![]() |
Ynt: csk günlük Alıntı:
|
Ynt: csk günlük Alıntı:
|
Ynt: csk günlük bu pano ile ilgili aklıma birşey geldi. sahip olmak istediklerimizin resimlerinden slayt showlar hazırlayıp üzerine bir de telkinleri müzik olarak yapıştırıp gün içinde birkaç kere seyretmek lazım. canlı hareketli yaşayan ve işyerlerimizde de bizimle olan bir panomuz olmuş olur. ne dersiniz? krzm67 |
Ynt: csk günlük Harika bir fikir coşkun ben hemen yapacağım böylece gün içinde hayal panomuz hareketli olacak u859 |
Ynt: csk günlük ben de başladım Angel, internetten amerikan tipi bir ev resmi buldum şim di de güzel bir makam odası resmi araştırıyorum. |
Ynt: csk günlük burcu, şimdi muhaberattan aradılar, kargo gelmiş. birazdan gidip alacağım. tekrar teşekkürler |
Ynt: csk günlük Hayatım Değişti Telkinli Kişisel Gelişim Motivasyon Cd'leri > HAYATIM DEĞİŞTİ KLUBÜ > SİZDE HİKAYENİZİ ANLATIN > Üyelerin Makaleleri ve Yazıları > Konu: BİLİNÇALTI ÇALIŞMALARI yukarıdaki yazıyı henüz okudum. Müge göndermiş. henüz okumayanlar varsa okumalarını tavsiye ederim. secretta yer alan kaynak kişilerden Joe Vital'den alıntı yapılmış, uzun ve güzel bir yazı. bu arada şu an için 7 slaytlık bir slaytshowum oldu. bu konunun başına yazmış olduğum hedefleri resimli hale getirdim. scanerdan paraları, gür saçlı bir fotoğrafımı, evrenkbanktan kendime yazdığım çeki, oynadığım lotonun kuponunu vs taradım. internetten güzel müstakil bir ev resmi buldum. eşim ve çocuğumla çekilmiş bir resmimizi ekledim. güzel bir makam odası buldum yapıştırdım. gerisi zaman içinde eklenecek.. |
Ynt: csk günlük Coşkun Hayal Panon hayırlı olsun 44 |
Ynt: csk günlük hoşgeldinnn!! biraz gec kalmışım ama neyse artıkım idare ederiz sanırım utananadam ancaga geldim vallaha. coşkun ismini ilk okuduğumda basımdan ates fıskırdı sanki heyacanlandım.abime bahsetmiştim siteden hımm dusun ... diyerek söylediğim her seyi dinledi. senin adını görünce aha gelmiş dedim kendi kendime heyecan yaptım biran sevincli |
Ynt: csk günlük merhaba, haftasonu aşağıda vermiş olduğum konuda geçen bulut egzersizini yaptım. Güneşlenirken bir bulut seçtim ve ona dağılmasını söyledim. bu arada kulaklıklar kulağımda ve telkinleri dinliyordum. sonra bulut gerçekten dağıldı!! mantığım itirazlarını sürdürüp, oğlum onlar yukarıda senin hissetmediğin bir hava akımı saysinde zaten hareket ediyor diyerek itiraz etse de; ben, evet hepsi hareket ediyor ama benim seçtiğim bulut dağıldı diyerek onu susturdum. burcu için not: cuma akşamı işten çıkarken CD yi almayı unutmuşum. seyredemedim. tuh788 emel için not: smil56 o ilk andaki durumunu tahmin edebiliyorum. sen de hoşgeldin. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:41 AM. |