Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Tv (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=581)
-   -   Kanal 7 Canlı izle (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=626167)

melikalmanya 11-07-2017 12:43 AM

Kanal 7 Canlı izle
 
Kanal 7 Canlı izle
S.a. arkadaşlar sizlere bu gün kanal 7 hakkında bazı bilgiler vereceğim bu olumsuz anlamda değil tabi ki! Bu arada bu gün üye oldum ve uzun bir makale yazarak benimde bu güzel isimli, güzel dostlukların olduğunu hissettiğim siteye faydam olsun istiyorum.

Öncelikle makalem kesinlikle orjinal olarak kendim yazıyorum şuan aklıma neler gelecek ve sizlere ne tür bilgiler vereceğim bu kanal hakkında hepsini açıklamalı olarak yazacağım. Bu makalemi okuyan ve gerçekten kendince beğendiği konularda sayfamızın altına yorum olarak yazarsa sevinirim.

Kanal 7 halk olarak benimsenmiş ve sevilmiş kanallarımızdan biridir. Genelde her evin kumandasında yedinci tuşa bastığımızda karşımıza çıkar. İlk olarak 1994 yılında İstanbul yayın hayatına adım atmıştır. Yeni Dünya Medya Grubu’na ait olan Kanal 7 kurulduğu tarihten bu yana üç kez logo değiştirmiştir.

Sürekli gelişen teknolojiye ayak uyduran kanal kendini yenileyerek seyirciye daha kolay yoldan ulaşabilecekleri imkanlar sunmuştur. Net ortamında da faaliyet göstererek HD kalitesi ile hizmet vermektedir. Kanalı kesintisiz bir şekilde canlı tv ekranlarından kanal 7 hayranları olarak takip edebilirsiniz.

Kanal 7 yayın hayatına başladığı günden bu yana çok iyi haber sunucuları ile çalışmış ve şu anda ise çok başarılı olan Hülya Seloni ile devam etmektedir. Ayrıca Özlem Tunca ile Dünyayı Geziyorum, Hilal Ergenekon ile Biz Bize, Kürşat ile Gündüz Gece ve Söz ve Müzik gibi çeşitli yaşama dair programlar sunarak seyircinin beğenisini almıştır.

Hayat Dersleri, Ömer Döngeloğlu ile Önden Gidenler, Necmettin Nursaçan ile Cuma Sohbetleri gibi programlarla oldukça dini konulara önem vermiş ve halkı bilgilendirici hizmetlerde bulunmuştur.

Son zamanlarda Kanal 7 Hint dizilerine ağırlık vermiş ve seyircileri sevdirmiştir. Türk halkının vazgeçilmez dizilerinden olan Bir Garip Aşk, Deli Divane ve Yalancı Bahar adlı Hint dizilerini ülkeye getirerek gündüz izlenme rekorları kırmıştır.

Ayrıca Elif ve Hayat Dediğin adlı dizileri de seyircisi tarafından oldukça beğen ile takip edilmektedir. Halkın sevgilisi olan bu kanalı kesintisiz bir şekilde takip edebilirisiniz.

Unutmadan arkadaşlar kusur ettiysem affola ama birşey sormak istiyorum, normalde internet üzerinden izliyorum televizyon kanallarını en çokta dini kanallar izlerim ama Tvem Canlı izle Tv em Seyret | Kesintisiz hd yayın adlı kanalı daha yeni görüyorum ne zaman açıldı bilmiyorum fakat çok beğendim belki sizlerde izlersiniz herkese hayırlı günler dilerim. ALLAH'a emanet olunuz.


WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:50 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.