![]() |
bakalım sigarayı bırakabilecekmiyim eee herkesin bi günlüğü varmış burda... nede olsa bende hergün burdayım nerdeyse..hem sigarayı bırakırken neler yaşadığımı ve bırakmayı başarıp başaramayacağımı hep beraber görürüz..yrl78 hemde bana psikolojik destek olursunuz belki.....dusun2 olursunuz demi... olursunuz olursunuzzzzz... iyi düşünelim iyi olsun y789 |
Merhaba; Eee evet içmeye devam ederim ama desteğimi veririm aslanlar gibi bırakanlara:)) Başarılarr |
slm merak etme daha elimde bir sigarayla ve sigara içme telkinini dinleyerek yazıyorum ilk mesajımı şimdilik bende sendenim ama yakında bu kulübü terk edip temiz hava soluyanlar kulubüne kayıt yaptırmak istiyorum.. yaa bi yandan da o cesareti bulamıyorum kendim de itiraf etmek gerekirse.. korkuyorum galiba... başaramamak tan... canımın bi sigara isteyip bunu içememekten yada başarırsam hayatım nasıl olacak değişime ayak uydurabilecek miyim gibi bi sürü korkum var aslında bad45 sigarayı bırakmayı başaranlar özellikle sizlerin yazılarını bekliyorum... lütfen bana yol gösterin... |
Madem karar verdin o kadar büyütüp üstünde durma bence. Yani fazla önemsemiyormuş gibi davranırsan daha kolay olur. sung66 Ben bırakmayı düşünmeyi düşündüğümde canım sıkılıyor o yüzden pek düşünmüyorum bu sıralarutananadam |
bir arkadaşın lafı vardı sigarayı bırakmakla ilgili hah skippe olması lazım... çaktırmayın bilinci kandırıyoruz diyodu... onun gibimi yap diyosun ama o 10 günün sonunda yakmış bi tane bilinci kandırmak işe yaramıyor demekki.. ben bırakmak ve bir daha sigara içmeyi istememeyi istiyorum varmı bi yolu |
evet sonunda kendimde o cesareti buldum bugün.. 23 ocak 2009 uma.. saat 14: 02 de son sigaramı söndürdüm bu tarihten itibaren içmeyeceğim....inş.. ertleyip durmanın alemi yok.. neler yaşadığımı neler hissettiğimi ve başarıp başarmadığımı hep beraber göreceğiz... bu değişim günlüğüne şu kadar oldu bu kadar oldu diye başlayıp artık sigaradan bahsetmeyi hatırlamayacağım ve başka konulardan başka gelişimlerden bahsedeceğim günlerin geleceğine inanıyorum... sigara içen yada içmeyen tüm arkadaşlarım dan desteklerini bekliyorum hepinizi çok seviyorum iyiki varsınız... bu arada şimdilik sadece 7 dk. oldu y789 |
hala içmemişsindir umarım .. ben bıraktım 23 gün oldu.çok güzel birşey .başarıcaksın kendine güven. ben, benim mutlu olmak için dışarıdan birşey almama gerek yok diyorum işe yarıyo sadece nefesim bana yetiyor deyip nefes almakla yetiniyorum .kilo da almadım .. aldığın karar için tebrikler dumansız günler dilerim |
Merhaba aahueda, Günlüğünü hemen açmakla çok iyi etmişsin canım.. Ben başaracağına inanıyorum. Sigara newage versiyonu bilgilerini de özelden bildirdim,bakabilirsin.. Bu değişim günlüğünün en başta sağlıklı, dumansız, mutlu ve başarılı yazılarınla dolmasını diliyorum.. Sevgiler..actionsmile |
ögeciğim verdiğin adresler gerçekten çok işime yaradı sana çok ama çok tşk ediyorum... yok hala içmedim.... tam 9 saat olduuuuuu.. ne yalan söyliyim canımın tamda bi sigara çektiği bi zamana denk geldi... yok yok endişelenmeyin içmeyi düşünmüyordum ama... nasıl anlatayım kendimi güçsüz hissediyordum sigaraya karşı... belki bi zaaf anında yakabilecek kadar.. tekrar eski kararlılığıma dönmek için biraz telkine ihtiyacım vardı... bu sitelerde umarım aradıklarımı bulacağım daha inceleyemedim fazla... bu arada sigarayı bırak telkini de açık bi yandan.. her yönden sigaranın saldırısından ve beni ele geçirmesinden kurtulmak için bende her yönü kapatmaya çaılışıyorum... ;) bu sefer ki sigara krizini güzeeeeeeeell bir türk kahvesi içerek atlatmayı başardım bakalım darısı bi dahaki krizin başına hadi hepiniz öpüldünüüüüzz kendinize tekrar görüşene kadar iyi davranın sağlıcakla kalın.. |
umarım kararlılığın devam ediyordur .insan sigarayı bırakınca bu kadarda basitmiş o zaman kimse içmesin herkes onun elinden kurtulsun istiyor ..inanın çok güzel ... |
21 saat oldu... evet kararlılığım devam ediyor... bu arada sigara tv yi ve sigara telkinini de dinlemeye devam ediyorum.. bu sefer kendimi sizin sayenizde biraz daha kararlı görüyorum... belki birbirimizi tanımıyoruz ama ortak paylaşımlarımız kendimi yalnız hissettirmiyor... ve siz yanımdaykende kendimi daha güçlü hissediyorum.. çünkü ne zaman sigara canım çekse yada ne zaman o öne geçmeye başlasa.. açıyorum sitemizi bakıyorum heleki açtığımda verilmiş cevaplar varsa daha da güzel oluyor başlamak yok... |
sen artık sigara içmiyorsun sigara içmeyenlerin de canı sigara içmek istemez ....sen artık özgürsün.. |
sorma öğe ya sigara içtiğim zamanlarda iğrenç gelen sigara dumanı şimdi ne kadar çekici geliyor ve içmemekte zorlanıyorum ama direniyorum bi yandan da bu arada öğeciğim sigara tv deki telkinlerin sadece 2 tanesi indirilebiliyor.. diğerleri sende varmı içimdeki küçük canavar öleceğini anladı ölmemek için bütün maharetini kullanıyor beni kandırmak için elinden geleni ardına koyduğu söylenemez... zaman zaman da güçlü olan o oluyor ama direnişe devam sigarayla savaş devam ediyor.. |
bir süre sigara içenlerden uzak dur ozaman....daha yolun başındasın zorlandığın olacak onsuz geçen her saat demeyim ilk zamanlar dakikalar bile daha bir motive ediyo umutlandırıyo hiç içmediğini mutlu olduğunu hayal et ...ya bide yanlışlık yapsan şimdi moralin nasıl olur ,kendine olan güvenin saygın yerle bir olucak bide böyle düşün .başarabileceğin inancını yitirme sabırlı ol..bilinçaltınla samimi bir konuşma yap bu şeyin senin için gereksiz olduğunu onsuzluğu öğrenebileceğini anlat. bir başkası sana ne derse desin,ne kadar yardım etmeye çalışsa da eğer sen bu olayı beyninde bitirmediysen olmuyo denenmiştir canım. iyi haberler verirsin umarım |
http://www.hayatimdegisti.com/forum/...tml#post306503 bide bu sayfayı ziyaret et arkadaşım nasıl bir tuzak içindeyiz neyin içinden kurtulmaya çalışıyoruz bi gör yararı olucaktır. |
merhabalar aahueda.. ark5 günlüğün hayırlı olsun.. http://img510.imageshack.us/img510/3418/12hs4.gif birbirinden güzel haberlerinle dolsun.. harika bir başlangıç yapmışsın.. seni yürekten kutluyorum.. 25889 bu kadar azimli olduğun için elbette başaracaksın... super 21 günün sonunda sana güzel bir özgürlük partisi yaparız blissy bu süreçte telkini düzenli dinlemeye devam et lütfen.. sigara içme isteğin geldiğinde de çık bir yürüyüş yap.. ya da evde egzersiz yap.. neşeli bir müzik aç dans et.. önemli olan isteğin geldiği vakti atlatman.. kısa sürede hedeflerine kolaylıkla ulaşmanı dilerim.. http://img262.imageshack.us/img262/3069/22454265hk9.gif sevgiler.. |
sağlıklı yaşam seçeğimden vazgeçmedim evet arkadaşlar bi süredir günlüğümü ziyaret etmediğimin farkındayım.. size bir iyi birde kötü haberim var.. önce kötüden başlayayım... ilk saymaya başladığımız saat iptal arkadaşlar.. üzgünüm... kendime yenilip bi sigara yaktım.. iyi habere gelince.. hemen ertesi günden tekrar başlıyor sigarayı bırakma sürecimiz... sadece 21 gün kutlamasını doğru zamanda yapalım istediğim için söyleme ihtiyacı hissettim.. 25 ocak 2009 pazar günü saat 11: 30 dan itibaren... sayacağız.. yani 4 günü geçiyor şimdilik... size bi iyi haber daha vereyim hadi.. artık eskisi kadar zorlanmıyorum krizleri geçiştirmekte.. her geçen gün biraz daha kolay geliyor... en fazla 1 hafta dişimizi sıkmamız yetiyo galiba.. hepinize mutlu günler..art56art56 |
Süpersin aahueda956k hadi bakalım hayırlısı. Tebriklerpartysmiley o çirkin yaratık seni yenemezzz ha gayretbisiklet( aramızda kalsın beni yeniyor çirkin mahluky789) |
:) bi müddettir günlüğümü ziyaret etmediğimin farkındayım... ve galiba bunuda özellikle yapıyorum... bi konuda pişmanlık duydum.. günlüğümü sadece sigara üzerine kurgulamakla.... sanırım yeni bir günlük açacağım.. bugün 16. gündeyim.. ve içmeden rahat bi şekilde dayanabiliyorum... artık aklıma gelme süresi ve aralığı gittikçe açılmaya başladı... şimdiye kadar kilo almak da dahil hiçbi problemle karşılaşmadım.. ilk 10 gün iştah artmasıda yoktu... ama son 1-2 gündür biraz iştah artması hissediyorum.. birde spora başladım haftanın 3 günü stebe gidyorum. hem vücudumdaki toksinlerin atılmaya başlamasının hemde sporun etkisiyle belkide bikaç gündür bi iştah artması oldu... ama onuda denetim altına alacağım inş... :) telkinleri gece kulaklıkla dinlemeyi denedim ama.... önce tlf na aktardım onun kulaklığından dinleyim demiştim oda şu minicik kulaklıklar var yaaa onlardan.. üzerine yatınca sabah kulak ağrısıyla uyanıyorum.. bide baş ağrısıyla tabii gündüz de bi türlü bir iki saatten fazla dinleyemiyorum... nolacak bu işin sonu :) neyse bana tanımasam bile gönülden desteğini hissettiğim yeni bir hayat, shamanic, öge vebelginbeşir e özellikle tşk ediyorum.. sağlıcakla kalın... sevgilerimle... |
arkadaşlarrr tüm siteye duyrulur... yarın tam 11:30 da 21 günü dolduruyorum.. nerde kaldı benim partim bakın sakın unutayım filan demeyin hepinize kü serim haberiniz olsun ya bugüne bugün 21 gündür nikotinsiz bir hayat sürmüştür bu arkadaşınız hakkettim yani partiyi partimi isteriiiiiiiiimmmmmm |
tebrik ederim :) benimde bugun 13. gunum.. bende bi hafta dayanabilip ardindan pespese sigaralar yakmistim. sonra hic bisey olmamis gibi devam ettik. ama ben bir gun eksilttim surecimden. ictiklerimin cezasi olarak :) sen yaktiktan sonra sureci yeniden baslatmissin ,sil bastan yapmissin. ne guzel.. icin rahat bi sekilde 21 gunu tamamlamissin. gercekten tebrik ederim. hissettigin coskuyu cok iyi anliyor ve paylasiyorum. kutlayalim bunu evet...:) |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:02 PM. |