![]() |
Ynt: ben eski ben değilim selam ben nasılsın : iyiyim çok şükür yeşillim çok zengin olmak istiyorum ço k hayırlı olanından, rabbimin nimetleri çok isterse verir yüce evren bana zenginlik ver ve isteyen herkese ... bugünüme şükür olsun daha çok hayırlı uğurlu paraya sahip olmak istiyorum karı koca dua ediyoruz kur'an da vakıa suresi var bu zenginlerin suresi imiş okuyan fakirlik görmezmiş her sabah okuyorum inşaallah kısa süre sonra haberlerimi duyarsınız karı koca devlet maaşı ile olmaz ama bu iş bisiklet yüce evren çok param olmasını seçiyorum 96 |
dayanamadım arkadaşlar bilinçaltı uzmanı nasıl olunur ben olabilirmiyim? yu89 |
Ynt: ben eski ben değilim isteyin hocam eğer verirse bizede anlatırsınız hpm1 |
Ynt: ben eski ben değilim dinlediğim telkinlerden olsa gerek okulda artık kriz anlarında stres yapmıyor ve bıkkınlığa düşmüyorum derin bir nefes alıp kendime güçlü ve mükemmel olduğumu hatırlatıyorum thumbsanim evdede ertelediğim bazı şeyleri yapmaya başladım guitar arasıra güneşe bakıp enerjisini gözlerimde doldurduruyorum smiliyface dünyayı fazla umursamıyorum gogogo haberleri seyretmek istemiyorum dl78 çaresiz olduklarını düşünen insanlara üzülüyorum ooo67 enerji gücü ile zenginliği çekebileceğime inanıyorum art56art56 bu siteyi seviyorum kiss3 internetten pek anlamam ama yıllar sonra tekrar bağımlısı olcam galiba pc05 |
Ynt: ben eski ben değilim İyi gidiyosun iyi thumbsanim Hem kendin gelişiyosun(gerçi günlüğüne değişimlerini pek yazmıyosun ama kullandığın kelimelerden gelişimler anlaşılıo ttli3 ) Hem de takip ediyorum herkese de destek oluyosun ben dahil sung66 |
Ynt: ben eski ben değilim selam canım günlüğüme hoşgeldin evet aslında pek açık yazmıyorum farkettirdiğin için sağol canım dusun |
Ynt: ben eski ben değilim selam günlüğüm bu siteye üye olalı iki haftayı geçti ve ben kısa sürede büyük değişimler gözlemledim bunları seninle paylaşacağım.. galiba deşifre olmaktan biraz çekiniyorum geçmişteki olumsuz şeylerden bahsedince büyü bozulacak onlar bana geri gelecekmiş gibi hissediyorum o yüzden kendi geçmişimi affediyor ve güzel,sağlıklı,mutlu,zengin,refah geleceğe yeşil ışık yakıyorum ,nihayet yarım bıraktığım 'kuantum düşünce yöntemi '' isimli kitabımı tekrar elime aldım büyük ölçüde gardrobumu yeniledim ,artık kalitesiz her şeyden uzak duruyorum ,otururken düşünürken,konuşurken hatta yemek hazırlarken, yerken farkındalığımı hissediyorum kendimi özel ve tek hissediyorum sokakta yürürken çevreme daha duyarlı hissediyorum kendimi seviyorum ben değerliyim ve güzelim..... kiss3 clapping aile hayatım iyi gidiyor oğluma daha çok zaman ayırıyorum biraz inatçı bir çocuk istediği olmazsa basıyor yaygarayı 789569 önceden olsa bende sinirlenirdim n9598 ama baktımki tek istedikleri gerçekten ilgi ve sevgi işte o zaman herşey kendiliğinden yoluna giriyor iş hayatıma gelince öğretmenliğin dışında farklı bir meslek yapmak istediğim kesin bunun için maddiyat şart paki nasıl ? elbet bunuda bulucam inanıyorum siirokul tender45 ve bugünlerime gülüp geçicem smil56 |
Ynt: ben eski ben değilim canım benim şöyle sor kendine, öğretmenliğin dışında başka meslek yapsaydım ne olurdu,? ( cevap kesin olsa bile sor, cevabı düşün, onu gözünün önünde canlandır) bu mesleğe başlayabilmem için gereken para elimde olsaydı ne olurdu?..cevabı tüm detayları ile hayal et. eğer olumsuz düşünceler gelirse, hepsini bu soruya göre formüle et yeniden sor. mesleğimi engelleyen ..............şey/durum olmasaydı ne olurdu? ama hep olmasaydı ne olurdu hayal et..günaydın ve saygılı sevgiler |
Ynt: ben eski ben değilim hayal ablacım günlüğüme hoşgeldin öncelikle mesajında yazdıklarını uygulayacağım ama önce yalnız bir odaya çekilmeliyim konsantrasyon sağlamalıyım sevgiler öptüm seni ablacım kiss3 |
hayal ablaaa Alıntı:
1.şık: meslek olarak öğretmenlik yapan ama gayrimenkul yan gelirleri olan yani maddi hiçbir sıkıntısı olmayan bir profil çıktı karşıma buna çok şaşırdım belkide bildiğim bir iş ondanmı bilmiyorum evet öğretmenliği bırakmıyacağım ama parayı hayatıma istiyorum s45apkgayrimenkul yatırımları yapıp gelirleri ile imkanlarımı genişletmek istiyorum mesleğimi yaparken başka türlü iş girişiminde bulunamam coffe2 2..şık: acaba bu bana bilinçaltımın bir oyunumu garanti devlet işi diye bırakmamı istemiyormu dusun |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:06 AM. |