![]() |
hayatimdaki degisiklik Merhaba arkadaslar, hayatim degisti nasil mi? ben islerimi ilgili birimlere anlattim ve yarindan itibaren 15 gun yokum. 15 gun ben calismayacagim. 15 gunumu anneme, kardesime ve kendime ayiracagim. Bu hayatimda ki bir ilkdir. Herkes sokda inanamadi 15 gun tatildeyim. Herzaman 4/5 gun o da cumadan cıkar sali ya donerdim smiliyface Bunda sizinde de cok emeginiz var hepinize cok tesekkur ederim. Kucak dolusu sevgiler 15 gun sonra gorusmek dilegiyle, |
Ynt: hayatimdaki degisiklik 44 cok sevindim inan. bu daha baslangıç super |
Ynt: hayatimdaki degisiklik sevgili denisse daha neler olacak, bak daha ne güzel şeyler olacak. kendimizi tüm güzelliklere açtık. güzellikler bizim içimizdeydi şimdi dışa vurum denen durumu yaşıyoruz, en güzel şeyler senin olsun iyi tatiller . sevgilerle |
Ynt: hayatimdaki degisiklik kilo verme ve güven subliminal mesajlarının oraya koydum. link vermeyi bilmiyorum. atakan bey beni öldürcek..her şeyi çorba yapmamışımdır inşallah. sevgiler |
Ynt: hayatimdaki degisiklik derty |
Ynt: hayatimdaki degisiklik Merak etme corba olsada Atakan bey duzeltir sung66 |
Ynt: hayatimdaki degisiklik herşey gönlünce olsun senin adına çok sevindim inanki...bizim içinde eğlen tatilde.. |
Ynt: hayatimdaki degisiklik Tşk ederim Nilgün ama bu mail 25 gun once yazildi yani ben tatilden dondum dusun ama gecen hafta accayip yogun calistim bu hafta bugun daha yeni acıgimi kapatabildim. Ama gercekden degdi yagmurluydu hava cok soguktu ama dinlendim. Ruhumu yikaadim yagmurda smiliyface hersey cok gussselll olacak |
Ynt: hayatimdaki degisiklik Hoşgeldin smiliyface |
Ynt: hayatimdaki degisiklik Evet Dennise hersey daha guzel olacak, inaniyorum. Tatilinin gonlunce gecmesine cok sevindim, sicak soguk farketmez bence tatil tatildir iste, adi ustunde tatil, degerini bilene wave Sevgi yagmurlari hic tependen eksik olmasin blissy Sevgi ve Isikla kal. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:42 AM. |