Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Hikayelerimizi Anlatalım > Üyelerin Değişim Günlükleri

Uyarılar

bu da benim günlüğüm olsun

Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri bu da benim günlüğüm olsun Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Selam. Pek çok işim olduğu için hızla yazıp kaçıyorum . Dün evlenme yıldönümümüzdü. Doğumgünümü hatırlamadığından mıdır nedir eşim pek bi düştü . Çiçekler hediyeler ooh prenses gibiydim. Mutlu yatınca da mutlu kalkıyor insan. Hayatımda herşey güzel gitmeye başladı. Sanırım çekimlerimi ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi

bu da benim günlüğüm olsun

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 21-09-2008, 10:43 AM   #51 (permalink)
Üsteğmen
 
Üyelik tarihi: Jul 2008
Mesajlar: 151
Tesekkür: 0
32 Mesajinıza toplam 126 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
kaafinur is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: bu da benim günlüğüm olsun

Selam. Pek çok işim olduğu için hızla yazıp kaçıyorum . Dün evlenme yıldönümümüzdü. Doğumgünümü hatırlamadığından mıdır nedir eşim pek bi düştü . Çiçekler hediyeler ooh prenses gibiydim. Mutlu yatınca da mutlu kalkıyor insan. Hayatımda herşey güzel gitmeye başladı. Sanırım çekimlerimi düzeltmeye başladım. Hani derler ya kırk kez ne dersen o olur şimdi ben oğluma çok önemli biri olcak iyi bir insan olcak yardımsever olcak diye telkinde bulunuyorum. Bunu ona söyleyerek de destekliyorum. Şimdi ben asker olcam diye başladı. E inşallah görürürüz paşa olduğu günleri ne diyelim hayırlısı.
Hastaneden aldım tahlillerimi temiz çıktı ama sorunum hala devam ediyor . Sanırım eft yaparsam geçecek yani ben kendimi ona inandırdım ama daha eft yapmaya başlamadım. kitabı iyiyce okuyup içime sindirmek istiyorum önce yanlış birşey yapmamak için.
Şimdilik hoşçakalın hepinize mutlu, sevgi dolu günler diliyorum.

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

kaafinur isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 21-09-2008, 02:33 PM   #52 (permalink)
Administrators
♥Ozlem Şahin ♥
 
shamanic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Feb 2007
Bulunduğu yer: istanbul
Mesajlar: 5,030
Tesekkür: 13,842
2,276 Mesajinıza toplam 13,392 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
shamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond repute
Standart Ynt: bu da benim günlüğüm olsun

kaafinurcum böyle güzel gelişmelerinin yaşamının her alanında hızla gerçekleşmesini dilerim..

seni bu özel gününüzde böyle mutlu ettiği için eşine de sonsuz teşekkürler..

herşeyin ne iyisini en güzelini daima hepimiz hakediyoruz.. bunun bilincinde olmak güven duygumuzu pekiştiriyor..

eft konsuunda kitabı özümsemene gerek yok canım.. uygulamaları verdikçe sende en basit konulardan egzersizleri yapmaya başla..

sevgili mustang bu konuda daha detaylı bilgiler verecektir mutlaka super ama değişimi bekletme
ve hemen en basit haliyle uygulamalarına başlayarak adımını atmış ol..

nice güzel senelere..

sevgiler..
__________________
ben mevlana değilim, insan ol öyle gel..
shamanic isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 22-09-2008, 09:14 AM   #53 (permalink)
Mustang
Guest
 
Mesajlar: n/a
Standart Ynt: bu da benim günlüğüm olsun

Canım benim senin adına çok mutlu oldum ne güzel sendeğiştikçe çevrendede etkilerini görüyorsun .Senin çekimlerin güzel oldukça hayatında düzene giriyor .

EFT konusuna gelince kitabı okumuşsun birinci aşamayı geçmişsin

İkinci olarak kendinle yüzleş bir liste yap ben öyle yaptım .Seni üzen hırpalayan herşeyi samimi bir şekilde yaz.

Mesela annenle ilgili bir sayfa aç ve aklına gelen herşeyi yaz gibi seni inciten kişilerin sayfası olsun .

Bunlara EFT yaparak başla EFT de en önemli olay nekadar çok yaparsan okadar ilerlersin .

Bazen blokajların olabilir direnç göstere bilirsin o zamanda filim metoduyla yeni konular yarat.

bu çıktığın yolda sana başarılar dilerim yolun aydınlık ve açık olsun.
  Alıntı ile Cevapla
Alt 22-09-2008, 01:40 PM   #54 (permalink)
Üsteğmen
 
Üyelik tarihi: Jul 2008
Mesajlar: 151
Tesekkür: 0
32 Mesajinıza toplam 126 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
kaafinur is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: bu da benim günlüğüm olsun

Shamanic ve Serpil ablacım
İkinize de çok teşekkür ediyorum. Beni bu zorlu yolumda hiç yalnız bırakmadınız. Desteğiniz için ne desem az .
Bu aralar iyice yoğunum hele şu bayramı bir atlatayım sonrası kolay bayramdan sonra iyice düzelir hayatımız. Temizlik baklava dolma pek çok yapılacak iş var. Bir de eşim yine yemek istedi arkadaşlarına. Ben ikramı çok severim. Seve seve yapıyorum tüm yemeklerimi. Bence bu yüzden tadını herkes çok seviyor ve dikkat ettim ben ne zaman sinirli iken yemek yaparsam çok sevilen bir yemek olsa bile hiç güzel olmuyor. Hani derler ya elinin tadı geçer yemeğe buna gerçekten inanıyorum.
Bana müsade e daha perdeler yıkanacak, mutfak dolapları temizlenecek, döşemeler silinecek, tabii camları da unutmamak gerek. Hadi temizlik yapan herkese kolay gelsin.
kaafinur isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 25-09-2008, 02:43 AM   #55 (permalink)
Üsteğmen
 
Üyelik tarihi: Jul 2008
Mesajlar: 151
Tesekkür: 0
32 Mesajinıza toplam 126 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
kaafinur is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: bu da benim günlüğüm olsun

Selam
harika bir günü geride bıraktım. Mutluluğun tadını çıkarıyorum. Her seneye göre bu sene evimi temizlemem daha kolay oldu sanki bu da beni çok mutlu ediyor. Bayram temizliklerinde az bir işim kaldı o da kolay geliyor nedense. İlginç bir şekilde hayatım olabileceği en mutlu şekilde ilerliyor ve ben bundan hiç korku duymuyorum. Eskiden olsa biraz mutluluk karşısında telaşa kapılırdım. Ardından mutlaka kötü bir olay gelecek zannederdim ama bugün huzur doluyum. Allah'tan dileğim bunun hiç bitmemesi.
Az önce babunlarla ilgili bir belgesel izledim ve gördüm ki onlarda da liderlik savaşı var. Bir lider ve ona rakip bir babun arasında amansız bir çekişmeye tanık oldum , öyle ki rakip liderin veliahtını kaçırıp öldürdü liderin yerine geçebilmek için. Bu bana safiye sultan kitabını hatırlattı, okuduğumda bir roman olduğunu bilmeme rağmen içim ürpermişti. Orada da iktidar kavgaları çocuk ölümlerine varıyordu. Düşündüm de babunlar bile liderlik için birçok şeyi göze alabiliyorsa insanların birbirinin hayatına karışma duygusunu yadsımamak gerek.
Bugün oğlumun yaptığı resimleri inceledim. Açıkçası beni çok mutlu etti. Yaptığı çocuk resimlerinin arka sayfalarına çocukların sırttan görünüşünü de yapmış. 6 yaşında 2 boyutlu düşünmesi harika. Ben onun gelişimi için elimden geleni yapıyorum ve sanırım verdiğim eğitimin karşılığını alıyorum. teşekkürler oğlum iyi ki varsın.
kaafinur isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-10-2008, 07:07 PM   #56 (permalink)
Üsteğmen
 
Üyelik tarihi: Jul 2008
Mesajlar: 151
Tesekkür: 0
32 Mesajinıza toplam 126 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
kaafinur is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: bu da benim günlüğüm olsun

Selam
Bayramı da atlatık. Tüm hayatımdeğişti ailesinin geçmiş bayramını yürekten kutluyorum. Bana gelince pek şaşırdım bu bayram kavgasız gürültüsüz bayram gibi geçti gerçekten de. Eskiden her bayram yine suratlar asılacak diye üzülür bayramın gelmemesini isterdim. Oysa bu bayram hiç bitmesin istedim. Sevdiklerim misafirlerim doldu taştı. Yemekler yendi ,çaylar içildi. Ben evime gelince yedirmesini içirmesini çok severim. Bu bayram pek mutlu oldum gelen herkes tabaklarındakini çok beğendi.
Biraz grip kırgınlığı var üzerimde grip çayı ile birkaç günde atlatırım inşallah. Bu kırgınlık yorgunluk yüzünden tam uyumuştum babam geldi oğlumu onlarda kalması için götürdü. Ah şimdiden özledim.
Akşam yine bir iki yeri gezeceğiz bayram gezmelerimiz öyle hemen bitmez bizim, hele çevremiz de geniş bu hafta sonuna kadar gezeriz sanırım.
kaafinur isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-10-2008, 04:21 PM   #57 (permalink)
Üsteğmen
 
Üyelik tarihi: Jul 2008
Mesajlar: 151
Tesekkür: 0
32 Mesajinıza toplam 126 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
kaafinur is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: bu da benim günlüğüm olsun

Merhabalar,
Ne yorucu bir tatil geçirdik. Hem ruhen hem bedenen kendimi çok yorgun hissediyorum. Annemlerin evinde yine kaos vardı. Bayramda öyle çok durmadık onları pek bi çabuk geçiştirmiştik ve bu durumdan eşim de ben de mutluyduk. Fakat daha sonra annemin hastalandığını öğrendik gittiğimizde hala sinirliydi. Sinirden kalp atşları düzensizleşmiş kardeşimle birbirlerine girmişler. Dün bütün gün oradaydık nispeten sulh ettik de akşam eve ancak dönebildik. Bu arada iyi yorulmuşuz.
Ben gribi atlattım derken eşim yakalandı, gelsin nane limon bilumum grip çayları. Bu havalarda dikkatli olmak gerek. Gerçi biz geçen arabamızın camı kırılınca üşüttük. Büyük ihtimal hırsızlık için gelen birisi camı kırdı ve yoldan geçen biri yüzünden birşey alamadan uzaklaştı. Aşağı indiğimizde oğlumu oturtacağım zaman küçük camın kırılmış olduğunu gördüm. Eh gecenin bir vaktinde camcı bulamayacağımıza göre öyle eve geldik; tabii şifayı kaptık.
Hepinize mutlu bir hafta diliyorum. Umarım güzel bir hafta geçiririz.
kaafinur isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 11-10-2008, 01:54 PM   #58 (permalink)
Üsteğmen
 
Üyelik tarihi: Jul 2008
Mesajlar: 151
Tesekkür: 0
32 Mesajinıza toplam 126 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
kaafinur is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: bu da benim günlüğüm olsun

Selam
Bu aralar tembellik sözkonusu bende. Bayram boyunca dinlemedim telkinlerimi. Şimdi baştan başlayıp yeniden bir gelişme sağlamak istiyorum. Eskiden günlüğüme yazıp yazıp silerdim telkinler sayesinde bu huyumu bırakmıştım. Az önce de aynı şeyi yapınca anladım ki suçluluk egodan başlamak gerek. Kendine güven de bir an önce bu ikiliye katılmalı.
Belki de yeni bir günlükle yeniden bir başlangıç yapmalıyım.
kaafinur isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 12-10-2008, 07:40 AM   #59 (permalink)
Mustang
Guest
 
Mesajlar: n/a
Standart Ynt: bu da benim günlüğüm olsun

Canım benim kaldığın yerden devam et nasıl hayata kaldığımız yerden devam ediyoruz.Bizler hayatın reset düğmesine basamıyoruz sadece devam ediyoruz.Burada kaldığın yerden devam etki gelişmelerini görebilesin .Hayat her ne kadar bırakırsak bırakalım yaşamak güzel fark edip yeniden başlamakta güzel .Bazen tembellikte insana iyi gelirkafanı toplar kaldığın yerden devam edersin.Ha gayret.....
  Alıntı ile Cevapla
Alt 12-10-2008, 10:51 AM   #60 (permalink)
Üsteğmen
 
Üyelik tarihi: Jul 2008
Mesajlar: 151
Tesekkür: 0
32 Mesajinıza toplam 126 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
kaafinur is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: bu da benim günlüğüm olsun

Günaydıın
Pırıl pırıl bir sabah, kendimi motive etmiş durumda kalktım bugün. Yapılacak işim çok olmasına rağmen sanki hepsine bitmiş gözüyle bakıyorum. Dün sevgili Shamanic'in tezahür ettirmenin kaybolan sırrı isimli yazısını okudum. Anında uygulamaya geçtim buradaki günlüğüme(defterime) isteklerimi aynen yazdım bir de baktım bir sayfayı doldurmuşum. gerçi önem sırasına göre sıraladım ve daha önemsiz sayıp yazmadıklarım da var arada. Benim isteklerim hiç bitmez ki.

Bu arada Serpil ablacım günlüğümde mesajını görünce çok sevindim. İlgilendiğin için teşekkürler.bir iki gün suçluluk ve ego dinleyim hemen diğerleriyle devam edecek. Bilinçaltım unuttuğu telkinleri bir hatırlasın dimi:).

Ve sevgili Shamanic aynı yaştaymışız meğer oysa sözlerin öyle olgun ve aklıselim ki ben seni benden çok daha büyük sanıyordum. Gerçi ben biraz çocuk ruhluyum sanırım. Hep öyle kalmayı da hedefliyorum. İnsan büyüdükçe dünya düzenine yalanına entrikasına daha kolay adapte oluyor. Ben sevemediğim bir dünyaya uyum sağlamaktansa böyle kalmayı tercih ediyorum:), bir parça çocuk
kaafinur isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks


Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


bu da benim günlüğüm olsun

Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri bu da benim günlüğüm olsun Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Selam. Pek çok işim olduğu için hızla yazıp kaçıyorum . Dün evlenme yıldönümümüzdü. Doğumgünümü hatırlamadığından mıdır nedir eşim pek bi düştü . Çiçekler hediyeler ooh prenses gibiydim. Mutlu yatınca da mutlu kalkıyor insan. Hayatımda herşey güzel gitmeye başladı. Sanırım çekimlerimi ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:40 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.