![]() |
Benim Güncem Arkadaşlarrrrrrrrrrrrrr Günayyydddddddddddddddıııııııııııııııııııııııııııı nnnnnnnnnnnnnnn kiss3 smil56 nasılsınız bugün? ben gözlerimden ışıklar çıka çıka dolaşıyom. art56art56 Bugün güne çok güzel başladım.Hepinizi seviyorum. ttli3 ... Dün akşam yaşadığımız bir kaç cümlelik bir iletişim benim kafamda şimşekler çaktırdı. Birazdan sizlerle paylaşacağım.Hepinizi çok öptüm. |
Benim Güncem Atakan bey turuncu yıldızlarımı gördüm cilgin897 bide büyümüşler bide büyümüşler canlarım benim ... sevincli teşekkürler |
Benim Güncem Dün akşam eşimle atıştık biraz. 789569 (Belkide onun canını acıtabilmek için) - İnsanlar zaten seninle neden evli olduğumu soruyorlar dedim.Verdiği cevap (ben kibarcasını yazayım) Kim lan o insanlar kizgin1 dıııttt dıttt dıııııııttttttt dedi. Veeee benim kafamda şimşekler o dakikada çaktı. Sonrasını dinlemedim bile onu salonda izlediği belgeseliyle yanlız bırakıp içeriye geçtim.Bir kağıt kalem ve telefonumu aldım; önce bişeyler karalamaya başladım.Bizdeki hastalıklı iletişimi irdeledim önce! Sonra sorduğum sorunun formatını değiştirdim. Kağıda soruyu kimlere soracağımı belirledim.Hepsi için kareler hazırladım kağıda o karelere isimlerini sorumu ve onların verdiği reaksiyonları yazdım. 8 arkadaşımı ; annemi ve teyzemi aradım. 2 arkadaşıma ulaşamadım.Şimdi küçük tiyatromu verilen cevapları ve çıkardığım sonuçları yazıyorum. Herkes Neden Seni Sevdiğimi Soruyor bana? Verilen Cevaplardan sadece teyzeminki farklı diğerlerinin hepsi eşimin tepkisiyle aynıydı. Kim o insanlar?Herkes kim? Sana onu söy-bipppp bipppp...vs vs Teyzem sen aldırma başkalarına kimi neyi sevmek istiyorsan onu sev dedi. Ama hiçkimse neden seviyorsun sahi nedenn ? demedi.Bende sevdiğin yönlerim ne demedi.Peki sevmediğin yönlerim ne demedi.Hiç kimse sahi ben senin sevgini kazanırken hangi basamaklara bastım ve yüreğine geldim demedi. Sadece kimin söylediğiyle ilgilenildi.Anladımki benim sevdiğim insanlar bile başkaları için yaşıyor ve kim olduğu o kadar önemliki anında nefret duygusu sevgi duygusunu bastırabiliyor.Eşim hariç hepsine açıkladım durumu ama annemi bunun bir oyun olduğuna inandıramadım. sadanim devam edecek... |
Benim Güncem Pamir merhaba canim ttli3 ah biz kadinlar hep yapiyoruz bunu b456 dertsiz basimiza dert katmakta ustumuze yok yani..eminim esinde diger yakinlarinda etrafta senin evliligini bozmaya calisacak insanlar olabilecegini dusunmusler,bir anlamdada demek ki esin senin dedigin kadar kotu biri degilmis ki bunu soyleyenleri onaylamamislar..yoksa sen soylediginde ay hakikaten ne seversin bu adami anlamam derlerdi.. ::) o zaman esinide senide tanimayan biri olarak soruyorum esinin sevmedigin yonleri ,hep tartismalara neden olan yonleri varmi.. dusun bende esimin bir sihirli degnek olsada birkac huyunu degistirsem diye dusunuyorum ama benimde onun degistirmek istedigi kimbilir kac huyum vardir y789 |
Benim Güncem Günaydın Elifcim. Ah olmaz olurmu? benim eşim varya benim eşimmmm derrmişşiiimmm.Ciddi anlamda bir ara kanepenin aksesuarı olarak yaşamıştı.bir kanepe bir yastık kanepede elinde kumanda sadece belgesel seyredip günlerce konuşmadan yaşayabilen yemek hazır zili çalınmadığı yada acil ihtiyac haricinde kanepedeki yatış şeklini değiştirmeyen bi kocam var. Ben karşı koltuğa oturup ona yastık fırlattığımda kolunu kaldırıp yastıktan bile korunmuyo.. Akvaryumdaki balıklarım bile daha hareketli desem abartmış olmam.Eşimle konuşabilmek için işyerinden arardım sırf sesini unutmamak için.Bendeki sabırda bi yere kadar normal iletişime cevap vermio çünkü sadece bağırdığımda saçları dikleşio onayi Sonra ben oğlumla kendi eşyalarımı topladım.Oğluşumu aldım bavulları aldım.Ben gidiyom dedim.Gittim oğlumu anneme bıraktım bende arkadaşımda kaldım.O zaman tırstı biraz şimdi bi nebze daa iyi. |
Benim Güncem Ben de inşallah öyle biri olmam öyle davranmasının nedenleri vardır mutlak mesela iletişim problemi varsa o da susup hiç sorun çıkamasın istiyordur ama taktik güzel ara sıra gözünü korkutun böyle wave |
Benim Güncem Merhaba Turgay inşallah demekten başka bişe diemiyorum. |
Benim Güncem Merhabalar sevgi bütün olumsuz duyguları bastırır evrensel sevgi şu güzel zamanda dört bir yanımızı kuşatsın... hismiley |
Benim Güncem Merhaba arkadaşım, hismiley öncelikle hoşgeldin aramıza (biraz geç oldu ama 44 ) erkekleri tanıdığım kadarıyla hislerini belli etmiyorlar kolay kolay, ancak sen yaklaşırsan adım atıyorlar sana doğru. Bir akşam o tv karşısında belgesel izlerken, beklenmedik bi anda kucağına uzanıp başını göğsüne yaslasan gözlerinin içine tatlı tatlı baksan ne yapar acaba ,belki de onda reddedilme korkusu ve önemsenmediği düşüncesi vardır, ne dersin? sevgiler kiss3 |
Benim Güncem Alıntı:
bir dene bak o yokmus gibi ona hic konusma veya dikkatini ona verme belki sendede ise yarar, b456 cnb nin dedigi bende pek tutmuyor basimi omuzuna yaslasam bu daha bir havaya girip soguklugu devam ediyor ama kacan kovalanir misali onun hareketlerini gormezden gelince o merak ediyor ne oldu bu kadina diye y789 |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:32 PM. |