![]() |
Cevap: YESHAPPY'nin güncesi Bugünkü ruh halimi bir şarkı ile ifşa ediyorum :) Nakarata dikkat, zira en sevdiğim kısımdır kendisi :) Senin başın dara düşmüyor mu? Doğru dünyasının lideri misin? Harbi mevzuyu ben büyütüyorum yani Aklımdan zorum mu var? Herkes normal bende mi hasar? Kaçtıkça kıymık hep sakınana mı batar? Pardon gel gitlerden kafam bi ton Bir daha yapmam bu son En kazık sorular cennetinde Bir tane de sen yöneltince Sabrım taştı nihayetinde İki çift lafım var söyleyemedim Benim işim yok mu sanki yine gidemedim Geldim ayağına fener alayıyla E insaf artık teslim olma Tut tut tut tut Aklıma mukayyet ol Baştan savmayım Bi de bunda ustayım Ama metin ol Don Juan ilan etme beni sakın Bu konuda çok hassasım Emin ol Tut tut tut tut Aklıma mukayyet ol |
Cevap: YESHAPPY'nin güncesi Alıntı:
Girmiyorm artık nete. Onun için yokum. Çok özel bir nedeni yok. Birazcık da dışarılarda gezip tozuyorum işte... :) Geçen hafta yaydım kendimi yeşilliğe mesela, yaptım meditasyonumu da ooh y789 Keyifler yerindedir umarım senin de ;) |
Cevap: YESHAPPY'nin güncesi Bir bakalım... 4500 adım yaklaşık 500cal y789 bisiklet Spor yapmayı seviyorummmmmm :) Bugün vurdum kendimi cevo yollarına :) Malum telkinleri dinlemeyi bırakmıştım. Son üç gündür falan araya başka şeyler de karıştırarak suçluluk ve egoyu dinliyorum. Acaba gözlerimi sokaktaki kötülükleri görmeye mi kapadım yıllar önce , onun için mi görme sorunum var? Bunu düşündüm bugün. Mümkündür. Bugünkü ruh halim: İyimser, güleç, dikkatle dinleyen Görüntüm: Biraz salaş :) Kahküller: Zaptedilemez halde :) Kitabımı da aldım oh! :) İyi ki seviyorum şu mübarek cuma günümüzü. Hayırlı Cumalar herkeseO0 |
Cevap: YESHAPPY'nin güncesi Güne bu şarkıyla başlayın :) "SILA_ALAIN DELON" Bi numaralar Allah Allah :):) Hayırlı günlerrrrr:) |
|
Cevap: YESHAPPY'nin güncesi Teşekkürler ;) |
Cevap: YESHAPPY'nin güncesi ♥♫ ♥♫ ♥♫ ♥♫ ♥♫ ♥♫ ♥♫ ♥♫ ♥♫ ♥♫ ♥♫ ♥♫ ♥♫ ♥♫ ♥♫ ♥♫ ♥♫ ♥♫ ♥♫ ♥♫ ♥♫ ♥♫ ♥♫ ♥♫ ♥♫ ♥♫ ♥♫ ♥♫ ♥♫ ♥♫ ♥♫ ♥♫ Boşvermişim, boşvermişim, boşvermişim dünyaya. Lal lal lal la Lal lal lal la Lal lal lal la lal lal laaaaa bisikletmusic45 Sende boşver dünyaya ♥♫ ♥♫ ♥♫ ♥♫ ♥♫ ♥♫ ♥♫ ♥♫ ♥♫ ♥♫ ♥♫ ♥♫ ♥♫ ♥♫ ♥♫ ♥♫ ♥♫ ♥♫ ♥♫ ♥♫ ♥♫ ♥♫ ♥♫ ♥♫ ♥♫ ♥♫ ♥♫ ♥♫ ♥♫ ♥♫ ♥♫ ♥♫ |
Cevap: YESHAPPY'nin güncesi Boşverelim hepbirlikdeee lalalala :D:D |
Bana göre çok eğlenceli olan bir meditasyon ekleyeceğim boş vaktimde. Herkesin de seveceğini düşünüyorumm. Çünkü; dağ, bulut, çimen, patika, okyanus, şelale,ışıltılar, güneş, yağmur, balo... ne ararsanız var :) |
|
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:13 PM. |