![]() |
Ynt: denemekle ne kaybederim dimi !!!!! Alıntı:
sabah işe gidene kadar tabiki tek ilgilendiğim oğlum..ben iş yerinde haberlere bakmıştım..normalde haber izlemeyi ırak savaşı başladığında bırakmıştım aynı şekilde gazeteleride..ama bu gün ne hikmetse bir bakim dedim..yine ruhum sıkıştı..ben kötü bir olay okuyunca sanki o olayın içinde yaşıyormuşçasına zihnimde canlandırıyorum bü yüzden olayların bendeki etkisi büyük..anlatmak istediğim buydu |
Ynt: denemekle ne kaybederim dimi !!!!! utananadam pardon ben evden çıkmadan bakıyorsunuz sandım. sapkal89 yani ben öyle yapıyorum da bir an için sizi kendi yerime koydum. |
|
Ynt: denemekle ne kaybederim dimi !!!!! merhaba askin öncelikle aramıza hoşgeldin, değişimin daim olsun. bakıyorum sen çok istekli, azimli bir üyemizsin, meraklı birisin, böyle olman ne güzel belli ki bir değişimi istiyorsun, kutlarım seni bundan dolayı. televizyonu ben iki aydır izlemiyorum arada bir kaç saat denk gelmiştir belki, telkinleri dinledikten sonra insanın tv izleyesi gelmiyor, olumlu olmak istiyorsan bir 5 dk gül etrafına, gülmeye başladığını göreceksin :) her şey zamanla oluyor, biraz sabret sadece sevgiler smiliyface |
Evet bir değişim istiyorum bu çok açık belki bu yüzden bu siteye takıldım kaldım..Aslında 10 gündür dinlediğim telkinlerden önce ne istediğimi biliyordum,yada öyle sanıyordum.Ama şimdi gerçekten ne istediğimi tam kestiremiyorum belkide telkinlerin dalgalandırma etkisini yaşıyorum..Umarım en kısa zamanda normala dönerim.Yada psikolojiktir emin diilim. |
Ynt: denemekle ne kaybederim dimi !!!!! ilk başlarda böyle olması normal, telkinlerin etkisi ortaya çıkmış, farkındalığının belirtisi super endişelenme, dinlemeye devam |
Ynt: denemekle ne kaybederim dimi !!!!! evet bu gün 05.09.2008 kendi kendime bütün çekim yasası olayları ve telkinleri takip ettim 13 gün oldu..ama nafile borç gırtlağa dayandı telkin melkin hak getire .... bir lotoya güvenyoz onlada milyonlarca insanın çekimiyle çatışıyoruz bir ben diilimki zenginim diye diye çekim yasasını kandırmaya çalışan rt67 oyyy oyyyyy ne var şu evren 5 dk lığına bana kanmış gibi yapsada o 5 dk da bende çekeceğim kadar parayı çekebilsemmm sevincli |
Ynt: denemekle ne kaybederim dimi !!!!! sonunda sayfamı buldum taşınmışım hiç haberim yok..Hayalnazın yazısını okumuştum modlara bir uyarıda bulunmuştu..Üyelere bir zahmet söyleyin konuyu taşıdığınızda gibi bir cümleydi sanırım..yalnışta hatırlıyo olabilirim ama özeti buydu çok haklıymış..Bir msj yazabilecek kadar zamanınız vardır sanırım 2 kelime yazında bizde deli dana gibi formu aramıyalım.... |
Ynt: denemekle ne kaybederim dimi !!!!! aa34 super |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:33 AM. |