![]() |
Biri Bana Anlatsın
Yayın Tarihi:
2006-12-28 Beyazýt Öztürk , Kadir Çöpdemir Biri Bana Anlatsın BİRİ BANA ANLATSIN 20:30 Beyazıt Öztürk'ün Kadir Çöpdemir ile sunuduğu sohbet programı “Biri Bana Anlatsın” bu hafta hayatta şansın yerini ele alıyor... Programda şarkıcı Zeynep Cassalini astrolog Hakan Kırkoğlu, oryantal Tanyeli, tiyatro sanatçısı Kayra Şenocak, oyuncu İsmet Özhan başta olmak üzere birbirinden renkli konuklar hayattaki şans faktörünü ele alacak, enine boyuna masaya yatırıp, hem tartışıp, hem soruları cevaplayıp hem de gülüp eğlenecekler!... PERŞEMBE Yılbaşı geldi. Her yıl olduğu gibi bir bilet alıp talih kuşunun başımıza konmasını bekliyoruz. Bu konudan yola çıkarak şansın hayatımızdaki yeri bugünkü programda tartışılacak... Şans, kısmet, talih kuşu gerçekten bir gün her insanın omzuna mutlaka konuyor mu? Yoksa her insan kendi şansını kendi mi yaratıyor? Şans dediğimiz sadece bir kuştan mı ibaret? Yoksa şansa mı yaşıyoruz? Bir yanda “Hayatım şansa bağlı...” diyenler, diğer yanda “Şansım olsaydı zengin doğardım.” diyenler, “Talih dediğin bir kuştan ibarettir. Herkes kendi şansını kendisi yaratır...” diyenler, “Talih kuşu bir kere kanadını açmaya görsün önünde kimse duramaz.” diyenler, “Talih bana hiç gülmez!” diyenler bir araya geliyor konuyu enine boyuna tartışıyor... Kaynak: yayinakisi.com |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:08 AM. |