![]() |
Cevap: Asya'nın Günlüğü şimdi onunla birlikte olmaya niyet ettim, bunu ve daha iyisini kabul ediyorum :) onunla mutlu, huzurlu, sevgi dolu bir yuva kurmaya niyet ettim bunu ve daha iyisini kabul ediyorum. :) Lütfen bunları veya daha iyilerini benim ve ilgili herkesin en yüksek iyiligine olacak sekilde gerçeklesmesini sağla.. tesekkür ederim tesekkür ederim teşekkür ederim .. Ben onunla olmayı seçiyorum Ben onunla mutlu bir yuva kurmayı seçiyorum... |
Cevap: Asya'nın Günlüğü Amaannn üzül üzül nereye kadar hayatı akısına bıraktım artık, gelene de gidenede kapım acık, benden daha değerli ne varki hayatta.. allaha sükür sevdiklerim yanımda daha ne isterim... ayrıca cok sevilen biri oldum cıktım.öylemiydim yoksa benmi yeni farkına varıyorum bilmiyorum ama bu durum acayip hosuma gidiyor.. :)) her gün bi öncekinden cok daha güzel Ramazan da insanları birbirine daha cok yaklastırıyor, ailece yapılan iftarlar, aksam gezmeleri ramazan eğlenceleri garip bi büyüsü var bu ayın, içim maneviyat doluyor. |
Cevap: Asya'nın Günlüğü Günaydın günlüğüm Hala gelgitlerim devam ediyor, su zon zamanlarda gec kalmıslıktan yakınıyorum, keşkeler canımı sıkıyor.. keşke dediğim o kadar sey varki suan, bir cok pismanlık.. ama tabiki ders aldım bu yaşadıklarımdan bu yüzden söylüyorum zaten keske zamanında bu kadar kararlı ve güçlü davranabilseydim. bunun dışında mutluyum huzur var içimde, can sıkıcı olaylar karsısında daha sakin ve soğukkanlı davranabiliyorum. Eğlenebiliyorum hayatın zevkine varabiliyorum, annemle iliskim mükemmel artık bana cocukluğumdaki gibi yavrum diye hitap ediyor. yavrum sunu verirmisin yavrum uyandın mı :))) bayılıyorum buna... dizine uzandığımda sacımı oksuyor.. onun tüm dilekleri tüm duaları benim için umarım hepsi gerçeklesir :) y789 Seni cok seviyorum annem benimmmm. |
Cevap: Asya'nın Günlüğü Adam Olmak / Rudyard Kipling Çevrende herkes şaşırsa bunu da senden bilse sen aklı başında kalabilirsen eğer herkes senden kuşku duyarken hem kuşkuya yer bırakır hem kendine güvenebilirsen eğer bekleyebilirsen usanmadan yalanla karşılık vermezsen yalana kendini evliya sanmadan kin tutmayabilirsen kin tutana düşlere kapılmadan düş kurabilir yolunu saptırmadan düşünebilirsen eğer ne kazandım diye sevinir, ne yıkıldım diye yerinir ikisini de vermeyebilirsen eğer söylediğin gerçeği büken düzenbaz kandırabilir diye safları dert edinmezsen ömür verdiğin işler bozulsa da yılmaz koyulabilirsen işe yeniden döküp ortaya varını yoğunu bir yazı turada yitirsen bile yitirdiklerini dolamaksızın dile baştan tutabilirsen yolunu yüreğine sinirine dayan diyecek direncinden başka şeyin kalmasa da herkesin bırakıp gittiği noktaya sen dayanabilirsen tek herkesle düşüp kalkar erdemli kalabilirsen unutmayabilirsen halkı krallarla gezerken dost da düşman da incitemezse seni ne küçümser ne de büyültürsen çevreni her saatin her dakikasına emeğini katarsan hakçasına her şeyiyle dünya önüne serilir üstelik oğlum Adam Oldun demektir. |
Cevap: Asya'nın Günlüğü arkadaslarımla artık eskisi kadar vakit gecirmiyorum eziyet geliyor onlarla oturmak cok sıkılıyorum miskin miskin oturuyoruz.. sinemaya gidelim diyorum yok bowling oynayalım diyorum yok.. aaa yeter ama hep oturup dedikodumu yapılır canım bununda bi sınırı var.. zaten hayatım durmus durumda hiçbir heyecanı yok.. nasıl renklendiricem ben bu hayatımı ya valla cok sıkılıyorum.. |
Cevap: Asya'nın Günlüğü bugün içimde inanılmaz bi heyecan var kalbim yerinden cıkıcak gibi atıyor.. kalbimin atısı nerdeyse dısardan duyulacak.. nefes almakta zorlanıyorum.. derin derin nefes alıp bu heycanımı yatıstırmaya calısıyorum ama olmuyor.. biraz önce dışarı cıkıp yeter artık dedim kendime yeter ortada bisey yok niye bu kadar heycanlısın..:) son zamanlarda rüyalarıma sarmıs durumdayım Işık Elçi'nin rehber rüyalar kitabını aldım.. bir kez okudum tekrar okuycam.. bi ara rüyalarımı yazıyordum bırakmıstım simdi yeniden basladım.. Dün geceki rüyalarımı hatırlamıyorum ama sabah yataktan bu heyecanla kalktım.. Bana dün ki rüyalarımı hatırlatacak bi msj lazım.. umarım gün içinde karsıma cıkar yoksa kalpten gidicem... |
Cevap: Asya'nın Günlüğü Alıntı:
|
Cevap: Asya'nın Günlüğü doğru söylüyorsun aksam üzeri bu heycanımın sebebi cıktı iyimi kötü mü bilemedim ama cok istediğim birseyden vazgecmem gerektiğini anladım... belkide böylesi cok daha iyi hayırlısı olsun.. |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:20 AM. |