![]() |
Ynt: Bütün Annelere hahhahaa haaa:)) bunu ben kendiim yaşadım ayol. 2 seans götürdüm oğluşu, boşanmış aile çocuğu kesinn bi vukuatı çıkacak aklım sıra önlem alıcam, bide babasınıda sürüklüorum ha bu arada..:) 2.seans sonunda kadın bana dediki babAsıyla oğlunu rahat bırak..senle devam edicez..:p :)) |
Ynt: Bütün Annelere Süpermişsin ayşe yok ama senin ki bi derece hani boşanma sonrası felan. benim arakdaşın evlilik süper aile hayatı anne bana ilişkisi iş güç hayatında sorun yok maşallah. durduk yere cocuğu dürttü resmen ya hahahaha Seninkide ama fıkra gibi yani "babasını oğlunu rahat bırak sen gel" süper :) |
Ynt: Bütün Annelere Hani Candan Erçetinin annem annem şarkısı varya beni fena bozuyor.Ağlamadan dinleyemiyorum.Kızım o şarkıyı bana söylüyor mutlu .Onun açısından dinlerken mutlu oluyorum .Kendi açımdan dinlerken üzülüyorum.Çocuklarımı yetiştirirken elbete bende hatalar yaptım.Babamın bana karşı hatalarını kabul edip bize af diler bakışını bende onlara yaptım.En küçük anlamaz zannedilen anlarda bile işe yaradı.Onları çok seviyorum kızımı narin kırılgan hırpalamadan, oğlumu didişerek dokunarak ama ikisinide dürüstce.Söylediğim her sözden sınava çekildim. İkinci kere aynısını söylemezsen sana olan inançları azalan dikkatli olunması gereken konular.Annelik hayataki en zor en zevkli iş.İyiki varsınız.En üsteki parçayı okurken aklıma oğlum geldi.Aynı şeyleri birbirimize söylüyoruz. |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:51 PM. |