![]() |
Ynt: ANGELİN KANATLARI ÇIKIYOR :) Alıntı:
|
Ynt: ANGELİN KANATLARI ÇIKIYOR :) Kızlaaaaar ben geldim, güneş güzel hayat güzel nefes almak güzel. Kurban olduğum şükür etmek için bize o kadar çok nimet vermiş ki ŞÜKÜRLER OLSUN BU GÜNÜMÜZE.... Dedim ya başladık bir kere çok şükür değişmeye eskisi gibi olmaya ne güzel devamı da geliyor gelecek de inşallah. Elbet her anımız neşe içinde uçarak geçmeyecek mutlaka bizimde inişlerimiz olacak tıpkı benim ve sizin ara ara yaşadığımız gibi. Ancak bu inişler kısa süreli, hızı az sanki süzülüş gibi oluyor artık ve bizi yıpratmıyor eskisi kadar. Biz harikayız yaa küçük dağları biz yarattık büyükler babadan miras kaldı değil mi hayalim... blissy blissy blissy |
Ynt: ANGELİN KANATLARI ÇIKIYOR :) gülüm sen kurtulmak istemiyorsun ki..merak etme bir kaç gün sonra içinde bulundğun rutin hoşuna gitmeye bile başlar...ben seni anlattığın şekilde düşünemiyorum..yatcen kalkcen sabah olcek, yine akşam,yine sabah..hiç bir şey üretmeden...sadece kendinle meşgul falan...bu bizim yapabileceğimiz bir şey değil...fakat haklısın..bodrumdan sonra ilk günler gerçekten çekilmiyor.. |
Ynt: ANGELİN KANATLARI ÇIKIYOR :) Hiç merak etme lerzanım geldikten bir hafta on gün sonra normale dönüyorsun mecburen. Ben de yeni yeni çıkıyorum tatil modundan. Ama senin gibiyim laf aramızda. Acaba hayat hep tatil mi olsa tatilsmiley |
Ynt: ANGELİN KANATLARI ÇIKIYOR :) sıkılırdınız...lerzan döndüğünden beri sitede yarttığı sinerjiye bakın..arkadaşımın hasta hali bu...sağlığına kavuştuğu anda bir daha tatilin adını andırmam ona o yokken biz napıyoduk sahi..siteye can geldi canlılık geldi,hoşgeldi lerzanım safalar getirdi.. |
Ynt: ANGELİN KANATLARI ÇIKIYOR :) evet Kokular çok önemli pisim koku başlıklı benim çok duygulandığım bir yazı yazdı sende devamını getirebilirsin 44 |
Ynt: ANGELİN KANATLARI ÇIKIYOR :) ben o konuyu ramazan bayramında işliycem...bu ramazanda bu konuda kapanacak benim için ...adını anmıyorum müziğini dinleyerek hazırlık yapıyorum...bu arada çarşambacıların içinde en başarılı olduğunu biliyorsun değilmi bende seni kutluyorum...sonrasında bende bütün çamaşırlarımı yıkayıp mis kokular içinde yatıcam ve yaşıycam..innnnnşşşşaaaalllaahhhh |
Ynt: ANGELİN KANATLARI ÇIKIYOR :) e hadi hayırlısı bakalım. hayalim gulensmiley |
Ynt: ANGELİN KANATLARI ÇIKIYOR :) Alıntı:
|
Ynt: ANGELİN KANATLARI ÇIKIYOR :) allah nazardan saklasın lerzanımııı kırbirbuçuk kere maaşallah |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:01 PM. |