![]() |
BENDEKİ DEĞİŞİMLER ben dinlemeye başlayalı bir hafta oldu günde 4-5 saat dinledim hatta bir kaç gün çok az dinledim ilk etapta kızarmalarım bayağı azaldı kalabalık karşısında konuşmaktan korkmamaya başladım sonra yürürken daha güçlü yürümeye başladım başkalarına özenme gibi bir durum pek kalmadı yani kendimi olduğum gibi kabul etmeye başladım daha rahatım her ortamda hayata karşı şevkim arttı bunlar daha çok yeni şeyler inşallah dahada iyi olacak başım falan ağrımadı gayet normal bir şekilde oldu bunlar hatta ya ben böylemiydim yoksa telkinlermi sebep oldu dediğim oluyor |
BENDEKİ DEĞİŞİMLER Evet aslında özümüzde bunlar vardı ama biz ortaya çıkartamıyorduk telkinler bunların ortaya çıkmasını sağlıyorlar değişimin sürmesi ve kalıcılaşması dileğiyle |
Ynt: BENDEKİ DEĞİŞİMLER ben deha fazla dınlıyorum ama kısıden kısıye de degısıyor bende sadece dik durma konusunda belırgın farklar olustu inş daha da ıyı olacaktır. 98569 |
Ynt: BENDEKİ DEĞİŞİMLER Hoşgeldin inan ileride daha güzel değişmlerin olacak 44 |
Ynt: BENDEKİ DEĞİŞİMLER Hosgeldin Abuseyf, sabret,devam et, goreceksin daha guzel gelismeler deyismeler olacak . Telkinlerin tahminlerinin otesinde ise yaradigina tanik olacaksin super en azindan ben oyleyim neseli56 Ama arada ters taklalar olmuyor deyil onlarda geciyor zamanla hismiley Sevgi ve isikla kal. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:57 AM. |