Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=264)
-   -   ELİF'İN GÜNLÜĞÜ (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=1532)

YAZGÜLÜ_81 28-08-2007 05:32 PM

Ynt: ELİF'İN GÜNLÜĞÜ

Teşekkür ederim super

hayatimdegisti 28-08-2007 05:34 PM

Tebrikler Elif bende çok sevindim. alk78 happy6
Sevincini bizlerle paylastigin icinde ayrica tesekkür ederim..
Boyle güzel haberler olunca forumumuz daha bir keyifli oluyor... wave

eylo 28-08-2007 06:03 PM

tebrikler elif

YAZGÜLÜ_81 28-08-2007 11:09 PM

Teşekkür ederim paylaşmak hayatın anlamı, çok acil oldu yarın başlıyorum hemen, olsun çalışmaya hevesiyle doluyum blissy blissy blissy

BURCU GELEGEN 30-08-2007 02:40 PM

Canım iş günün nasıl geçti ilk günkü ne yapacağını bilememzlik oldu mu ben çok heyecanlı olurum genelde umarım iyi bir iş günü geçirmişsindir 44

YAZGÜLÜ_81 30-08-2007 07:32 PM

İlk iş günlerini hiç sevmem aslında fakat hiç heyecan yoktu kendi işim zaten daha önce yaptığım iş sadece yeni bir düzen ve ortama ayak uydurmaya çalışıyorum fena sayılmaz yani hismiley
Alıntı:

BURCU. Nickli Üyeden Alıntı
Canım iş günün nasıl geçti ilk günkü ne yapacağını bilememzlik oldu mu ben çok heyecanlı olurum genelde umarım iyi bir iş günü geçirmişsindir 44

BURCU GELEGEN 30-08-2007 08:35 PM

Huzur bolluk versin o zaman 44

YAZGÜLÜ_81 30-08-2007 11:51 PM

96 İnşallah hepimize
Alıntı:

25emel 31-08-2007 05:43 PM

Alıntı:

ELİF-81 Nickli Üyeden Alıntı
96 İnşallah hepimize
Alıntı:

sevincli hepimize sevincli hepimize sevincli sevincli

YAZGÜLÜ_81 02-09-2007 01:38 AM

İşe başlayalı 4 gün bitti ve nihayet hafta sonu oh çok şükür, yeni işime alışmaya çalışıyorum biraz zorluklar olsa da mücadele ve sabır sonunda zafere götürür insanı diye düşünüyorum ve herşey için şükrediyorum 96

YAZGÜLÜ_81 03-09-2007 11:59 PM

İşlerim yolunda herşey yolunda çok şükür art56art56

csk 04-09-2007 08:26 AM

herseyin yolunda gitmesine cok seviniyorum. Darısı herkesin başına inşallah

eylo 04-09-2007 09:49 AM

İşlerin yolunda olması ne güzel sonuna kadar böyle olsun canım thumbsanim

hayalayaz 04-09-2007 05:09 PM

herşey dahada yoluna girecek..daha sırada seninle konuştuğumuz başka bir şey var

YAZGÜLÜ_81 04-09-2007 08:30 PM

evet var sırada y789

YAZGÜLÜ_81 04-09-2007 08:35 PM

Geçen günlerde evdeydim ya bol bol vaktim vardı, olumlamalar yapıyordum sabah ve akşam uykudan uyanınca ve uykuya dalmadan önce ve olmasını istediğim olayları da yazdım hergün 21 gün boyunca tekrarladım okudum ve gün boyu düşündüm ve sonuç çok şaşırtıcı her geçen gün benim bir bir yazdığım düşündüğüm, olmasını istediğim olanaklar teker teker yerine geliyor, yaptığım olumlamalar arasında iş konusu da vardı listemde yazılı olan ne varsa hergün bir sürpriz olarak karşıma çıkıyor ve en güzeli de insanlar bana ben insanlara karşı sevgi ve saygı içindeyiz herşey çok güzel, gerçekten işe yarıyormuş bilinçaltımızın gücü süpermiş, düşündüklerimizi hayatımıza gerçekten çekiyor muşuz bizler ben bunu birebir anladım onayi onayi onayi

YAZGÜLÜ_81 04-09-2007 08:37 PM

Allah herkesin gönlüne göre versin mutluluğumuz daim olsun art56art56

elif2 07-09-2007 10:10 PM

elifcim yeni isin hayirli olsun art56art56 nasilsin smiliyface

YAZGÜLÜ_81 08-09-2007 02:15 AM

Alıntı:

elif Nickli Üyeden Alıntı
elifcim yeni isin hayirli olsun art56art56 nasilsin smiliyface

teşekkürler çok iyiyim sen nasılsın smiliyface

elif2 08-09-2007 11:17 PM

bende iyiyim canim tatil bitti normal yasantima kaldigim yerden devam wave

YAZGÜLÜ_81 12-09-2007 07:32 PM

Şükürler olsun hayatım herşey yolunda ve çok güzel 96

hayalayaz 12-09-2007 07:41 PM

daha iyi günler eşikte..aç kapıyı girsinler..

YAZGÜLÜ_81 13-09-2007 05:46 PM

sevgiye huzura ve tüm güzelliklere beklediklerime kapım açık happy6

YAZGÜLÜ_81 13-09-2007 06:15 PM

[youtube=425,350]LvU59QXYBIc&mode=related&search=[/youtube]
güneş her akşam batıp hergün doğuyorsa
çiçekler solup solup tekrar açıyorsa
en derin yaralar kapanıyorsa
en büyük acılar unutuluyorsa
neden korkulur hayatta söyleyin bana

bayılıyorum bu sözlere smiliyface s456 98569

turgay0101 13-09-2007 07:25 PM

bayılıyorum ya candan ablanın şarkılarına çok güzel gerçekten candan söylüyor hismiley

ozel 29-09-2007 06:43 PM

Elifcim yeni isin hayirli ugurlu ve huzurlu olsun. Cok sevindim senin adina insallah bu isinden emekli olursun neseli56 Kendine iyi bak
Sevgi ve Isikla kal hismiley

YAZGÜLÜ_81 29-09-2007 09:56 PM

Teşekkür ederim Feryacım, seni tekrar burda görmek güzel sözlerinle güç ve destek veriyorsun sen de sevgi ve ışıkla kal kiss3

Sezennl 30-09-2007 01:22 AM

krzm67 elif yeni isin sana bolkazan getirsin hem madi hemde manevi.

YAZGÜLÜ_81 01-10-2007 02:31 AM

Alıntı:

SeZeNNL Nickli Üyeden Alıntı
krzm67 elif yeni isin sana bolkazan getirsin hem madi hemde manevi.

teşekkür ederim inşallah krzm67

YAZGÜLÜ_81 02-10-2007 08:13 PM

Merhaba sevgili günlüğüm ve hayatım değişti sitesindeki dostlarım,
canım sıkkın bira belki biraz içimdeki sıkıntıyı ve aklımdaki karışıklığı dağıtırım diye oturdum pcnin başına ve burdayım yine yazıyorum, yazmak paylaşmak iyi geliyor gerçekten bana.Bugün kızım, canım okulda düşmüş ve çenesinden yaralanmış,ufak bir yara, dikiş falan atılmamış fakat işte onu öyle görmek benim canımı sıkmaya yetti de arttı bile üzüldüm hem de çok yüreğim parçalandı sanki, uyuyor şimdi keşke uyanık olsa da bıcır bıcır konuşsa yine, babası neredeyse hiçbirzaman yanında yok düşüyor yok, hastalanıyor yok, okula başlıyor yok, doğumgünü oluyor yok, bayramlar geliyor yok, yanında olduğu anlar çok kısıtlı anlatıyorum anlamıyor ve böyle olunca insan isyan ediyor hadi gel de nefret etme, sevgi duygularını gönder gönderebilirsen evrene ve tüm insanlara ben böyle insanları anlamıyorum ki 4897 88a 88a 88a 88a

Hermione 02-10-2007 08:54 PM

kızına çok geçmiş olsun Elif agl34

hayatimdegisti 02-10-2007 09:00 PM

Çok geçmiş olsun Elif...

elif2 03-10-2007 07:52 AM

gecmis olsun canim,sanada Allahtan sabir,guc ,kuvvet diliyorum öyle bir eski esin oldugu icin ark5

csk 03-10-2007 08:32 AM

elif geçmiş olsun. çok üzüldüm.

pakguc 04-10-2007 09:36 AM

elifcim geçmiş olsun

YAZGÜLÜ_81 04-10-2007 06:13 PM

Çok teşekkür ederim dostlarım bu site ilaç gibi geliyor bana smiliyface

mustinet1900 09-10-2007 05:15 PM

mrb elif nasilsin umarim hersey yolundadir
ben sana bisey sormak istiyordum sen telkinlerde hangi müzik türünü dinliyorsun ve listende neler var
dalgalanmalar bittimi yoksa hala yasiyormusun

bende dalgalanma oluyor ama sanki eskiye bakarak beni daha az etkiliyormus gibi yani
eskiden dalga geldimi beni mahfediyordu gidene kadar ama simdi bir kac saat icinde
gene biraz iyi oluyorum

YAZGÜLÜ_81 09-10-2007 08:09 PM

Merhaba mustinet1900
teşekkür ederim gayet iyiyim günlük rutin şeylerle uğraşıyorum çok şükür ki önemli bir problemim yok, sen nasılsın umarım iyisindir.Ben telkinlerde doğa sesi hariç tümünü dinledim ve günde bir kaç saat dinlemeye devam ediyorum güne ego güçlendirici ile başlıyorum ve artık uykudan uyanınca şöyle söylüyorum ayna karşısında işe gitmeye hazırlanırken kendime,
"bugün çok güzel bir gün işyerime ben gitmeden önce sevgimi gönderiyorum hayatımda uyum ve denge var, gün tatlı sürprizlerle dolu, her geçen gün bana yeni güzellikler katıyor ve herşey için teşekkürler Allahım hayat çok güzel."

Ben önceden çok karamsardım, the secret benim hayatımda bir dönüm noktası oldu, o kitaba inanıp inanmamak arasında kalmıştım ve araştırmaya yöneldim kitabı bu kitap bazı insanların çıkarları için mi yazılmıştı yok sa gerçekmiydi diye ve araştırırken hayatım değişti sitesini keşfettim yazılanları okudum tam da aradığım konular vardı ve telkinleri indirdim dinlemeye başladım ilk dinlediğimde felaket bir ağırlık vardı başımda ilerleyen günlerde suçluluğa başlayınca mide bulantısı sonra yavaş yavaş , yan etki diyelim yan etkiler kaybolmaya başladı ve dalgalanmalar oldu çevremle uyumsuzluğa düştüğüm ve sebepsiz ağlamalarım, isyanlarım oldu bir buçuk aydan sonra gece gündüz dinlemelerimin sonucunu aldım ve şuan gerçekten sonuç mükemmel telkinler ve sitedeki yararlı bilgiler sayesinde iç sesim değişti ve şundan kurtuldum KARAMSARLIK yerine İYİMSERLİK geldi hayatıma sitedeki bilgilere bilgiler ekledim bilinçaltımızın muhteşem birşey olduğunu derinlemesine öğrendim bu güne kadar yapmış olduğum herşey boşunaymış benim, ben hep bardağın boş kısmını görmüşüm kötü şeyler düşünmüşüm içine düşmüş olduğum karamsarlık ve isyanlar beni daha kötü günlere sürüklemiş ve şükürler olsun ki ve Allah razı olsun ki bu sitenin kurucusu sevgili Atakan beyden benim gözlerim artık açıldı ben artık hayata çok geniş bir pencereden gülümseyerek bakıyorum ve iyi düşüncelerimin iyi iç sesimin cevaplarını aldım ve alıyorum hayat herşeyiyle çok güzel ve yine şükrediyorum şükürler olsun Allahım .

Sorunlar yok mu bu hayatın içinde elbette var önemli olan bu sorunlarla başa çıkabilmeyi öğrenmek ve artık bizler bunu öğrendik diye düşünüyorum ve yine söylüyorum hayat çok güzel herşeyiyle bizler yaşadıklarımızla büyüdük ve olgunlaştık smiliyface hismiley
SEVGİLER SEVGİLER SEVGİLER smiliyface smiliyface smiliyface

YAZGÜLÜ_81 09-10-2007 08:22 PM

2 ADET EGO GÜÇLENDİRİCİ
1 ADET SUÇLULUK
2 ADET KENDİNE GÜVEN
2 ADET DEPRESYON DÜNDE KALDI
2 ADET KORUMA KALKANI
1 ADET ERTELEMEYİ BIRAK
2 ADET BAŞKALARININ DÜŞÜNCELERİNİ ÖNEMSEMEME
2 ADET SF(SANAT VERSİYONU ÇOK GÜZEL)
2 ADET SOSYALLİK ARTTIRICI ( SANAT VERSİYONU ÇOK GÜZEL EN SEVDİĞİM MÜZİK)
1 ADET TOPLULULUK KARŞISINDA KONUŞMA
ARA SIRA ZİNDE UYANMA
SON OLARAK ÖZEL TELKİN MÜZİĞİM

İşe gittiğimde güne başlarken ki listem bu liste 2-3 kez dönüyor günde

mustinet1900 09-10-2007 09:46 PM

slm elif
cok tesekür ederim hic erinmeden ayrintili bir sekilde yazmissin
bende senin ilk zaman yasadiklarini yasioyrum yani dikkat edersem eskisi kadar agir olmuyor dalgalanmalar ama yinede geldimi insan mahvoluyor ve birden bire tüm ümidi kayboluyor sanki telkinler hic fayda etmiyecekmis gibi
benim günlügüme bir göz atsan cogu karamsar yazilar maalesef
ama bazende etkiler gidip geliyor
sanki bazi günler birden mutlu oluyorum ve kendime güven geliyor rahat oluyorum ama sonra bu güzel his geri kayboluyor
ben ney dinliyorum ama ney gece uyurken zorluk yapioyr simdi new age deneyecegim geceleri icin
galiba türk sanaz müzigide geceleri icin pek uygun olmaz
sevgiler

WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:00 PM.