Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Tv (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=581)
-   -   Adanalı Yayın Tarihi: 2008-11-25 (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=507376)

Bluesky24 13-04-2010 09:49 PM

Adanalı Yayın Tarihi: 2008-11-25
 
Yapım : Kuzey Production Yapımcı : Ali Gündoğdu, Mehmet Yiğit Alp Senaryo : Tayfun Güneyer Yönetmen : Tayfun Güneyer, Kartal çidamlı Adanalı Dizisi Oyuncuları : Oktay Kaynarca (Adanalı Yavuz), Mehmet Akif Alakurt (Maraz Ali), Selin Demiratar (İdil), Nurhan özenen (Hafize), Serenay Sarıkaya (Sofia), Alican Yücesoy (Tilki Timur), Orhan Aydın (Nevzat Müdür), Rüzgar Aksoy (Ferruh), Gökhan Kıraç (Mülayim), Fırat Albayram (Boncuk Semih), çağkan çulha (Engin), Pınar Dikici (Ayşegül), Nilüfer Silsüpür (Derya)





Adanalı

Adanalı Dizisi yeni bölüm



İdil in sırrı ortaya mı çıkacak? Adanalı yı bekleyen büyük sürpriz ne?



Kısa sürede hem gönülleri hem de zirveyi fetheden ADANALI , kaçıranlar ve yeniden izlemek isteyenler için 25 Kasım Salı akşamı 3. bölümü ile yeniden atv de! Sakın kaçırmayın!







Adanalı Dizisi 3. Bölüm özeti:



Matador İsmail ve Maraz Ali arasında geçen kavganın sonunda Maraz Ali baygın bir halde yerde yatmaktadır. Matador un hedefi artık İdil dir. Bir fırsatını bulup silahına davranan İdil in yardımına polis arkadaşları yetişir. Matador un çetesi ve polis arasında yaşanan kaçma kovalamaca arasında Maraz Ali kendine gelir. Acaba İdil in polis olduğunu fark edecek midir? Adanalı ve Sofia İstanbul a gelir. Daha evine giremeden Adanalı yı büyük bir sürpriz karşılar. Maria nın sırrını çözmeye çalışan Adanalı, İdil in verdiği ilk emri gerçekleştirecektir. Sürekli çatışan İdil ve Adanalı arasında acaba neler yaşanacaktır?



Kaynak: yayinakisi.com


WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:04 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.