![]() |
Cinemania
Yayın Tarihi:
2007-04-14 Cinemania CinemaniaCumartesi 13:10Mehmet Günsür, Cinemania'da"Yakışıklı olmam avantaj" "Baba olmak hayatımı değiştirdi." Kanal D'nin, ömür Gedik'in hazırlayıp sunduğu "Cinemania" programına bu hafta, 26. İstanbul Film Festivali Direktörü Azize Tan, festivalde ulusal yarışmada jüri olan Mehmet Günsür ve astrolog Yasemin Boran konuk oluyor. Mehmet Günsür, jüri üyeliğini nasıl kabul ettiğini, 'yakışıklı oyuncu' olarak anılmasının avantaj ve dezavantajlarını, baba olduktan sonra hayatında yaşadığı değişiklikleri "Cinemania" izleyicileri için anlatıyor. Azize Tan festivalde yaşananlardan söz ederken, Yasemin Boran da, Ferzan özpetek'in son filminden yola çıkarak yıldızların ve burçların yönetmen ve filmler üzerindeki etkilerini değerlendiriyor. Sevgilim İstanbul, Ben Sana Demiştim, Kara Kitap, Rönesans ve Zincirbozan filmlerinin tanıtımı, Ali Hakan'ın Rönesans filmiyle ilgili yorumu ve Projektör bölümünün de yer aldığı Cinemania'yı sakın kaçırmayın! CinemaniaCumartesi 13:10Mehmet Günsür, Cinemania'da"Yakışıklı olmam avantaj" "Baba olmak hayatımı değiştirdi." Kanal D'nin, ömür Gedik'in hazırlayıp sunduğu "Cinemania" programına bu hafta, 26. İstanbul Film Festivali Direktörü Azize Tan, festivalde ulusal yarışmada jüri olan Mehmet Günsür ve astrolog Yasemin Boran konuk oluyor. Mehmet Günsür, jüri üyeliğini nasıl kabul ettiğini, 'yakışıklı oyuncu' olarak anılmasının avantaj ve dezavantajlarını, baba olduktan sonra hayatında yaşadığı değişiklikleri "Cinemania" izleyicileri için anlatıyor. Azize Tan festivalde yaşananlardan söz ederken, Yasemin Boran da, Ferzan özpetek'in son filminden yola çıkarak yıldızların ve burçların yönetmen ve filmler üzerindeki etkilerini değerlendiriyor. Sevgilim İstanbul, Ben Sana Demiştim, Kara Kitap, Rönesans ve Zincirbozan filmlerinin tanıtımı, Ali Hakan'ın Rönesans filmiyle ilgili yorumu ve Projektör bölümünün de yer aldığı Cinemania'yı sakın kaçırmayın! Kaynak: yayinakisi.com |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:11 PM. |