Kayıt ol Yardım Ajanda Bugünki Mesajlar Arama

Uyarılar

bu da benim günlüğüm olsun

Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri bu da benim günlüğüm olsun Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız günaydın henüz kalktım ve hemen bilgisayarın başına geçtim. Çarşamba günü iftara davetliydim ve benim için kabus gibiydi. Anneme gittim ve ben üvey evlat muamelesini görmekten bıkmış bir şekilde döndüm artık kaldıramıyorum artık ona anne demek bile istemiyorum çok yoruldum ona ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi

bu da benim günlüğüm olsun

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 12-09-2008, 11:29 AM   #19 (permalink)
Üsteğmen

Tesekkür: 0
32 Mesajinıza toplam 126 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
kaafinur is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: bu da benim günlüğüm olsun

günaydın
henüz kalktım ve hemen bilgisayarın başına geçtim. Çarşamba günü iftara davetliydim ve benim için kabus gibiydi. Anneme gittim ve ben üvey evlat muamelesini görmekten bıkmış bir şekilde döndüm artık kaldıramıyorum artık ona anne demek bile istemiyorum çok yoruldum ona kendimi kabullendirmeye çalışmaktan kilolu oluşum maddi yönden çok iyi durumda olmayışımız eşimin herkese ve herşeye rağman bana iyi davramnası annemin beni kabullenmeme sebeplerinden sadece birkaçı. oysa ben annemi arkadaş gibi görmeyi çok isterdimbaşım sıkışınca ona koşmak dertleşmek evine gittiğimde huzur bulmak isterdim ama ben her gidişimin bir azap her dönüşümde ağlaya ağlaya gelmekten sıkıldım artık annem olsun bile istemiyorum öksüz veya yetim olmak anne ve babanın ölmesi ile olmuyormuş onu anladım onlar hayatta iken bile destek vermiyorlarsa öksüz yetim sayılırmışsınız. artık bir de bayramda gidip döndüğümde bir daha gitmek bile istemiyorum annem olmasa annelik hakkı olmasa o kadar bile gidesim yok. kızkardeşime tam bir anne iken ben doğruları söylediğim için hayatıma yaptığı müdahalelere karşı çıktığım için benden kötüsü yok hatta erkek kardeşim ona senelerce anne bile demediği ve seni sevmiyorum dediği halde o bile benden iyi konumda şimdi. üzülmemek elde değil. düşünün bir anne kilolu diye kızından rahatsız olur mu ya da eşi iyi davranıyor diye damadından nefret eder mi biz yuvamızda mutlu yaşarken hep korkum var annem gelir de arayı bozar ya da bir telefon eder üzülürüz yine diye. artık onu görmek istemiyorum biryerde misal teyzemde karşıma gelir karşılaşırım diye ödüm kopuyor. paranoyak oldum bu konuda. yaklaşık bir ay önce ettiğimiz kavgada kendi haklıymış gibi öyle güzel çevirip olayları başkalarına öyle güzel anlatıyor ki herkes haklı zannediyor ama ben gerçeği biliyorum ve onu dinleyip beni dinlemeden hüküm veren herkese sadece helal olsun diyorum. ben şimdiye kadar kimseye tek taraflı dinleyip hüküm vermedim hep iki tarafı da dinledim ve gördüm ki annem hemen her konuda yalan söyleyebilen olayları kendi lehine çevirmek için elinden geleni yapan bir insan yorgunum artık boşuşmak istemiyorum ve eşimle bu konuyu konuştuğumuzda bırak kim nasıl bilirse bilsin ben gerçeğibiliyorum sen de biliyorsun bu yeter dedi ve bir daha şükrettim Allah'a onunla beni karşılaştırdığı için

neyse daha oğluşumun beslenme çantasını hazırlayıp çıkacağım bugün doktora gidiyorum başımdaki inanılmaz ağrıdan kurtulmak için bir şeyler yapmak zamanı geldi. görüşmek üzere
kaafinur isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla

Bookmarks

« hanfel in günlüğü | meraley in günlüğü »