![]() |
Ynt: Tresor'un gunlugu- 6.gun şaşkın şaşkın bak seenn bi sıkımlık canı var tutmuş neler yapıyorrr bizim nanee dusun... bence o nane neyle karşı karşıya oldugunun farkında deil 4897...hele bir sabrını tüketsin.deyttt!!! diyip nasıl kazıyorsun onun kökünü terli345.... şimdi kıyamıyosun demi yazık bu naneye diyon hemi! 44 gulensmiley http://myimgs.net/images/nvbc.jpg |
Ynt: Tresor'un gunlugu- 6.gun Aaaaayy Emeeel çok tatlısın yaa..yerim o minnoşu beeenn...valla bu naneler çok olmasınlar karate biliyoruz biz karateeee....canııımmm ya harikasıınnnn.. en iyisi çok keskin mentollü olan naneleri uzaklaştıralım...direkler devrilmeden..nassıııı?? blissy blissy |
Ynt: Tresor'un gunlugu- 6.gun Alıntı:
|
Ynt: Tresor'un gunlugu- 6.gun Tresorcugum hayatindaki bu super gelismeler icin bende cok sevindim ve devamini diliyorum blissy Mucizelere inanmaya devam cunku gercekten mucize var ma sadece inanirsak gelip bizi buluyor. Sevgi ve Isikla kal |
Ynt: Tresor'un gunlugu- 6.gun 25889 ............ darısı bu sıteye ınanan gelisim yolunda emın adımlarla ılerleyen bizlerin başına inşallah |
Ynt: Tresor'un gunlugu- 6.gun Tresoe çok güzel gelişmeler ben geç kaldım yazmakla ama dileğim şu zaman içinde de bu güzelliklerin devam etmesi sevgiler |
Ynt: Tresor'un gunlugu- 6.gun Sevgili Tresorcugum hayatindaki bu harika gelismeler ne kadar sevindirici, tabiki degere bineceksin, tabiki degerlisin. Hepimizin kendi degerlerimizin farkina varma zamani geldi geciyor bile. Sevgi ve Isikla kal. s456 |
Ynt: Tresor'un gunlugu- 6.gun canım ya nerelerdesin bayadır yokmuşun bre aa yoksa sendemi tatildesiinnn blissy |
Ynt: Tresor'un gunlugu- 6.gun ben burdayım emelcım sen nerdesın cok guzel gelısmeler var ozelıne yazıcam canım, tatılının ıyı gecmesıne cok sevındım, cok yenı gelenler oldu bu hafta oku oku bıtıremezsın sevincli |
Ynt: Tresor'un gunlugu- 6.gun Alıntı:
sevincli ya sahiden 6 gün yoktuk ortalıkta bir sürü sey birikmiş oku oku bitmiyor ya şaşkın basım döndü yorulup kalkıyorum.sonra dayanamayıp bir daha pc basına koşuyorum gulensmiley |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:54 PM. |