Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=264)
-   -   csk günlük (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=1549)

25emel 25-07-2007 01:01 PM

Ynt: csk günlük

Alıntı:

csk Nickli Üyeden Alıntı
sevgili günlüğüm ve diğer yavrularım:

ben ne ettimde bunarı kendime çektim diye düşünüyorum. Forumumuzun moderatörleri sitede tadilata başlamışlar ve windows sisteminin disk birleştirme işlemi gibi konuları taşıyorlar. siz de rüzgara kapılıp ordan oraya taşınıyorsunuz birer birer. csk günlük yavrum, şimdilik senin yerin sağlam gibi duruyor ama her an bu bölümden değişim günlüğüm bölümüne taşınabilrsin hazırlıklı ol. anket kardeşlerin çoktan ele karıştı. motivasyon cümleleri ve erkekler nerede isimli kardeşlerin de yakında kaybedebiliriz. ne de olsa üyelerin hikayeleri konusuyla pek ilgili değil ya ondan söylüyorum. sakın kendini yalnız hissetme. bu hayatta hepimizin bir takım görevleri var. zaman geldiğinde her yavru kuş yuvadan uçar ve kendi gerçekliğini yaşamaya başlar. babanızın kanatları altından çıkıp kendi kanatlarınız ile uçma vakti gelmiştir. her nereye taşınırsanız taşının bilin ki ben sizleri unutmayacağım.

sevgiyle kalın..

babanız..

khkh56 harikasın yaa khkh56

BURCU GELEGEN 25-07-2007 05:03 PM

Alıntı:

csk Nickli Üyeden Alıntı
sevgili günlüğüm ve diğer yavrularım:

ben ne ettimde bunarı kendime çektim diye düşünüyorum. Forumumuzun moderatörleri sitede tadilata başlamışlar ve windows sisteminin disk birleştirme işlemi gibi konuları taşıyorlar. siz de rüzgara kapılıp ordan oraya taşınıyorsunuz birer birer. csk günlük yavrum, şimdilik senin yerin sağlam gibi duruyor ama her an bu bölümden değişim günlüğüm bölümüne taşınabilrsin hazırlıklı ol. anket kardeşlerin çoktan ele karıştı. motivasyon cümleleri ve erkekler nerede isimli kardeşlerin de yakında kaybedebiliriz. ne de olsa üyelerin hikayeleri konusuyla pek ilgili değil ya ondan söylüyorum. sakın kendini yalnız hissetme. bu hayatta hepimizin bir takım görevleri var. zaman geldiğinde her yavru kuş yuvadan uçar ve kendi gerçekliğini yaşamaya başlar. babanızın kanatları altından çıkıp kendi kanatlarınız ile uçma vakti gelmiştir. her nereye taşınırsanız taşının bilin ki ben sizleri unutmayacağım.

sevgiyle kalın..

babanız..

Coşku çok üzüldüm ama yapma gereği duydum sonuçta başlıkla uyuşmuyordu ilerideki dönemler başka üyelerin konu dışı açılışlarını taşımış olsam seninkiler kalsaydı bu sefer ayrıcalık olduğunu düşünebilirlerdi. Baştan herşey düzgün toplu olursa ilerde de sorun yaşanmaz diye düşündüm. Aslında motivasyon başlığını nereye koysam bilemedim diğer arkadaşlara danışacaktım 44 erkekler nerede kalacak merak etme yalnız kalmayacaksın o başlığın en azından üyelerin hikayelerini okuyan erkekleri teşvik eder diye düşünüyorum. 44 Bu da erkeklere mesaj olsun wave Galiba pek sevimli moderatör değilim sürekli birşeyleri taşıdığımdan dolayı utananadam

csk 25-07-2007 05:18 PM

üzülme Burcu yaa.. elbetteki doğru olanı yaptınız. ben dün bir şok yaşadım. sonra baktım konular yavaş yavaş uçuyor ne oluyoruz yaww! moderetörler seferberlik mi ilan etti diye düşündüm. ama tüm bu süreçte olaya esprili tarafından baktım. yani seçme hakkımı kullandım. aşağıdaki notu da günlüğüme espri niyetine yazdım.
benim tüm konuları aynı yerde açmamın nedeni tek bölümde tüm konuları yönetmenin kolay olmasıydı. üstelik konular da bir arada olunca birini okuyan diğerine de bakabiliyordu. yani reyting alan bir programım vardı ve tüm reklamları da o programa dahil etmeye çalışıyordum. Rahat olun.. sung66

hayalayaz 25-07-2007 09:54 PM

coşkun derli toplu olmak burcunun en güzel özelliği... evindeyiz...çay içiyoruz... çaylar bitmiş... hoop bardaklar yıkanmış..yıkanıyor değil...yıkanmış bile ...ben hangi ara diye düşünürken... yemek yemişiz hooop tabaklar yıkanmış...dışarı çıkıyoruz...hooop ev toplanmış...yani benim kızımın hayatı derli toplu...bu güzel özelliğini siteyede taşıdı..sağolsun, olsun biz bunada alışırız...naapcen gari...ossun..dielim bari..sevgiler..

BURCU GELEGEN 25-07-2007 10:08 PM

Hayal bunu yazacaktım ama temizlik takıntısı olduğumu düşünmenizi istemedim gerçekten böyle bir takıntım yok arkadaşlar sadece derli toplu olunca aradığımı bulmak çok kolay oluyor herşey yerinde olsun istiyorum. Ve evet bu siteye de taşıdım bunu 44 Birde dün gene toparlanma yaparken sitede ya hayatım hep birşeyleri taşımakla geçti burada da başlıkları taşıyroum birşey mi görmem gerekiyor ditye düşünmedim değil dusun

hayalayaz 25-07-2007 11:54 PM

asla takıntın olduğunu düşünmedim..düzenlidir dedim...bizim büyüklerimiz...senin bu güzelliğini bize kazandırmak için neler çektiler...resim bir şekil a.ya bak ben...bunu başaramadıklarını görürsün...daanıkımdır..hemde nasıl..temizliği severim..temizlik yaptığım zaman herkesin ellerine yaptırdığını ben ayaklarıma yaptırırım...temizlik süresince kendime sözler veririm...birdaha dağıtmıcam diye...on dakika kardeşim...inan daha fazla değil...daaatırım ortalığı...atkaan daatmamak için müzik varmı*

hayatimdegisti 26-07-2007 12:00 AM

Alıntı:

hayalayaz Nickli Üyeden Alıntı
asla takıntın olduğunu düşünmedim..düzenlidir dedim...bizim büyüklerimiz...senin bu güzelliğini bize kazandırmak için neler çektiler...resim bir şekil a.ya bak ben...bunu başaramadıklarını görürsün...daanıkımdır..hemde nasıl..temizliği severim..temizlik yaptığım zaman herkesin ellerine yaptırdığını ben ayaklarıma yaptırırım...temizlik süresince kendime sözler veririm...birdaha dağıtmıcam diye...on dakika kardeşim...inan daha fazla değil...daaatırım ortalığı...atkaan daatmamak için müzik varmı*

Var tabii ki olmaz mi...Ben kendime de yapmayi düşünüyorum... dl67
Aslında çok düzenliyimdir !! dl78 ama daha fazlasinin bir zarari olmaz coffe2

BURCU GELEGEN 26-07-2007 12:12 AM

khkh56 ben varken ne müziği ya siz gelin bana bakın nasılda düzenli oluyorsunuz kiss3

YAZGÜLÜ_81 26-07-2007 02:58 AM

Arkadaşlar keşke birazcık dağınık olabilsem temizliğe, düzene takmadan yaşayabilsem ne rahat olurdu bu bende ki takıntı biliyorum umarım zamanla geçer burcumun özelliği aynı zaman da detaylara temizliğe abartılı düşkün biraz da rahat olabilmek istiyorummmmm ben de 4897

csk 31-07-2007 08:29 AM

Meraba Lerzan ve tekrar hoşgeldin.
ben sitede olduğum süre içinde sizin de yazılarınızı okudum ve dönüşünüzü bekleyenlerden biriydim. bir ara durgunlaşmış yarı ingilizce sohbetler kısmını aktifleştirmek için uğraşıyordum ve tecrübelerinden faydalanmak için dönüşünü bekliyorduk. Sorunum için yardımcı olduğun için de teşekkür ederim. Cevabını sabırsızlıkla bekliyorum.

WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:41 AM.