düğün sahipleri ile kavga bile ettiler .Sıcak bir yandan gürültü bir yandan ambulans sinirlerimi bozuyor (annemle yaşadıklarımdan sonra)Kabus gibi bir gece neyseki uyumuşum gerisini hatırlamıyorum. Bunlara nasıl bir olumlama yapsamda bitse diye düşünmeye başladım.Bu insanların paraları olmadığından değil hem sokak düğünü hemde düğün salonu tutuyorlar.Artık abartıyorlar birilerinin dur demesi gerekiyor. Yarın anneme gideceğim iki hafatdır gitmiyorum bakalım nasıl bir gün geçireceğiz.Ben kendimin farkına vardıkça artık beni küçümseye miyor buda onu çıldırtıyor ama olsun bu benede alışması gerek.Önce hırsını çıkarmaya çalıştı baktı olmuyor sonra sevgi gösterisinde bulundu komik kaçıyor baklım daha neler göreceğiz.yolumuz açık ve aydınlık olsun. kiss3 |
Ynt: Mustang'in Rüzgarı serpil abla bu ne sizin ordaki dügün anlayısı bir ilginçmiş y789 dügün degil savas masallah... |
Ynt: Mustang'in Rüzgarı Günaydın, Ohhh ne güzel yine sizlere kavuştum .Annemden geldimki bizim siteye girilemiyor. Ben meğer sizlere ne çok alışmışım şöyle gelip içimi dökmek istedim kimse yok . Annemle tipik günlerimizden birini yaşadık ne acı ki artık aramızda ki sınırlar çok kalın duvarlarla örülmüş. Ben oraya yaklaşsamda beni elektirik çarpıyor sanki.İşine yaramayan insanları hayatından hemen çıkarıyor. Sonrada lazım olunca hadi gel diye çağıra biliyor.Anlamak ve anlatmak zor sadece yaşayan bilir. Ben hala onun vicdanı gibiyim söylenmesi gerekenleri söylüyorum ve benden hoşlanmamsına neden oluyorum. Ben kimse için nefes alamam veya haytını yaşayamam işe glince elinden gelse herşeyini bana yaptıracak . Ama lafa gelince birden diriliyor ve çok ağır konuşuyor sanki söylediği şeylere hakkı varmış gibi. Şuna karar verdim onu kendi haline bırakacağım benden istenen herşeyi yaparım ama gersi ona kalmış. Ben hayatım boyunca onu memnun etmeye çalıştım .Artık onun memnuniyeti benim için önemli değil. Kendimi annem konusundaki herşeyden tamamen ve derinden kabul ediyor ve onaylıyorum . Bu yaşadıklarım eskiden beni üzüyordu ve acıtıyordu .Kaçkere oradan gelirken canım yanarak geldim. Bunları kimseyle paylaşamadım bizi okadar sınırlandırmıştıki onun hakkında konuşursak çocuklarımızda bize yapsın diye tehdit edilmiştik. Kendi yetersizliklerinin acısını bizden daha çok da benden çıkardı . Ama ne mutluki artık beni acıtamıyor sadce içimde bir burukluk var keşke böyle olmasydık sevgi dolu bir anne kız ola bilseydik. Ben üstüme düşenden fazlasını yaptım ama tek taraflı olmuyor .Bir ilişki çift taraflı yaşanıyor. ks3gine içimi döktüm bana bu şekilde katlandığınız için hepinizi kocaman öptüm iyiki sizler varsınız . Hepimizin yolu açık ve aydınlık olsun. kiss3 kiss3 kiss3 |
Ynt: Mustang'in Rüzgarı Reversi canım çok teşekür ederim darısı sizlere olsun. kiss3 |
Ynt: Mustang'in Rüzgarı kısa zamanda ne kadar uzun yol katettiğinizi görmek mutluluk verici... bi kaç ay önceki yazılarınızı hatırladım da az evvel. korkuyla gidip sıkıntı içerisinde gelirdiniz... ama şimdi o mustang ten eser yok... 956k blissy smiliyface çok güzel... smiliyface |
Ynt: Mustang'in Rüzgarı Canım çok teşekür ederim sizlerin desteği ile ve kendimi fark etmem birleşince işte sonuç.Bu siteden çok şey öğrendim ve kendime uyguladım .Sizler bana çok şey öğrettinizi iyiki varsınız .Hepinizi çok seviyorum 96 |
Ynt: Mustang'in Rüzgarı http://www.haydisohbet.com/linkler/r.../manzara13.jpg bir çocuğun yetişkinlere öğretebileceği 3 şey vardır..., -nedensiz mutlu olmak... -her zaman meşgul olabilecek bir şey bulmak... -elde etmek istediği şeyi var gücüyle dayatmak... Gönülde sevgi olmayınca Yaşamak boştur Dünya insanla güzel Yaşamak sevgiyle hoştur... A.Ulukaya |
Ynt: Mustang'in Rüzgarı Lier'ciğim teşekür ederim .Bu resim beni çocukluğuma götürdü .Anannemlerin evindende biz Erciyes dağını böyle görürdük.Bana sanki her an sırtımı dayaya bilirmişimgibi gelirdi.o negüzel bir güven duygusudur öyle.Şiirde çok güzeldi senin sayende yeniden şiir okuyorum. alk78 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:21 PM. |