![]() |
Cevap: Sularanın günlügü http://www.hayatimdegisti.com/forum/...ygulamaya.html hayır bu kitap.güzel bi kitaba benziyo.bende listeme aldım.bende hemen hemen aynı sorunları yaşıyorum.bende 29 yaşındayım.ve artık böyle ot gibi yaşamaktan bıktım.kendimi geliştirmeye adadım.bide üstüne işsizim 5 ay oldu.bilirsin işsizliğin ne olduğunu.umarım hepimiz istediğimiz düzeye ulaşırız.hiç vazgeçme... |
Cevap: Sularanın günlügü Cok tesekkuer ederım kumsal.Alıp okuyacagım.Bende uzun zamandır ıssızdım.Her nereye basvursam bır turlu olmuyordu.Shamanıc ın tezahur etmenın kaybolan sırrı ısımlı yazısını okudum ve uygulamadım.Tam olarak nasıl bır ıs oıstedıgımı pozısyonumu maasımı ıs ortamımı belırledım.Isım avrupa yakasında cok kolayca yaptıgım bır ıs hafta sonları tatılım var maasım su kadar veya daha ıyısını kabul edıyorum seklınde.Oyleymıs gıbı haaraket etme kısmı baya zorladı benı.Sonra alısıo ama ınsan.Bu ıs tamınımı bes cumlede topladım Gunde defalarca gercekten olmus olduguna ınanana kdr tekrar ettım yazdım soyledım.Suan soledıgım tarıfıımdekı gıbı bır ıste calısıyorum.Umarım sana da faydası olur denedınmı bılmıyorum amaa.En kısa zamanda ıstedıgın ıse kavusman dıleklerımle |
Cevap: Sularanın günlügü evet kitap o.kumsal bende teşekkür ederim.istediğin gibi bir işte olmana mutlu oldum sulara. demekki neymiş? insan isteyince herşeyi başarabilirmişş :) |
Cevap: Sularanın günlügü Herseyı deme hemen daha basındayız dur yavas gıdıyoruz |
Cevap: Sularanın günlügü Teşekkürler bende o yazıyı okuyim deniyim bi.çünkü bende artık iş bulmak istiyorum.Bende nereye başvursam bi türlü olmuyor.Teşekkürler.Evet şurası kesin ki insan istiyince ve yürekten inanırsa imkansız gözüken şeyelr bile imkanlı hale gelir :)) |
Cevap: Sularanın günlügü :)) peki öyle demeyelim şimdilik o zaman. |
Cevap: Sularanın günlügü Alıntı:
Yanı paaraya neden karsı koyuyorum.Belkı cok buyuk zengınlık ve berekete sahıp olucam kımbılır ama ıstemıyorum.Kı ben cok ıstersem hersey oluyor . Gozum korkuyor kendıme neler sormalıyım.Aslında ınsanın genelınde var madem evren cok sınırsız sonsuz bolluk ıcınde herkese yetcek sey var ee o zaman herkestemı sorun var |
Cevap: Sularanın günlügü Gelelım asıl konuya cok buyuk bır ask yasadım ve ustune terkedıldım.Bana gerı donermı donmezmı neden dönsün nasıl donucek derken.Geldıı keske gelmeseymıs.Gozumde oyle buyutmusum kı onu yerlere goklere koyamamısım.Benı terkedıp gıttı sevmedı ya ego parcalandı ya nasıl olurdu degılmı? Bana bunu nasıl yapardı.Sımdı geldı var ve ben ıstemıyorum.O gozumde buyyuttugum ınsan bı kere arasa dunyalar benım olur dedıgım ınsan meger hıcte abarttıgım gıbı degılmıs.Yada ben degıstım.Hayattan beklentılerım degıstı bılmıyorum.Ama bıldıgım tek bır sey varkı ondan kat ve kat ustun nıtelıklerdekı kısılerı hakedıyorum ben.Sevmeyı bılmeyen ustune dusunce kendını bırsey sanan aslında yanında cokta sıkıldıgım bırıymıs.Neden boyle olduk o kadar aglamıstım onun ıcın yıllarca halbukı. |
Cevap: Sularanın günlügü Bugun yıne bırsey farkettım kendımde.Cok fazla kıyaslama yapıyorum.İşte ayse bunu yapmıs fatma bunu becerıyor.Aslının busu var bılmem kımın şusu var.Falanca gıbı degılım ondan yapamıyorum fılanca gıbı seylere sahıp olsam yapardım emınım gıbı.Tamam degerlyıım ozelım sevıyorum kendımı.Yaptıgım cok guzel seyler var ama ornegın benden cok daha ıyı durumda olan ınsanlara ımrenıyorum maddı konularda.Bende onlar gıbı olsaydım sımdı burdayım surdaydım dıyorum.Bu konuda bana yardım edeblılırmısınız |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:24 AM. |