![]() |
Cevap: YESHAPPY'nin güncesi hala dilek defterine devam....... |
Cevap: YESHAPPY'nin güncesi Güncem nasılsın? Pek ses sedan çıkmamış ben yokken.Dilek defterini bıraktım. Beceremedim o işi. 2010'da 2008'deki gibi tekrar saçlarmı patlıcan moruna boyatmaya karar verdim. Hazır sarılar da duruyoken,üstüne süper olacak :) Tekrar bi hortladım ama du bakalım nolcak:) piyangodan para çıkar ya bana o zaman gidip bi yenileneyim biraz da diyorum:) Kayıtta tut bunları;) |
Cevap: YESHAPPY'nin güncesi yeni yılın gönlünden geçen bütün dileklerle kapını çalması umuduyla iyi ki varsın sevgiyle mutlu kalasıny789 |
Cevap: YESHAPPY'nin güncesi Teşekkürler bengusu. Benim için kurduğun bu güzel cümlelerin enerjisi seni de bulsunO0 |
Cevap: YESHAPPY'nin güncesi yeshappy istediğin herşeyin gönlünce gerçekleşmesini diliyorum sevgi ve ışıkla kal |
Cevap: YESHAPPY'nin güncesi bayşegul üstüne pozitif enerjili pembeli beyazlı yeşilli toz parıltıları yağsın İçinden seçip saçmak isteyen olur diye başka renkler de ekledim.Şans getirsin hepinizeO0 |
Cevap: YESHAPPY'nin güncesi Bugün sempatik kız bebek(kırmızı,mavi,sarı) anahtarlıklarımı dolabıma yaıştırdım. Aralarına da piyango biletimi konduruverdim:) şimdilik kendime çekmek için böyle bir yöntem buldum.Arada bir ,trt ekranlarından çıkan numaraların da benimkiler olduğunu imgeliyorum:) Denemekten kime zarar gelmiş. Ama ne :)k8908 |
Cevap: YESHAPPY'nin güncesi Neyse en azından bilet parasını kurtardık:D |
Cevap: YESHAPPY'nin güncesi Alıntı:
|
Cevap: YESHAPPY'nin güncesi subliminal programını yükledim ve türkçe olumlamaları da yazdım. Türkçe karakter sorunu olduğundan noktalı harfleri değiştircem diye bayaaa uğraştım;ama neyse hallettim.Bir yandan da telkinleri dinlemeye devam ediyorum.Eski pozitifliğime dönüyorm yavaş yavaş şükür Allah'ıma ve teşekkürler bu telkinler için uğraşan herkese. Pozitif düşünceler sarsın etrafımı ve etrafınızı hadi bakalım :)k8908O0 |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:14 AM. |