| ||||||||||
|
Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri Hayata Evrimsel Adımlar Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Merhaba... İlk defa sanal günlük tutuyorum ve nasıl başlayacagımı bilmiyorum açıkçası:) Umarım ismini beğenmişsindir Sitenin amacı değişimse Evrim de " değişim" anlamını güdüyor diyerek bu başlığı uygun gördüm işte senin için :) Şuan bir köy okulunda tek basıma müdür yetkili ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi
![]() |
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
![]() | #1 (permalink) |
Üsteğmen ![]() Üyelik tarihi: Feb 2009
Mesajlar: 254
Tesekkür: 5,355
246 Mesajinıza toplam 1,629 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() Merhaba... İlk defa sanal günlük tutuyorum ve nasıl başlayacagımı bilmiyorum açıkçası:) Umarım ismini beğenmişsindir ![]() Sitenin amacı değişimse Evrim de " değişim" anlamını güdüyor diyerek bu başlığı uygun gördüm işte senin için :) Şuan bir köy okulunda tek basıma müdür yetkili vekil öğretmenlik yapıyorum ve beni bekleyen bir KPSS sinavı var.bu siteyle tanısmam da sinav kaygısını yenmekle alakalı arayıslarım sayesınde oldu. kaygım olmasına ilk defa sevindim çunku burayla tanısmama o vesile oldu :) İlk günden yanı 25 subattan beri telkinleri sureklı dınlıyorum tabi öneriler ışıgında.İlk günlerde tek farkettiğim; uykuya gecerken hıssettıgım korkular ve bitkin uyanma,yataktan kalkamama durumları oldu. Zamanla daha huzurlu oldugumu farkettım. Evet birşeyler değişmeye başlıyordu bunu hissediyordum.gözle görülemeyen şeyler de olsa bu değişimler, ben farkedıyordum işte:) Zaman zaman duygularımı kontrol edememe,agresiflik, bazen aşırı duygusallık durumları da yaşadım ama bunların değişim sinyalleri oldugunu öğrendiğim için pek fazla endişe etmedim. Burada hergün bambaşka şeyler öğreniyorum.meğer ben ne kadar cahilmişim ![]() ![]() ![]() Gectiğimiz haftalarda uyanma problemi yaşıyordum ama bu hafta forumda okudugum olumlamaları yaparak sabah istedigim saatte uyanabıldım.( yani 2 gündür böyle en azından ) uyandıgım zaman kendi kendime gülümseyip bugün güzel bir gün diyorum ve nefes alabildiğim için şükredip güne başlıyorum.günüm de güzel geçiyor böylelikle ![]() Geçen hafta sonu sınıfımın sıralarını boyadım.yorgunlugumu alması ve işi yarım bırakıp kaçmamı engellemesi için de telkinlerimi açtım ![]() Etrafımdaki arkadaslarım bana hep yapma yorma kendını kımse iyilikten anlamaz.yeni sıra iste bunları tamır etmekle ugrasma dıyorlardı.ilk defa baskalarının dusuncelerını onemsemeyip verdıgım kararın arkasında durdum ve boyamaya basladım.arada sırada soylenılenler aklıma geldi amaaaa ben hemen IPTAL deyip, yıl sonunda calısmalarım karsılıgında milli eğitim müdürünün beni gururlandırdıgını dusunerek,o günü yasayarak hevesle boyamaya devam ettim.işe de yaradı bitirdim ama çok yorulduuuummm ![]() Bu arada neredeyse 10 gündür günlük açmayı planlıyordum ama ertele ertele bugune kısmet oldu işte:) dün yazmaya basladım ama baglantıdakı bır problem nedenıyle sayfa hata verdı...vardır bunda da bır hayır dedim bugune erteledım... erteleme telkinini de dinliyorum halbuki ama yine de erteliyorum...hatta aramızda kalsın sınıf defterıne neredeyse 1 aydır bişey yazmamısım ne kadar ayıp dimi? hiç yakışıyo mu bana ![]() cok uzattım sanırım. en iyisi sayfa zaman asımına ugramadan ilk kaydını yapayım.... Atacagım her Evrimsel adımı merakla bekliyorum ve sizlerle de paylasacagım :) Sevgi,saygı,huzur,sağlık ve mutluluk dolu anlar yasamayı seçiyorum.Bunu ve daha iyisini kabul ediyorum...( devamı neydı ya bu olumlamanın Neyse anladın sen ![]()
Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.
__________________ Her geçen gün kendimi, her açıdan DAHA İYİ hissediyorum :) |
![]() | ![]() |
![]() | #2 (permalink) |
Teğmen ![]() Üyelik tarihi: Mar 2009
Mesajlar: 35
Tesekkür: 3
37 Mesajinıza toplam 195 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() | ![]() Günlüğün hayırlı olsun... ![]() |
![]() | ![]() |
![]() | #3 (permalink) |
Üsteğmen ![]() Üyelik tarihi: Feb 2009
Mesajlar: 254
Tesekkür: 5,355
246 Mesajinıza toplam 1,629 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() Teşekkür ederim kutup yıldızı.bakalım değişimlerimi yazıya dökebilecek miyim?
__________________ Her geçen gün kendimi, her açıdan DAHA İYİ hissediyorum :) |
![]() | ![]() |
![]() | #4 (permalink) |
Moderator ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008
Mesajlar: 2,721
Tesekkür: 16,247
1,756 Mesajinıza toplam 14,576 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() |
![]() | ![]() |
![]() | #5 (permalink) |
Üsteğmen ![]() Üyelik tarihi: Feb 2009
Mesajlar: 254
Tesekkür: 5,355
246 Mesajinıza toplam 1,629 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() Teşekkür ederim sanemcem ![]() Hemen bugun olan bir şeyden bahsedeyim.2. sınıflara yanyana çıkarma işlemi verdim. 99-26=? Okulun kapanma riskini engellemek yani yeterli öğrenci sayısını denklestirmek için geçen yıl erken kayıt yapılan miniğim Kazım yanıma gelip : _ Öğretmenim çıkarma işlemi yapacağım ama benim 99 tane parmağım yok kiiiii nasıl sayıcaaaam dedi ![]() Nasıl güldüm anlatamam.Genelde alt alta çıkarma işlemi yapıyoduk ona alısmıslardı yanyana görünce direk sayıdan çıkarmaya kalkmış canım benim...parmakları yetmemiş ama ![]()
__________________ Her geçen gün kendimi, her açıdan DAHA İYİ hissediyorum :) |
![]() | ![]() |
![]() | #6 (permalink) |
Moderator ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008
Mesajlar: 2,721
Tesekkür: 16,247
1,756 Mesajinıza toplam 14,576 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() kıyamam ben onaaa ![]() çocuklar o kadar saf o kadar masumlar ki, sevgiyi en güzel şekilde alıp çok rahatlıkla geri bildirimde bulunabiliyorlar ![]() |
![]() | ![]() |
![]() | #7 (permalink) |
Super Moderator ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008
Mesajlar: 2,023
Tesekkür: 30,500
1,573 Mesajinıza toplam 7,820 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() |
![]() | ![]() |
![]() | #8 (permalink) | |
Üsteğmen ![]() Üyelik tarihi: Feb 2009
Mesajlar: 254
Tesekkür: 5,355
246 Mesajinıza toplam 1,629 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() Güzel dileklerin için teşekkür ederim yeni bir hayat ![]() ![]() Alıntı: Gece 1 de yatmama ragmen sabah 7 de zınk diye uyandım ![]() " ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sahi unutkanlığı önlemek veya hiç olmazsa azaltmak için de bir telkin,meditasyon yok mu acaba ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Çekim yasası meditasyonunu uygulayacagım demiştim ama dosya boyutu nedenıyle telefonuma aktaramadım ![]()
__________________ Her geçen gün kendimi, her açıdan DAHA İYİ hissediyorum :) | |
![]() | ![]() |
![]() | #9 (permalink) |
Üsteğmen ![]() Üyelik tarihi: Feb 2009
Mesajlar: 254
Tesekkür: 5,355
246 Mesajinıza toplam 1,629 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() Tatil olmasına ragmen sabah 6 da uyandım ![]() ![]() ![]() Köyümüzün yetişkinine verdiğim okuma yazma kursunun son dersini de yaptık bugun.pazartesi sınav olacak ![]() kurstan sonra öğrencilerim geldiler yakar top oynadık beraber ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() bütün enerjimi harcadım.suan klavyedeki harflere zor basıyorum.çok yorgunum ama çok da eğlendim.. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
__________________ Her geçen gün kendimi, her açıdan DAHA İYİ hissediyorum :) |
![]() | ![]() |
![]() | #10 (permalink) |
Üsteğmen ![]() Üyelik tarihi: Feb 2009
Mesajlar: 254
Tesekkür: 5,355
246 Mesajinıza toplam 1,629 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() Biraz dinlenip kendime geldim.Dinlenirken de kendimi dinledim,neydim? ne oldum? ne olabilirim? diye düşündüm bir güzel. Neydim? : Hep güzel şeyler yaşamak, imrendiği şeylerin sahibi olmak isteyen ama bunun için bir adım bile atmaya cesaret edemeyen; yaşadığı olumsuz her bir sn yi bile aklından çıkaramayan; bırakın gelecek için yaşamayı bugün için bile birşeyler yapamayan,hep geçmişe takılıp kalan; geçmiş geleceğin aynasıdır fikrine sabitlenen ,dolayısıyla da gelecekte de olumsuzlukların yakasını bırakmayacagını düşünen,başaramadığı şeyleri bir daha denemeye korkan,denediği takdirde yine başaramayacagını düşünen....gelecekten umudunu yitirmiş bir bireydim.... Ne oldum ? : Siteyle tanıştım.( yukarıda bahsettiğim olumsuzlukları altedebileceğime inandım ) Telkinlere büyük bir inançla sarıldım. her geçen gün içimde umıt fılızlendiğini hissettim ve hergün o filizleri sulamaya devam ettim......25 gün oldu filizler çıkmaya başlayalı ve şuan yaprakları artmaya devam ediyor.her bi yaprak çıkışı beni kendimle barıstırıyor. cesaretim artıyor.her bir yaprakla bir olumsuzluk silinmeye başlıyor.gölgesinde huzurla oturacağım bir agacım olacagı düşüncesi gittikçe güçleniyor... Ne olacağım? : Hayatı seven, sevilen, mutlu, problem varsa çözümünün de olacagını bilen ve çözmeye korkmayan; gönülden istenildiği ve inanıldıgı takdırde herşeye sahip olunabileceginin farkına varan ve gönülden isteyip sahip olan; sahip olduklarını paylaşmanın önemine varan ve paylaşan; paylaştıkça ağacının yeni köklerle büyüdüğünü ve günün birinde kocaman bir ormanı olacagını bilen, buna gönülden inanan ve o ormana sahip olan; başarısızlıklıar karsısında yılmayan, başarısızlıgı yenerek onu kendısınden yıldıran ![]() Evet olacağım. bunu gönülden istiyorum ve inanıyorum..... Bunların farkına varmama vesile olduğunuz için hepinize can-ı gönülden teşekkür ediyorum...Lütfen kabul edin.... Sevgiler......
__________________ Her geçen gün kendimi, her açıdan DAHA İYİ hissediyorum :) |
![]() | ![]() |
![]() |
Bookmarks |
Etiketler |
adimlar, evrimsel, hayata |
| |
Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri Hayata Evrimsel Adımlar Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Merhaba... İlk defa sanal günlük tutuyorum ve nasıl başlayacagımı bilmiyorum açıkçası:) Umarım ismini beğenmişsindir Sitenin amacı değişimse Evrim de " değişim" anlamını güdüyor diyerek bu başlığı uygun gördüm işte senin için :) Şuan bir köy okulunda tek basıma müdür yetkili ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi