![]() |
Ynt: ANGELİN KANATLARI ÇIKIYOR :) Alıntı:
|
Ynt: ANGELİN KANATLARI ÇIKIYOR :) Kızlaaaaar ben geldim, güneş güzel hayat güzel nefes almak güzel. Kurban olduğum şükür etmek için bize o kadar çok nimet vermiş ki ŞÜKÜRLER OLSUN BU GÜNÜMÜZE.... Dedim ya başladık bir kere çok şükür değişmeye eskisi gibi olmaya ne güzel devamı da geliyor gelecek de inşallah. Elbet her anımız neşe içinde uçarak geçmeyecek mutlaka bizimde inişlerimiz olacak tıpkı benim ve sizin ara ara yaşadığımız gibi. Ancak bu inişler kısa süreli, hızı az sanki süzülüş gibi oluyor artık ve bizi yıpratmıyor eskisi kadar. Biz harikayız yaa küçük dağları biz yarattık büyükler babadan miras kaldı değil mi hayalim... blissy blissy blissy |
Ynt: ANGELİN KANATLARI ÇIKIYOR :) gülüm sen kurtulmak istemiyorsun ki..merak etme bir kaç gün sonra içinde bulundğun rutin hoşuna gitmeye bile başlar...ben seni anlattığın şekilde düşünemiyorum..yatcen kalkcen sabah olcek, yine akşam,yine sabah..hiç bir şey üretmeden...sadece kendinle meşgul falan...bu bizim yapabileceğimiz bir şey değil...fakat haklısın..bodrumdan sonra ilk günler gerçekten çekilmiyor.. |
Ynt: ANGELİN KANATLARI ÇIKIYOR :) Hiç merak etme lerzanım geldikten bir hafta on gün sonra normale dönüyorsun mecburen. Ben de yeni yeni çıkıyorum tatil modundan. Ama senin gibiyim laf aramızda. Acaba hayat hep tatil mi olsa tatilsmiley |
Ynt: ANGELİN KANATLARI ÇIKIYOR :) sıkılırdınız...lerzan döndüğünden beri sitede yarttığı sinerjiye bakın..arkadaşımın hasta hali bu...sağlığına kavuştuğu anda bir daha tatilin adını andırmam ona o yokken biz napıyoduk sahi..siteye can geldi canlılık geldi,hoşgeldi lerzanım safalar getirdi.. |
Ynt: ANGELİN KANATLARI ÇIKIYOR :) evet Kokular çok önemli pisim koku başlıklı benim çok duygulandığım bir yazı yazdı sende devamını getirebilirsin 44 |
Ynt: ANGELİN KANATLARI ÇIKIYOR :) ben o konuyu ramazan bayramında işliycem...bu ramazanda bu konuda kapanacak benim için ...adını anmıyorum müziğini dinleyerek hazırlık yapıyorum...bu arada çarşambacıların içinde en başarılı olduğunu biliyorsun değilmi bende seni kutluyorum...sonrasında bende bütün çamaşırlarımı yıkayıp mis kokular içinde yatıcam ve yaşıycam..innnnnşşşşaaaalllaahhhh |
Ynt: ANGELİN KANATLARI ÇIKIYOR :) e hadi hayırlısı bakalım. hayalim gulensmiley |
|
Ynt: ANGELİN KANATLARI ÇIKIYOR :) allah nazardan saklasın lerzanımııı kırbirbuçuk kere maaşallah |
Ynt: ANGELİN KANATLARI ÇIKIYOR :) Allah hepimizi kem gözlerden saklaın sung66 |
Ynt: ANGELİN KANATLARI ÇIKIYOR :) Amin burcum, cümlemizi. Yine bi haller oluyor bana dur bakalım ne olacak. Dalgalanmalar geçti de bu kıskançlık krizlerini atamıyorum ben arkadaşlar yaa. Ortada somut hiçbirşey yok baktığınız zaman ama nedense bir anda üstüme benzin döküp çakmağı yakıveriyorlar sanki. Haa çokmu takıyosun bunu derseniz yok çok değil aslında saman alevi gibi hemen geçiyor ama niye olsun ki ben buna takıyorum. Amaaaannn buda geçer neler neler geçmedi ki. Ben bunuda atlatırım. Kızlar ve coşkun çok özledim sizi işler yoğun yazamıyorum fazla ama herzaman söylediğim gibi yüreğim sizinle. |
Ynt: ANGELİN KANATLARI ÇIKIYOR :) merhaba angel, gördüm ki herhangi bir avatar kullanmıyorsun. csk danışmanlık olarak sana bir avatar hazırlıyorum inşalah beğenirsin. bence senin hikayene çok uyacak ve resme baktıkça kendine telkin uygulamış bile olacaksın. bugün ya da yarın mailine göndereceğim. |
Ynt: ANGELİN KANATLARI ÇIKIYOR :) Seninle konuştuktan sonra avatarı sildim yeni birşeyde bulamadım öyle bekliyordum ki sen hızır gibi yetiştin yine merakla bekliyorum coşkun eminim çok güzeldir. |
Ynt: ANGELİN KANATLARI ÇIKIYOR :) ben mail attım sana yarın işte bakarsın. |
Ynt: ANGELİN KANATLARI ÇIKIYOR :) Canım sakin ol çok zor biliyorum ama bak geçti dalgalanmalar daha iyisin herşeyin zamanı var |
Ynt: ANGELİN KANATLARI ÇIKIYOR :) Coşkun sağol birazdan bakarım maile eminim harikadır. Burcum sakin olmaya çalışıyorum ve eskiye oranla daha başarılıyım. Dalgalanmalar geçti çok şükür. Kolay değil neler atlattık bunlarda geçecek kırk haramiler artık yok çok şükür |
Ynt: ANGELİN KANATLARI ÇIKIYOR :) Sevgili Angel, bizler hayatından birçok olayı geride bırakmış, çok güçlü insanlarız önemli olan gereksiz kıskançlıklarla hayatı kendimize ve değer verdiğimiz insanlara zehretmememiz , sen de bırak saman alevi gibi parlamayı rahat ol bak o zaman hayat nasıl huzurlu akıp gidecek smiliyface |
Ynt: ANGELİN KANATLARI ÇIKIYOR :) Angel hepsini dinleyemedin sanırım ama sana radyo programımdaki kitap tanıtımının özetini göndermeye çalşacağım inan şu an ki düşüncelerin değişecek ama beklemen gerek biraz ancak nasipse pazar günü kaydedebileceğim |
Ynt: ANGELİN KANATLARI ÇIKIYOR :) Beklerim burcum sağol. Elif haklısın dediklerini uygulamaya çalışıyorum. Hatta uyguluyorum ve başardım gulensmiley |
Ynt: ANGELİN KANATLARI ÇIKIYOR :) Angel selam, avatarın nasıl duruyor diye bakmak için özellikle geldim. Bence çok güzel duruyor. Hikayesini de paylaşırsan iyi olur. şimdi sırada kendin için bir olumlama yazıp bunu da imza olarak kullanmana geldi. Mesajlarının altına güzel bir cümle bulalım. |
Ynt: ANGELİN KANATLARI ÇIKIYOR :) sahiden güzel miş bea kesin hoş bir aşk hikayesidir gulensmiley |
Ynt: ANGELİN KANATLARI ÇIKIYOR :) Emelcim seni hayal kırıklığına uğratmam istemem ama bu bir aşk hikayesi değil en azından şimdilik dusun smil56. Avatarımdaki dişi melek benim karşımdaki erkek melek ise eşim değil bir iyilik meleği benim meleğim beni mutlu etmek, işlerimi kolaylaştırmak onun görevi. Bana sunduğu kalp ise sihirli bir güç özgüven. Ben bu sihirli gücü kabul ettim ve yükselmeye başladım tabi meleğimde benimle birlikte. Bu öyle güzel bir avatar ki hayatınızdaki herşeye uyarlayabilirsiniz. Şu başarı işini halledeyim sonra aşkla ilgilide bir hikayesi olacak emelim emin ol. Coşkun teşekkür ederim yardımların için super (Anladın sen onu 44 ) |
Ynt: ANGELİN KANATLARI ÇIKIYOR :) eksikleri ben tamamlayayım. arka fondaki güneş, yeni doğan bir günü ve yeni bir gün de yeni bir başlangıcı simgeliyor. her yeni gün bundan sonra Angel için yeni başlangıçlar demek olacak. üstünde durdukları bulutlarda onları bir önceki günden geriye düşmemeleri için koruyacak, yumuşak , güvenli bir zemin olacak hedefleri doğrultusunda ilerlerken. |
Ynt: ANGELİN KANATLARI ÇIKIYOR :) angel ben avatarını civciv sandım 4897 aşk hikayesi yazanları okuyunca dikkatlice baktım ve gördüm melekleri utananadam utananadam utananadam sanırım bir göz doktoruna görünmeliyim dl78 |
Ynt: ANGELİN KANATLARI ÇIKIYOR :) Ay çok özür dilerim bende dikkatli bakmadım ama yansıma civciv gibi gelmişti utananadam Ama şimdi hakkınıda vermek lazım açıklama da harika şans getirsin |
Ynt: ANGELİN KANATLARI ÇIKIYOR :) khkh56 khkh56 öldüm gülmekten ne diyeyim ben size kızlar civciv haaa Coşkun duymasın khkh56 |
Ynt: ANGELİN KANATLARI ÇIKIYOR :) khkh56 khkh56 ben de ne civcivi diyordum, ay hakkaten çok benziyor, süpeeerrrrrrrrrrrr khkh56 |
Ynt: ANGELİN KANATLARI ÇIKIYOR :) sağdan bakıyorum soldan bakıyorum tersten bakıyorum neresi civciv anlamıyorum. madem çoğunluk öyle görüyor ben güzel bir melek resmiyim civciv sananlara peşinen söyleyeyim gibi kafiyeli bir cümle yazalım avatarın altına ne dersiniz. |
Ynt: ANGELİN KANATLARI ÇIKIYOR :) coşkun, güneş civciv baış kalp ise ağzına benziyor.. gulensmiley |
Ynt: ANGELİN KANATLARI ÇIKIYOR :) inanmıyorum gerçekten benzettim öyle bakınca. ben melekleri civciv sandınız ya da güneşi civciv sandınız ama civcivin kafası değil de gövdesi olarak görmeye çalıştım. güneşi. senin dediğin gibi bakınca anladım. hep bu boyut meselesinden oluyor. küçültene kadar çok uğraştık küçülünce de böyle oldu. güneşin rengini mi değiştirsem acaba. ama yeşil yaparsamda kurbağa demeyin sakın. angel güneşin rengini değiştirmem gerçekten mümkün. tercih ettiğin bir renk varsa hemen yaparım. |
Ynt: ANGELİN KANATLARI ÇIKIYOR :) Yeşil yap o zaman coşkun |
|
|
Ynt: ANGELİN KANATLARI ÇIKIYOR :) Sana zahmet coşkun benim kıyafetimin renginide değiştirsene mor intahar rengi derler dusun mesela açık yeşil olabilir renk kısmını sana bırakıyorum. (şimdi güneşi yeşil yapınca kurbağaya benzetirlerse şaşmam senin dediğin gibi) khkh56 |
Ynt: ANGELİN KANATLARI ÇIKIYOR :) Yok vazgeçtim coşkun bırak böyle kalsın, hiç değişiklik yapma olurmu. Biz bu avatarı böyle seçtik böyle beğendik (civcivde asil hayvandır) y789 |
Ynt: ANGELİN KANATLARI ÇIKIYOR :) sen bilirsin angel, ben yinede yapayım belki daha çok beğenirsin. istemezsen kullanma yine. |
Ynt: ANGELİN KANATLARI ÇIKIYOR :) Tamam o zaman çok vaktini almayacakya yap lütfen. Ayyy ne kararsız bir insanım ben yaaa dunk56 |
|
Ynt: ANGELİN KANATLARI ÇIKIYOR :) ben avatarı değiştirip gönderdim. kendi de beğenirse siteye ekler. kalp civcivin gagası sanılmasın diye güneşi aşağıya aldım. ayrıca elbiselerin rengi de değişti. görüldüğü gibi konuya cok ciddi bir sekilde eğiliyorum. smil56 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:30 PM. |