Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=264)
-   -   ANGELİN KANATLARI ÇIKIYOR :) (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=1615)

uzunoğlu 16-08-2007 12:12 PM

Ynt: ANGELİN KANATLARI ÇIKIYOR :)

belki biz onu civciv olarak görmek istemişizdir.bilinçaltı yani 98569 psikolojide kullanılan resimler gibi kimi kadehler görür kimi yüz kiss3

angel2030 16-08-2007 04:39 PM

Emeğine sağlık coşkuncum sağol çok güzel oldu bu neseli56

csk 16-08-2007 05:30 PM

güle güle kullan sung66

bu arada imza cümlesi için arayışlarım devam ediyor. insallah onu da halledebiliriz.

25emel 16-08-2007 06:29 PM

hakikaten çok hoş olmuş super ya acaba sipariş alıyormu csk bende isteyebilimiyim acep terli345

YAZGÜLÜ_81 17-08-2007 05:26 AM

Çok güzel olmuş gerçekten Coşkun, müsait bir zamanında ben de istiyorummmmmmmm böyle anlamlı bir avatar onayi

csk 17-08-2007 08:36 AM

arkadaşlar seve seve yardımcı olurum. istediğiniz konuyu ya da resimde olmasını istediğiniz unsurları özelden mesaj atarsanız ben bir kaç örnek bulurum. seçenekleri değerlendirir, renklendirir yaparız.

angel2030 17-08-2007 11:46 AM

Sevgili günlük smiliyface,
Uzun zamandır yaşadıklarımı anlatmadım sana daha doğrusu anlatamadım. Neden mi bende bilmiyorum ki ne yaşadığımı kısaca karışığım diyelim olur mu? Niye karışıksın diye sorma bana sakın kolaymı yılların birikimi var bir sürü olumsuzluk var şimdi ben bunlaarı çıkarıp yerinden başka şeyler koymaya çalışıyorum o boşluklara, buraya kadar sorun yok da çıkarırken bazen kırarak çıkartıyorum eskileri öyle bir yer etmişlerki kırılmadan çıkmıyorlar. İyi kırılsınlar sanane onlar zaten kötü olan şeyler deme bana kırılmaları sorun değil elbet ama çıkarken parçalayarak çıkıyorlar eeee o yaralarda acıyor hem de çok, işte onun için karışığım bazen yeni bir şeyi çıkartırken acaba buda kırılırmı diye düşünüyorum ve korkuyorum çıkarmaya. Genel olarak baktığında iyiyim elbet eskiye göre ama tam değil henüz daha kırılacak o kadar çok şey varki......

Önce ben herşeyden önce ben, ben iyi olmalıyım ki herşey iyi olsun

uzunoğlu 19-08-2007 04:03 PM

angel o kadar güzel yazmışsın ki içim ürperdi onayi aklıma bir öykü geldi. ingiliz kraliyet sarayında bahçenin ücra köşelerinden birinde yıllardır bir nöbetçi asker beklermiş ama kimse neden o noktada durup neyin nöbetinin tutulduğunu bilmezmiş.açıkçası bu durum kimseyi rahatsız etmediğinden kimse öğrenmek de istemezmiş.derken bir gün biri bunu fark etmiş.ve araştırmaya başlamış.yüzyıllık geriye dönüşlerde bile neden o askerin orda durduğunu öğrenenememiş.derken eski yazmalardan birinde keşfetmiş ki yüzyıllar önce o noktada dünyanın hiçbir köşesinde olmayan bir gül türü varmış.çok ender bulunduğu için o dönemde başına bir asker dikilmiş.tabi daha sonra ortada ne gül kalmış ne bahçe ama askerin orda durma nedeni sorgulanmadan yüzyıl boyu o noktada askerler bilmediği bişiin nöbetini tutmaya devam etmişler.
bazen o cam kırıklarıyla karşılaştığımda aklıma hep bu öykü geliyor.acaba bunca yıl boşuna mı korumuşum bana yararı olduğunu sanıp daha önce kırılsalardı şimdi her şey daha mı farklı olurdu diye.ama her şeye rağmen önce ben diyebilmek o kadar güzel ki b456

BURCU GELEGEN 21-08-2007 01:50 AM

Ben avatar için öncelik mor rengi isterim 44
angel ay bir arıyon bir kayboluyorsun şu numaranı normale çevir bileyim artık özelden aradın hep geri arama yapamadım hiç sadanim

elif2 07-09-2007 10:43 PM

angel merhaba az once tesadufen gordum insallah yanlis gormemisimdir y789 bugun dogum gunun sanirsam yeni yasin hayirli olsun mutlu seneler smiliyface

WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:05 PM.