Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=264)
-   -   YESHAPPY'nin güncesi (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=276985)

parici 13-08-2010 12:47 AM

Cevap: YESHAPPY'nin güncesi

canım benim sevindim görüşmen olmasına. Hiç belli olmaz ne olacağı. Biz isteriz ve akışına bırakırız ondan sonra yolları takip etmemiz gerekir. Bu bir telefona cevap vermek, bir maile cevap vermek ya da bir mail atmak vs. Sana ilk sinyal gelmiş bence 956k bi görüş bakalım sonra paylaşırsın bizimle actionsmile biz burdayızy789
rengin solmasın sevgiyle kalt678

YESHAPPY 10-09-2010 04:16 PM

İmam-ı Rabbani hazretleri buyuruyor ki:
İstemek, kavuşmanın müjdecisidir. Yanıp yakılmak da, kavuşmanın başlangıcı demektir. Büyükler (Vermek istemeseydi, istek vermezdi) buyuruyor. (m.61)

Hadis-i şeriflerde de buyuruluyor ki:
(Dua etme arzusu gelince, dua edin. Çünkü bu, duanın kabul olacağına alamettir.) [Tirmizi]

(Allahü teâlâ birine dua etmesini takdir etmişse, kabul etmeyi de takdir etmiştir.) [Ebu Nuaym]

YESHAPPY 12-09-2010 09:57 PM

İç sesimi duyamıyorum, sorularımın cevaplarını alamıyorum, rüyalarımı anlamlandıramıyorum, rum, rum, rum...
Canım çekim yapmak hiç istemiyo. Ara ara piskopata bağlıyorum :)

Sakin, dingin, yalnız, gökyüzü, güneş, bulutlar, kuşlar, deniz, rüzgar, ben... biri bu huzuru benim için bana çekimlesin hayırlarla, pöffff!

Kendi için çekimleyen varsa da yazsın merak ederim y789

zahiri 12-09-2010 10:52 PM

Alıntı:

YESHAPPY Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 768013)
İç sesimi duyamıyorum, sorularımın cevaplarını alamıyorum, rüyalarımı anlamlandıramıyorum, rum, rum, rum...
Canım çekim yapmak hiç istemiyo. Ara ara piskopata bağlıyorum :)

Sakin, dingin, yalnız, gökyüzü, güneş, bulutlar, kuşlar, deniz, rüzgar, ben... biri bu huzuru benim için bana çekimlesin hayırlarla, pöffff!

Kendi için çekimleyen varsa da yazsın merak ederim y789

ayyy bende ayniyim vallahiii y789

dalgalanma sonrasiii firtinadan kurtulus benimkisiiigirlhaha denemeye devamm sorulara cevaplar orda bi yerde hadi desmeye devamm sapkal89

Parlayan 12-09-2010 11:50 PM

Sakin, dingin, yalnız, gökyüzü, güneş, bulutlar, Kuşlar, deniz, rüzgar, ben... biri bu huzuru benim için bana çekimlesin hayırlarla..

Bunları bende istiyorum..blissy

YESHAPPY 13-09-2010 12:34 AM

Alıntı:

zahiri Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 768025)
ayyy bende ayniyim vallahiii y789

dalgalanma sonrasiii firtinadan kurtulus benimkisiiigirlhaha denemeye devamm sorulara cevaplar orda bi yerde hadi desmeye devamm sapkal89

Yahu orda da orası neresi bulamıyorum bir türlüüüüü y789 hy789
Yağmurda vurdum kendimi yollara bugün tık yok, cevap yine yok :)
İçimden zaten duyamıyorum o cevabı ona hiç değinmicem :)

YESHAPPY 13-09-2010 12:38 AM

Alıntı:

Sümbülii Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 768028)
Sakin, dingin, yalnız, gökyüzü, güneş, bulutlar, Kuşlar, deniz, rüzgar, ben... biri bu huzuru benim için bana çekimlesin hayırlarla..

Bunları bende istiyorum..blissy

Eh seni de bulsun o zaman ne diyeyim 956k üçümüz bir araya gelirmişiz, tevafuka bakın siz o zaman y789

Profil resmine bayıldımmmm ağaç çok şekerr, 1024*768 ya da 800*600 boyutlarındaysa atar mısın bana? Masa üstü resmim yapıcam :)

YESHAPPY 17-09-2010 01:23 PM

" Sana bu dünya aynıysa hala, bana uzaylı diyeceksin! "

YESHAPPY 18-09-2010 09:31 PM

Beklemekte olduğun şey,
ancak onu beklediğini unuttuğunda gerçekleşir;
bu kaderin 'Sen bakarken soyunamıyorum' deme şeklidir ..

y789

yelda_k 18-09-2010 10:05 PM

süperr gerçektenn :)

WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:18 PM.