Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=264)
-   -   YESHAPPY'nin güncesi (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=276985)

YESHAPPY 16-08-2011 05:17 PM

Cevap: YESHAPPY'nin güncesi

beni tam anlamıyla destekleyecek yeni kurallarla dolu yepyeni bir yaşam oluşturuyorum

beni tam anlamıyla destekleyecek yeni kurallarla dolu yepyeni bir yaşam oluşturuyorum

YESHAPPY 20-08-2011 08:10 PM

Kendime inanıyorum, Kendime inanıyorum, Kendime inanıyorum, Kendime inanıyorum, Kendime inanıyorum,Kendime inanıyorum,
Kendime inanıyorum, Kendime inanıyorum, Kendime inanıyorum, Kendime inanıyorum, Kendime inanıyorum,Kendime inanıyorum,
Kendime inanıyorum, Kendime inanıyorum, Kendime inanıyorum, Kendime inanıyorum, Kendime inanıyorum,Kendime inanıyorum.

YESHAPPY 29-08-2011 06:36 PM

Amacım belli. Doğru strateji, elimdeki kaynaklar ve kaynak elde etme adımlarımdan sonra amacım gerçekleşmiş halde cepte :) yanımda, evde , arabada, hayat dolu, devamlı :)

zahiri 29-08-2011 06:45 PM

enerji patlıyor hay maşallah daim olur inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhh ::)

YESHAPPY 29-08-2011 06:52 PM

Alıntı:

zahiri Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 805775)
enerji patlıyor hay maşallah daim olur inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhh ::)

Ay sağolasın y789 doğru tespit ama ne diyeyim:) Benim için yazığın şu yazı senin için de geçerli olsun. Amiiin.956k

zahiri 29-08-2011 11:12 PM

amin amin amin =)

Işıldayan Safir 29-08-2011 11:48 PM

Merhabalar YESHAPPY, ttli3

Bugün çok önemli bir şey farkettim. :) Az önce günlüğünü baştan sona inceledim. Biz seninle niye hiç tanışmadık dedim kendi kendime. ttli3 Hakkında hiçbir şey bilmiyormuşum. Bildiğim tek bir şeyi de yanlış biliyormuşum. Çok şaşırdım. İtiraf edemicem rezalet yani. khkh56

Günlüğün çok hoş... Çok sıcak... Ayrıca da Ömer'e bugün mesaj atıcaktım. Söyliyim de ona sana çizdiği koruma kalkanından bana da yapsın. Kıskandım ayol. khkh56

Geç de olsa seni birazcık tanıdığıma sevindim.Olumlamalara devam...

Okuduğum kitaptan bugünün talihlisi sensin. Hatta ilk talihlisin. :) Şansına seçtiğim not şu:

"Hayat kısa bir battaniye gibidir! Yukarı çekersin ayak parmakların isyan eder... Aşağı çekersin omuzların titrer. Ama yine de neşeli insanlar dizlerini karınlarına çekerek rahat bir uyku uyumayı başarır."

Umarım yaşamına katkısı olacak bir seçim olmuştur.

Her şey gönlünce olsun.

Sevgiyle kal, sağlıkla nefes al. actionsmile

YESHAPPY 30-08-2011 12:20 AM

Zerynthia yazınla o kadar güzel gülüyorum ki şu anda :) Hoş bi huzur kattın bana şu dakika. Yazdıklarına yürekten kocaman bi gülümsemeyle teşekkürler. Bende tanıma konusunda senden farksız değilim emin ol :)

Karar verdiğim yolda, beni yol üstünde tutan cümlelerden bir tanesi oldu seçtiğin cümle.

Benim de senin için kitaptan olmasa da içimden geçen cümle:
Başına gelecek en güzel şey hayallerinin hayırlar içinde devamlı olarak gerçekleşmesi olsun.

O0

YESHAPPY 30-08-2011 12:23 AM

Az daha unutuyordum. "Biz niye hiç tanışmadık dedim" demişsin ya. Buna benzer bir duyguyu bende içimden geçirmiştim bugün sitede senin konunu (içindeki devi uyandır) ararken. Çekim gibi bişi olmuş sanki :) Tevafuk işte.

Işıldayan Safir 30-08-2011 12:30 AM

Tesadüf değildir hiçbir şey... y789

Senin dileğinde varya çok müthiş yani... Böyle evin içinde Amiiiiiinnnn! diye haykırmak istiyorum. Kocaman kalpler saçmak istiyorum evrenin her köşesine. khkh56

Coşku geldi içime. khkh56 Teşekkürler. :zpzp:

WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:08 AM.