![]() |
Ynt: ANGELİN KANATLARI ÇIKIYOR :) hayalayaz bu dag meselesi cok hosuma gitti neseli56 ay insan havaya giriyor canim ,soyle bir kasilip yuruyesim geliyor y789 |
Ynt: ANGELİN KANATLARI ÇIKIYOR :) Hayal bir harikasın sen yaa. Sabah sabah güldürdün beni Allahda seni güldürsün emi khkh56. |
Ynt: ANGELİN KANATLARI ÇIKIYOR :) amiiiin hep beraber inşallah, herşey insanlarla güzel gülmekte ağlamakta, ama bizler gülelim artık,hep beraber birlikte hepinize saygılı sevgiler. |
Ynt: ANGELİN KANATLARI ÇIKIYOR :) heheh ben dalalrımı tutmuyorum artık harikayım |
Ynt: ANGELİN KANATLARI ÇIKIYOR :) n9598 88a nasıl bir gün bugün yaaaa. Deli olacağım neye elimi attıysam sabahtan beri herşey ters gidiyor. İçimde hiç güzel olumlu bir istek yok deli olacağıııım. Bitsin artık şu gün eve gideyim artııııııkkkkkk bad45. Sanki güzel bir rüyadan uyanmışım gibi. Ben rüyada olmak istiyorum yine hayal kurmak kurduğum hayallerin gerçek olacağına inanmak istiyorum ama olmuyor ağla sigrt56 |
Ynt: ANGELİN KANATLARI ÇIKIYOR :) GÜNAYDIN HAYAT wave Bugün düne göre daha iyiyim. İçim kıpır kıpır yerimde duramıyorum. gulensmiley |
Ynt: ANGELİN KANATLARI ÇIKIYOR :) Alıntı:
|
Ynt: ANGELİN KANATLARI ÇIKIYOR :) Bende senin gibiyim Bucu, bu gelgitler dalgalanmalar sanırım normal olan şeyler sabır diyorum |
Ynt: ANGELİN KANATLARI ÇIKIYOR :) Son bir haftadır garip garip şeyler yaşıyorum. Bazen yerden 5000 mt yukarılarda uçuyorum mutluluktan bazende bu 5000 mtden aşağı düşüyorum son hızla. Hadi bunlar olağan şeyler dedik sabır dedik ama durup dururken kıskançlık damarım kabarmaya başladı. Kıskanmadığım insanları kıskanır oldum kendi kendime saçmalama ne yapıyorsun sen desemde düşüncelerime engel olamıyorum ve bu beni deli ediyor. Kıskançlık krizlerine girip insanları kırmaktan ve mutsuz etmekten korkuyorum. Off ya ne kadar çok olumsuz cümle kurdum ben yine dunk56 |
Ynt: ANGELİN KANATLARI ÇIKIYOR :) şimmmdi you tube enya yazın veeeee sweet november ın film müziğini dinleyin gözlerinizi kapayınnnnnnnn |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:15 PM. |