Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=264)
-   -   ANGELİN KANATLARI ÇIKIYOR :) (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=1615)

25emel 28-07-2007 02:17 PM

Ynt: ANGELİN KANATLARI ÇIKIYOR :)

Alıntı:

hayalayaz Nickli Üyeden Alıntı
canlarım, canımcıklarım benim abuzittin tamir olup yuvaya döndü,abuzittin yokken ben neyapıyormuşum yaa..neyse kendimizi duygusal açıdan iyi hissetmediğmiz zaman öfke,kıskançlık gibi duygularla boğuştuğumuz zaman ellerimizi midemizin üzerine...yaratıcılığımızı tetiklemek istiyorsak ellerimizi göbeğimizin hemen altındaki bölgeye,sevgisiz hissediyorsak göğsümüzün ortasına koyalım..ve mümkünse olumlamalarımızı düşünelim yükseldiğimizi hissederiz saygılı sevgiler..

gercekten ihtiyacım vardı saol 44

angel2030 31-07-2007 12:11 PM

Kızlaaaaar ben geldim, güneş güzel hayat güzel nefes almak güzel. Kurban olduğum şükür etmek için bize o kadar çok nimet vermiş ki ŞÜKÜRLER OLSUN BU GÜNÜMÜZE....

Dedim ya başladık bir kere çok şükür değişmeye eskisi gibi olmaya ne güzel devamı da geliyor gelecek de inşallah. Elbet her anımız neşe içinde uçarak geçmeyecek mutlaka bizimde inişlerimiz olacak tıpkı benim ve sizin ara ara yaşadığımız gibi. Ancak bu inişler kısa süreli, hızı az sanki süzülüş gibi oluyor artık ve bizi yıpratmıyor eskisi kadar. Biz harikayız yaa küçük dağları biz yarattık büyükler babadan miras kaldı değil mi hayalim... blissy blissy blissy

hayalayaz 31-07-2007 01:16 PM

gülüm sen kurtulmak istemiyorsun ki..merak etme bir kaç gün sonra içinde bulundğun rutin hoşuna gitmeye bile başlar...ben seni anlattığın şekilde düşünemiyorum..yatcen kalkcen sabah olcek, yine akşam,yine sabah..hiç bir şey üretmeden...sadece kendinle meşgul falan...bu bizim yapabileceğimiz bir şey değil...fakat haklısın..bodrumdan sonra ilk günler gerçekten çekilmiyor..

angel2030 31-07-2007 01:36 PM

Hiç merak etme lerzanım geldikten bir hafta on gün sonra normale dönüyorsun mecburen. Ben de yeni yeni çıkıyorum tatil modundan. Ama senin gibiyim laf aramızda. Acaba hayat hep tatil mi olsa tatilsmiley

hayalayaz 31-07-2007 09:07 PM

sıkılırdınız...lerzan döndüğünden beri sitede yarttığı sinerjiye bakın..arkadaşımın hasta hali bu...sağlığına kavuştuğu anda bir daha tatilin adını andırmam ona o yokken biz napıyoduk sahi..siteye can geldi canlılık geldi,hoşgeldi lerzanım safalar getirdi..

BURCU GELEGEN 01-08-2007 01:31 AM

evet Kokular çok önemli pisim koku başlıklı benim çok duygulandığım bir yazı yazdı sende devamını getirebilirsin 44

hayalayaz 01-08-2007 02:03 AM

ben o konuyu ramazan bayramında işliycem...bu ramazanda bu konuda kapanacak benim için ...adını anmıyorum müziğini dinleyerek hazırlık yapıyorum...bu arada çarşambacıların içinde en başarılı olduğunu biliyorsun değilmi bende seni kutluyorum...sonrasında bende bütün çamaşırlarımı yıkayıp mis kokular içinde yatıcam ve yaşıycam..innnnnşşşşaaaalllaahhhh

25emel 01-08-2007 10:28 AM

e hadi hayırlısı bakalım. hayalim gulensmiley

csk 01-08-2007 01:28 PM

Alıntı:

lerzan Nickli Üyeden Alıntı
:)
geldigimden beri ne dogru duzgun nefes alabiliyorum ne de aklim yerinde ustelik de atesim cikti bugun kemiklerim de dokuluyo hele kaslarim sopa yemisim gibi..yani hic tavsiye etmiorum hic tatile gidenlere geri donmeyi.. hayat hep tatil mi olsaydi acaba.. seytan dior ki firlat at salla havaya herseyi heyyt diye savrul neresine olursa dunyanin..

halbu ki eski kadinlar ne sansliymis di mi sabah oooh istedigin saatte uyan sonra lak lak komsu sora alisveris sora berber zate sevmem sora kaveye iki laklak da orda sora ogleden sora uykusu bi posta daha sora aksama ne pisiryim derken gasteleri alip yatip.. yani aklimda hasbi tembellikten baska hicbir sey yok..n''olcem ben boyle medeniyet dusmani oldum ciktim sonunda tersine gelisme gosteren bir evrim yasiorum galiba:)

hayal, sence ben nasil kurtulurum? :p

Geçmiş olsun. okuyunca inanamadam. rahatsız durumunuzda bile bu kadar enerji,yardımseverlik bravo doğrusu.

hayalayaz 01-08-2007 08:38 PM

allah nazardan saklasın lerzanımııı kırbirbuçuk kere maaşallah

BURCU GELEGEN 03-08-2007 01:27 PM

Allah hepimizi kem gözlerden saklaın sung66

angel2030 07-08-2007 03:34 PM

Amin burcum, cümlemizi.

Yine bi haller oluyor bana dur bakalım ne olacak. Dalgalanmalar geçti de bu kıskançlık krizlerini atamıyorum ben arkadaşlar yaa. Ortada somut hiçbirşey yok baktığınız zaman ama nedense bir anda üstüme benzin döküp çakmağı yakıveriyorlar sanki. Haa çokmu takıyosun bunu derseniz yok çok değil aslında saman alevi gibi hemen geçiyor ama niye olsun ki ben buna takıyorum.
Amaaaannn buda geçer neler neler geçmedi ki. Ben bunuda atlatırım.

Kızlar ve coşkun çok özledim sizi işler yoğun yazamıyorum fazla ama herzaman söylediğim gibi yüreğim sizinle.

csk 07-08-2007 04:58 PM

merhaba angel,

gördüm ki herhangi bir avatar kullanmıyorsun. csk danışmanlık olarak sana bir avatar hazırlıyorum inşalah beğenirsin. bence senin hikayene çok uyacak ve resme baktıkça kendine telkin uygulamış bile olacaksın. bugün ya da yarın mailine göndereceğim.

angel2030 07-08-2007 05:57 PM

Seninle konuştuktan sonra avatarı sildim yeni birşeyde bulamadım öyle bekliyordum ki sen hızır gibi yetiştin yine merakla bekliyorum coşkun eminim çok güzeldir.

csk 07-08-2007 11:44 PM

ben mail attım sana yarın işte bakarsın.

BURCU GELEGEN 07-08-2007 11:51 PM

Canım sakin ol çok zor biliyorum ama bak geçti dalgalanmalar daha iyisin herşeyin zamanı var

angel2030 07-08-2007 11:54 PM

Coşkun sağol birazdan bakarım maile eminim harikadır.

Burcum sakin olmaya çalışıyorum ve eskiye oranla daha başarılıyım. Dalgalanmalar geçti çok şükür. Kolay değil neler atlattık bunlarda geçecek kırk haramiler artık yok çok şükür

YAZGÜLÜ_81 08-08-2007 02:35 AM

Sevgili Angel,
bizler hayatından birçok olayı geride bırakmış, çok güçlü insanlarız önemli olan gereksiz kıskançlıklarla hayatı kendimize ve değer verdiğimiz insanlara zehretmememiz , sen de bırak saman alevi gibi parlamayı rahat ol bak o zaman hayat nasıl huzurlu akıp gidecek smiliyface

BURCU GELEGEN 09-08-2007 10:29 PM

Angel hepsini dinleyemedin sanırım ama sana radyo programımdaki kitap tanıtımının özetini göndermeye çalşacağım inan şu an ki düşüncelerin değişecek ama beklemen gerek biraz ancak nasipse pazar günü kaydedebileceğim

angel2030 09-08-2007 11:20 PM

Beklerim burcum sağol. Elif haklısın dediklerini uygulamaya çalışıyorum. Hatta uyguluyorum ve başardım gulensmiley

csk 13-08-2007 12:47 PM

Angel selam,

avatarın nasıl duruyor diye bakmak için özellikle geldim. Bence çok güzel duruyor. Hikayesini de paylaşırsan iyi olur. şimdi sırada kendin için bir olumlama yazıp bunu da imza olarak kullanmana geldi. Mesajlarının altına güzel bir cümle bulalım.

25emel 13-08-2007 12:52 PM

sahiden güzel miş bea kesin hoş bir aşk hikayesidir gulensmiley

angel2030 13-08-2007 03:17 PM

Emelcim seni hayal kırıklığına uğratmam istemem ama bu bir aşk hikayesi değil en azından şimdilik dusun smil56.
Avatarımdaki dişi melek benim karşımdaki erkek melek ise eşim değil bir iyilik meleği benim meleğim beni mutlu etmek, işlerimi kolaylaştırmak onun görevi. Bana sunduğu kalp ise sihirli bir güç özgüven. Ben bu sihirli gücü kabul ettim ve yükselmeye başladım tabi meleğimde benimle birlikte.
Bu öyle güzel bir avatar ki hayatınızdaki herşeye uyarlayabilirsiniz. Şu başarı işini halledeyim sonra aşkla ilgilide bir hikayesi olacak emelim emin ol.

Coşkun teşekkür ederim yardımların için super (Anladın sen onu 44 )

csk 13-08-2007 04:15 PM

eksikleri ben tamamlayayım.

arka fondaki güneş, yeni doğan bir günü ve yeni bir gün de yeni bir başlangıcı simgeliyor. her yeni gün bundan sonra Angel için yeni başlangıçlar demek olacak. üstünde durdukları bulutlarda onları bir önceki günden geriye düşmemeleri için koruyacak, yumuşak , güvenli bir zemin olacak hedefleri doğrultusunda ilerlerken.

uzunoğlu 13-08-2007 05:33 PM

angel ben avatarını civciv sandım 4897 aşk hikayesi yazanları okuyunca dikkatlice baktım ve gördüm melekleri utananadam utananadam utananadam sanırım bir göz doktoruna görünmeliyim dl78

BURCU GELEGEN 14-08-2007 02:38 AM

Ay çok özür dilerim bende dikkatli bakmadım ama yansıma civciv gibi gelmişti utananadam
Ama şimdi hakkınıda vermek lazım açıklama da harika şans getirsin

angel2030 14-08-2007 10:25 AM

khkh56 khkh56 öldüm gülmekten ne diyeyim ben size kızlar civciv haaa Coşkun duymasın khkh56

pakguc 14-08-2007 10:53 AM

khkh56 khkh56
ben de ne civcivi diyordum, ay hakkaten çok benziyor, süpeeerrrrrrrrrrrr khkh56

csk 14-08-2007 11:29 AM

sağdan bakıyorum
soldan bakıyorum
tersten bakıyorum
neresi civciv anlamıyorum.

madem çoğunluk öyle görüyor

ben güzel bir melek resmiyim
civciv sananlara peşinen söyleyeyim

gibi kafiyeli bir cümle yazalım avatarın altına ne dersiniz.

pakguc 14-08-2007 01:38 PM

coşkun,
güneş civciv baış kalp ise ağzına benziyor.. gulensmiley

csk 14-08-2007 03:23 PM

inanmıyorum gerçekten benzettim öyle bakınca. ben melekleri civciv sandınız ya da güneşi civciv sandınız ama civcivin kafası değil de gövdesi olarak görmeye çalıştım. güneşi. senin dediğin gibi bakınca anladım. hep bu boyut meselesinden oluyor. küçültene kadar çok uğraştık küçülünce de böyle oldu. güneşin rengini mi değiştirsem acaba. ama yeşil yaparsamda kurbağa demeyin sakın. angel güneşin rengini değiştirmem gerçekten mümkün. tercih ettiğin bir renk varsa hemen yaparım.

angel2030 14-08-2007 03:25 PM

Yeşil yap o zaman coşkun

25emel 15-08-2007 11:02 AM

Alıntı:

csk Nickli Üyeden Alıntı
sağdan bakıyorum
soldan bakıyorum
tersten bakıyorum
neresi civciv anlamıyorum.

madem çoğunluk öyle görüyor

ben güzel bir melek resmiyim
civciv sananlara peşinen söyleyeyim

gibi kafiyeli bir cümle yazalım avatarın altına ne dersiniz.

ya hem civciv zannedenlere çok güldüm khkh56 hemde coşkunun verdiği cevaba khkh56 harika yaa khkh56 khkh56 khkh56

csk 15-08-2007 09:29 PM

Alıntı:

angel2030 Nickli Üyeden Alıntı
Yeşil yap o zaman coşkun

tamam yarın işyerimde yapacağım. bu arada bulut ya da kıyafetlerin rengide değişeblir tercihin varsa şimdiden alayım. bi kerede bitsin bu iş.

angel2030 15-08-2007 10:52 PM

Sana zahmet coşkun benim kıyafetimin renginide değiştirsene mor intahar rengi derler dusun mesela açık yeşil olabilir renk kısmını sana bırakıyorum. (şimdi güneşi yeşil yapınca kurbağaya benzetirlerse şaşmam senin dediğin gibi) khkh56

angel2030 16-08-2007 08:55 AM

Yok vazgeçtim coşkun bırak böyle kalsın, hiç değişiklik yapma olurmu. Biz bu avatarı böyle seçtik böyle beğendik (civcivde asil hayvandır) y789

csk 16-08-2007 08:57 AM

sen bilirsin angel, ben yinede yapayım belki daha çok beğenirsin. istemezsen kullanma yine.

angel2030 16-08-2007 09:05 AM

Tamam o zaman çok vaktini almayacakya yap lütfen. Ayyy ne kararsız bir insanım ben yaaa dunk56

25emel 16-08-2007 09:38 AM

Alıntı:

angel2030 Nickli Üyeden Alıntı
Sana zahmet coşkun benim kıyafetimin renginide değiştirsene mor intahar rengi derler dusun mesela açık yeşil olabilir renk kısmını sana bırakıyorum. (şimdi güneşi yeşil yapınca kurbağaya benzetirlerse şaşmam senin dediğin gibi) khkh56

khkh56 khkh56 khkh56 ya,mevzu ya bak ya vallaha kurbağa da olabilir khkh56

csk 16-08-2007 11:15 AM

ben avatarı değiştirip gönderdim. kendi de beğenirse siteye ekler. kalp civcivin gagası sanılmasın diye güneşi aşağıya aldım. ayrıca elbiselerin rengi de değişti. görüldüğü gibi konuya cok ciddi bir sekilde eğiliyorum. smil56

WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:30 PM.