Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=264)
-   -   ANGELİN KANATLARI ÇIKIYOR :) (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=1615)

25emel 28-07-2007 02:17 PM

Ynt: ANGELİN KANATLARI ÇIKIYOR :)

Alıntı:

hayalayaz Nickli Üyeden Alıntı
canlarım, canımcıklarım benim abuzittin tamir olup yuvaya döndü,abuzittin yokken ben neyapıyormuşum yaa..neyse kendimizi duygusal açıdan iyi hissetmediğmiz zaman öfke,kıskançlık gibi duygularla boğuştuğumuz zaman ellerimizi midemizin üzerine...yaratıcılığımızı tetiklemek istiyorsak ellerimizi göbeğimizin hemen altındaki bölgeye,sevgisiz hissediyorsak göğsümüzün ortasına koyalım..ve mümkünse olumlamalarımızı düşünelim yükseldiğimizi hissederiz saygılı sevgiler..

gercekten ihtiyacım vardı saol 44

angel2030 31-07-2007 12:11 PM

Kızlaaaaar ben geldim, güneş güzel hayat güzel nefes almak güzel. Kurban olduğum şükür etmek için bize o kadar çok nimet vermiş ki ŞÜKÜRLER OLSUN BU GÜNÜMÜZE....

Dedim ya başladık bir kere çok şükür değişmeye eskisi gibi olmaya ne güzel devamı da geliyor gelecek de inşallah. Elbet her anımız neşe içinde uçarak geçmeyecek mutlaka bizimde inişlerimiz olacak tıpkı benim ve sizin ara ara yaşadığımız gibi. Ancak bu inişler kısa süreli, hızı az sanki süzülüş gibi oluyor artık ve bizi yıpratmıyor eskisi kadar. Biz harikayız yaa küçük dağları biz yarattık büyükler babadan miras kaldı değil mi hayalim... blissy blissy blissy

hayalayaz 31-07-2007 01:16 PM

gülüm sen kurtulmak istemiyorsun ki..merak etme bir kaç gün sonra içinde bulundğun rutin hoşuna gitmeye bile başlar...ben seni anlattığın şekilde düşünemiyorum..yatcen kalkcen sabah olcek, yine akşam,yine sabah..hiç bir şey üretmeden...sadece kendinle meşgul falan...bu bizim yapabileceğimiz bir şey değil...fakat haklısın..bodrumdan sonra ilk günler gerçekten çekilmiyor..

angel2030 31-07-2007 01:36 PM

Hiç merak etme lerzanım geldikten bir hafta on gün sonra normale dönüyorsun mecburen. Ben de yeni yeni çıkıyorum tatil modundan. Ama senin gibiyim laf aramızda. Acaba hayat hep tatil mi olsa tatilsmiley

hayalayaz 31-07-2007 09:07 PM

sıkılırdınız...lerzan döndüğünden beri sitede yarttığı sinerjiye bakın..arkadaşımın hasta hali bu...sağlığına kavuştuğu anda bir daha tatilin adını andırmam ona o yokken biz napıyoduk sahi..siteye can geldi canlılık geldi,hoşgeldi lerzanım safalar getirdi..

BURCU GELEGEN 01-08-2007 01:31 AM

evet Kokular çok önemli pisim koku başlıklı benim çok duygulandığım bir yazı yazdı sende devamını getirebilirsin 44

hayalayaz 01-08-2007 02:03 AM

ben o konuyu ramazan bayramında işliycem...bu ramazanda bu konuda kapanacak benim için ...adını anmıyorum müziğini dinleyerek hazırlık yapıyorum...bu arada çarşambacıların içinde en başarılı olduğunu biliyorsun değilmi bende seni kutluyorum...sonrasında bende bütün çamaşırlarımı yıkayıp mis kokular içinde yatıcam ve yaşıycam..innnnnşşşşaaaalllaahhhh

25emel 01-08-2007 10:28 AM

e hadi hayırlısı bakalım. hayalim gulensmiley

csk 01-08-2007 01:28 PM

Alıntı:

lerzan Nickli Üyeden Alıntı
:)
geldigimden beri ne dogru duzgun nefes alabiliyorum ne de aklim yerinde ustelik de atesim cikti bugun kemiklerim de dokuluyo hele kaslarim sopa yemisim gibi..yani hic tavsiye etmiorum hic tatile gidenlere geri donmeyi.. hayat hep tatil mi olsaydi acaba.. seytan dior ki firlat at salla havaya herseyi heyyt diye savrul neresine olursa dunyanin..

halbu ki eski kadinlar ne sansliymis di mi sabah oooh istedigin saatte uyan sonra lak lak komsu sora alisveris sora berber zate sevmem sora kaveye iki laklak da orda sora ogleden sora uykusu bi posta daha sora aksama ne pisiryim derken gasteleri alip yatip.. yani aklimda hasbi tembellikten baska hicbir sey yok..n''olcem ben boyle medeniyet dusmani oldum ciktim sonunda tersine gelisme gosteren bir evrim yasiorum galiba:)

hayal, sence ben nasil kurtulurum? :p

Geçmiş olsun. okuyunca inanamadam. rahatsız durumunuzda bile bu kadar enerji,yardımseverlik bravo doğrusu.

hayalayaz 01-08-2007 08:38 PM

allah nazardan saklasın lerzanımııı kırbirbuçuk kere maaşallah

WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:01 PM.