![]() |
Cevap: YESHAPPY'nin güncesi beni tam anlamıyla destekleyecek yeni kurallarla dolu yepyeni bir yaşam oluşturuyorum beni tam anlamıyla destekleyecek yeni kurallarla dolu yepyeni bir yaşam oluşturuyorum beni tam anlamıyla destekleyecek yeni kurallarla dolu yepyeni bir yaşam oluşturuyorum beni tam anlamıyla destekleyecek yeni kurallarla dolu yepyeni bir yaşam oluşturuyorum beni tam anlamıyla destekleyecek yeni kurallarla dolu yepyeni bir yaşam oluşturuyorum |
Cevap: YESHAPPY'nin güncesi Kendime inanıyorum, Kendime inanıyorum, Kendime inanıyorum, Kendime inanıyorum, Kendime inanıyorum,Kendime inanıyorum, Kendime inanıyorum, Kendime inanıyorum, Kendime inanıyorum, Kendime inanıyorum, Kendime inanıyorum,Kendime inanıyorum, Kendime inanıyorum, Kendime inanıyorum, Kendime inanıyorum, Kendime inanıyorum, Kendime inanıyorum,Kendime inanıyorum, Kendime inanıyorum, Kendime inanıyorum, Kendime inanıyorum, Kendime inanıyorum, Kendime inanıyorum,Kendime inanıyorum, Kendime inanıyorum, Kendime inanıyorum, Kendime inanıyorum, Kendime inanıyorum, Kendime inanıyorum,Kendime inanıyorum, Kendime inanıyorum, Kendime inanıyorum, Kendime inanıyorum, Kendime inanıyorum, Kendime inanıyorum,Kendime inanıyorum, Kendime inanıyorum, Kendime inanıyorum, Kendime inanıyorum, Kendime inanıyorum, Kendime inanıyorum,Kendime inanıyorum, Kendime inanıyorum, Kendime inanıyorum, Kendime inanıyorum, Kendime inanıyorum, Kendime inanıyorum,Kendime inanıyorum. |
Cevap: YESHAPPY'nin güncesi Amacım belli. Doğru strateji, elimdeki kaynaklar ve kaynak elde etme adımlarımdan sonra amacım gerçekleşmiş halde cepte :) yanımda, evde , arabada, hayat dolu, devamlı :) |
Cevap: YESHAPPY'nin güncesi enerji patlıyor hay maşallah daim olur inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhh ::) |
Cevap: YESHAPPY'nin güncesi Alıntı:
|
Cevap: YESHAPPY'nin güncesi amin amin amin =) |
Cevap: YESHAPPY'nin güncesi Merhabalar YESHAPPY, ttli3 Bugün çok önemli bir şey farkettim. :) Az önce günlüğünü baştan sona inceledim. Biz seninle niye hiç tanışmadık dedim kendi kendime. ttli3 Hakkında hiçbir şey bilmiyormuşum. Bildiğim tek bir şeyi de yanlış biliyormuşum. Çok şaşırdım. İtiraf edemicem rezalet yani. khkh56 Günlüğün çok hoş... Çok sıcak... Ayrıca da Ömer'e bugün mesaj atıcaktım. Söyliyim de ona sana çizdiği koruma kalkanından bana da yapsın. Kıskandım ayol. khkh56 Geç de olsa seni birazcık tanıdığıma sevindim.Olumlamalara devam... Okuduğum kitaptan bugünün talihlisi sensin. Hatta ilk talihlisin. :) Şansına seçtiğim not şu: "Hayat kısa bir battaniye gibidir! Yukarı çekersin ayak parmakların isyan eder... Aşağı çekersin omuzların titrer. Ama yine de neşeli insanlar dizlerini karınlarına çekerek rahat bir uyku uyumayı başarır." Umarım yaşamına katkısı olacak bir seçim olmuştur. Her şey gönlünce olsun. Sevgiyle kal, sağlıkla nefes al. actionsmile |
Cevap: YESHAPPY'nin güncesi Zerynthia yazınla o kadar güzel gülüyorum ki şu anda :) Hoş bi huzur kattın bana şu dakika. Yazdıklarına yürekten kocaman bi gülümsemeyle teşekkürler. Bende tanıma konusunda senden farksız değilim emin ol :) Karar verdiğim yolda, beni yol üstünde tutan cümlelerden bir tanesi oldu seçtiğin cümle. Benim de senin için kitaptan olmasa da içimden geçen cümle: Başına gelecek en güzel şey hayallerinin hayırlar içinde devamlı olarak gerçekleşmesi olsun. O0 |
Cevap: YESHAPPY'nin güncesi Az daha unutuyordum. "Biz niye hiç tanışmadık dedim" demişsin ya. Buna benzer bir duyguyu bende içimden geçirmiştim bugün sitede senin konunu (içindeki devi uyandır) ararken. Çekim gibi bişi olmuş sanki :) Tevafuk işte. |
Cevap: YESHAPPY'nin güncesi Tesadüf değildir hiçbir şey... y789 Senin dileğinde varya çok müthiş yani... Böyle evin içinde Amiiiiiinnnn! diye haykırmak istiyorum. Kocaman kalpler saçmak istiyorum evrenin her köşesine. khkh56 Coşku geldi içime. khkh56 Teşekkürler. :zpzp: |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:08 AM. |