![]() |
Ynt: csk günlük Alıntı:
khkh56 harikasın yaa khkh56 |
|
Ynt: csk günlük üzülme Burcu yaa.. elbetteki doğru olanı yaptınız. ben dün bir şok yaşadım. sonra baktım konular yavaş yavaş uçuyor ne oluyoruz yaww! moderetörler seferberlik mi ilan etti diye düşündüm. ama tüm bu süreçte olaya esprili tarafından baktım. yani seçme hakkımı kullandım. aşağıdaki notu da günlüğüme espri niyetine yazdım. benim tüm konuları aynı yerde açmamın nedeni tek bölümde tüm konuları yönetmenin kolay olmasıydı. üstelik konular da bir arada olunca birini okuyan diğerine de bakabiliyordu. yani reyting alan bir programım vardı ve tüm reklamları da o programa dahil etmeye çalışıyordum. Rahat olun.. sung66 |
Ynt: csk günlük coşkun derli toplu olmak burcunun en güzel özelliği... evindeyiz...çay içiyoruz... çaylar bitmiş... hoop bardaklar yıkanmış..yıkanıyor değil...yıkanmış bile ...ben hangi ara diye düşünürken... yemek yemişiz hooop tabaklar yıkanmış...dışarı çıkıyoruz...hooop ev toplanmış...yani benim kızımın hayatı derli toplu...bu güzel özelliğini siteyede taşıdı..sağolsun, olsun biz bunada alışırız...naapcen gari...ossun..dielim bari..sevgiler.. |
Ynt: csk günlük Hayal bunu yazacaktım ama temizlik takıntısı olduğumu düşünmenizi istemedim gerçekten böyle bir takıntım yok arkadaşlar sadece derli toplu olunca aradığımı bulmak çok kolay oluyor herşey yerinde olsun istiyorum. Ve evet bu siteye de taşıdım bunu 44 Birde dün gene toparlanma yaparken sitede ya hayatım hep birşeyleri taşımakla geçti burada da başlıkları taşıyroum birşey mi görmem gerekiyor ditye düşünmedim değil dusun |
Ynt: csk günlük asla takıntın olduğunu düşünmedim..düzenlidir dedim...bizim büyüklerimiz...senin bu güzelliğini bize kazandırmak için neler çektiler...resim bir şekil a.ya bak ben...bunu başaramadıklarını görürsün...daanıkımdır..hemde nasıl..temizliği severim..temizlik yaptığım zaman herkesin ellerine yaptırdığını ben ayaklarıma yaptırırım...temizlik süresince kendime sözler veririm...birdaha dağıtmıcam diye...on dakika kardeşim...inan daha fazla değil...daaatırım ortalığı...atkaan daatmamak için müzik varmı* |
Aslında çok düzenliyimdir !! dl78 ama daha fazlasinin bir zarari olmaz coffe2 |
Ynt: csk günlük khkh56 ben varken ne müziği ya siz gelin bana bakın nasılda düzenli oluyorsunuz kiss3 |
Ynt: csk günlük Arkadaşlar keşke birazcık dağınık olabilsem temizliğe, düzene takmadan yaşayabilsem ne rahat olurdu bu bende ki takıntı biliyorum umarım zamanla geçer burcumun özelliği aynı zaman da detaylara temizliğe abartılı düşkün biraz da rahat olabilmek istiyorummmmm ben de 4897 |
Ynt: csk günlük Meraba Lerzan ve tekrar hoşgeldin. ben sitede olduğum süre içinde sizin de yazılarınızı okudum ve dönüşünüzü bekleyenlerden biriydim. bir ara durgunlaşmış yarı ingilizce sohbetler kısmını aktifleştirmek için uğraşıyordum ve tecrübelerinden faydalanmak için dönüşünü bekliyorduk. Sorunum için yardımcı olduğun için de teşekkür ederim. Cevabını sabırsızlıkla bekliyorum. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:41 AM. |