![]() |
Cevap: YESHAPPY'nin güncesi canım benim sevindim görüşmen olmasına. Hiç belli olmaz ne olacağı. Biz isteriz ve akışına bırakırız ondan sonra yolları takip etmemiz gerekir. Bu bir telefona cevap vermek, bir maile cevap vermek ya da bir mail atmak vs. Sana ilk sinyal gelmiş bence 956k bi görüş bakalım sonra paylaşırsın bizimle actionsmile biz burdayızy789 rengin solmasın sevgiyle kalt678 |
Cevap: YESHAPPY'nin güncesi İmam-ı Rabbani hazretleri buyuruyor ki: İstemek, kavuşmanın müjdecisidir. Yanıp yakılmak da, kavuşmanın başlangıcı demektir. Büyükler (Vermek istemeseydi, istek vermezdi) buyuruyor. (m.61) Hadis-i şeriflerde de buyuruluyor ki: (Dua etme arzusu gelince, dua edin. Çünkü bu, duanın kabul olacağına alamettir.) [Tirmizi] (Allahü teâlâ birine dua etmesini takdir etmişse, kabul etmeyi de takdir etmiştir.) [Ebu Nuaym] |
Cevap: YESHAPPY'nin güncesi İç sesimi duyamıyorum, sorularımın cevaplarını alamıyorum, rüyalarımı anlamlandıramıyorum, rum, rum, rum... Canım çekim yapmak hiç istemiyo. Ara ara piskopata bağlıyorum :) Sakin, dingin, yalnız, gökyüzü, güneş, bulutlar, kuşlar, deniz, rüzgar, ben... biri bu huzuru benim için bana çekimlesin hayırlarla, pöffff! Kendi için çekimleyen varsa da yazsın merak ederim y789 |
Cevap: YESHAPPY'nin güncesi Alıntı:
ayyy bende ayniyim vallahiii y789 dalgalanma sonrasiii firtinadan kurtulus benimkisiiigirlhaha denemeye devamm sorulara cevaplar orda bi yerde hadi desmeye devamm sapkal89 |
Cevap: YESHAPPY'nin güncesi Sakin, dingin, yalnız, gökyüzü, güneş, bulutlar, Kuşlar, deniz, rüzgar, ben... biri bu huzuru benim için bana çekimlesin hayırlarla.. Bunları bende istiyorum..blissy |
Yağmurda vurdum kendimi yollara bugün tık yok, cevap yine yok :) İçimden zaten duyamıyorum o cevabı ona hiç değinmicem :) |
Profil resmine bayıldımmmm ağaç çok şekerr, 1024*768 ya da 800*600 boyutlarındaysa atar mısın bana? Masa üstü resmim yapıcam :) |
Cevap: YESHAPPY'nin güncesi " Sana bu dünya aynıysa hala, bana uzaylı diyeceksin! " |
Cevap: YESHAPPY'nin güncesi Beklemekte olduğun şey, ancak onu beklediğini unuttuğunda gerçekleşir; bu kaderin 'Sen bakarken soyunamıyorum' deme şeklidir .. y789 |
Cevap: YESHAPPY'nin güncesi süperr gerçektenn :) |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:18 PM. |