![]() |
keşif sürüyor merhabalar telkinlerin bendeki etkilerini paylasmayı epey geciktirdim sanıyorum. önce sunu soylemeliyimki calısmalarınız ve telkinler icten bir tebrigi hakediyor atakan bey clapping hersey icin zaman tutan ajandasına kaydeden ben, telkinlere baslama, ekleme tarihlerini kaydetmemisim. sanırım 1 ayı gecmis olmalıyım. kendime zaman verirken zaman tutmamayı akısına bırakmayı bi parca ogrenmis olmalıyım. ilk olarak dik durmaya basladıgımı farkettim. sonrasında kendi içsel yolculugumun derinleştigini. oyle ki gercekte nelerden korktugumu, gercekte ne istedigimi bir bir farkına varınca degisimden emin oldum. hatta degişimi istemeyen değişimi reddeden ben ile de karsılastım. simdi birden cok seda varmıscasına hepsini izleme asamasındayım. cok eskilerde kaldıgını sandıgım unuttugumu sandıgım olayları hatırladım. o gunki sedayı bugün nasıl sert bir biçimde yargıladıgımı ve yok saydıgımı anladım.halbuki hepsi bendim. kısacası eski yeni tüm hallerimi sevgiyle kabul asamasındayım. yuzlesme asamasında yasadıgım deneyimlerimi ayrıca paylasacagım.. sevgiler.. |
keşif sürüyor değişiminin pozitif yönde sürekli ve kalıcı olmasını dilerim Sedam. |
keşif sürüyor Bu güzel dileğinizi görünce kayıtsız kalamadım sevgili Mudokon. İçimden ,şöyle en içten bir "aminnn" demek geldi bende dahil ;gayret gösteren tüm site sakinleri adınada! hismiley Sevgilerimle... |
keşif sürüyor Bir amiiinnnn de benden hepimiz için.. desteğinize teşekkürler.. sevgiler hismiley |
keşif sürüyor teşekkürler sedam ayrıca isim çok güzel inşaallah allah sana sağlık ve mutluluk verir hismiley |
keşif sürüyor Bende amiiinn diyorum.İsmin güzelliği hakkında ben sizinle hemfikirim.Hatta o kadar hemfikirimki telefonumun kilit kodu bile Sedam.Telefonumun kilit kodu ile gurur duyuyorum ve telefonum çalınırsa çalan kişi tel. kilit kodunu doğru tahmin ederse helali hoş olsun iyi günlerde kullansın yeni telefonunu diyorum. |
bugün benim doğum günüm bugün benim doğum günüm.. sabah yataktan başka bi duyguyla kalktım.. hey gidi seda hey 30 a da girecektin ha ?? dedimki guzel gecmis bi otuz yılsa bundan sonrakiler de varsın 3 x 30 olsun ... sonra baktım aynaya dedim daha guzelim.. içimde acılarla berabek guzellikleride biriktirebilmisim... helal olsun bana bi 30 daha s456 dusundum sonra kimler geldi kimler gecti... butun dogum gunlerimi sıraladım zihnimde bir bir... hepsinde baska bi seda... tabiki ben degisiyorsam gelenlerde gidenlerde degisecek... sonra farkettim gelen cok ama giden olmamıs aslında hepsi iz bırakmıs bende.. oyle yada boyle... dedim bunlar benim... sevgili babaannecigimi ve dedemi dusundum.. gozlerim doldu.. ben dogarken babam askermis .. babaannem her dogum dunumde o telaslı gunu anlatır dururdu... bende kendi kendime anlattım... babaannecim sen yoksun ama bana bıraktıgın o sevgi varya... seni daima var kılacak hayatımda... cok ozledim seni... eski gunleri... beni sevmeni , goklere cıkarmanı ... ben kimin prensesiyim simdi ? beni en cok seven hem cok uzakta hem cok yakında kalbimde !! 2 yıl once bugün sen birdaha konusmamak 6 ay sonrada aramızdan ayrılmak uzere komaya girdin.. ama bana oyle buyuk bi sevgi, sevkat ve onemsenme duygusu bıraktınki... kimsede bulamayacagım kadar guclu... simdi bunu ben yapacagım babaannem ... senin beni sevdiğin kadar ben kendimi seveceğim bundan böyle ! ... söz sana ! .... bana verilen en iyi dogum gunu hediyesi olacak bu.... işte boyle hissediyorum arkadaşlar... sizlerle paylaştığım içinde ekstra mutluyum.... hepinize gönülden sevgiler .... |
Ynt: keşif sürüyor k8908 Sedam mutlu kutlu olsun kendini çok güzel ifade etmişsin derty Hep böyle gü |
Ynt: keşif sürüyor çok teşekkürler burcu... 30 dan sonrası bir kadın için en güzel yılların başlangıcı derler... sevinelim hepberaber... yaşasın 30 olduk uy897 |
Ynt: keşif sürüyor mutlu yıllar sedacım..inşallah her geçen gün daha da güzel olacak.ben de 31 im bu sene..gerçi pek göstermiyoruz ama:))))))))...gittikçe gençleşiyoruz biz,di mi kızlar? 44 |
Ynt: keşif sürüyor sevgili lerzan ve lalezar ,,, çok teşekkür ederim.... tabiki gençleşiyoruz... ruhumuzu tazeliyoruz günbe gün... biz kızlar erken büyürüz erkeklere göre , hızlı olgunlaşırız , ruhumuzu tazeledikmi bide... tadımıza doyulmaz k8908 |
Ynt: keşif sürüyor mutlu yıllar Seda. iyi ki doğdun iyi ki burdasın. bugunkü mesajını okurken çok duygulandım. şimdi çıkmak zorundayım kalın sağlıcakla... |
Ynt: keşif sürüyor Bkz. Burcu'nun günlüğü ve resmim hiç 30 yaşına girecek birine benziyor muyum taş çatlasa 25 be y789 Hepimiz genç gösteriyoruz bizene yaştan değil mi |
Ynt: keşif sürüyor Babaannen senin ruhuna,yüreğine doğanın o berrak,eşsiz renklerinden birini ilmek ilmek işlemiş,ömür boyu içini aydınlatsın,kendini sende ölümsüz kılsın diye...Ne mutlu sana böylesine bi sevgi yüreğine armağan edildiği için...Günün birinde senin de ,senin gibi bir yüreğe bir renk katabilmen dileğiyle..Nice mutlu yıllara! sung66 |
Ynt: keşif sürüyor çok çok çok teşekkürler arkadaşlar.. hepinize... sevgiler... |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:25 PM. |