![]() |
Beni Unutma dizisi yeni bölüm
Yayın Tarihi:
2008-06-26 Yönetmen: Güzide Balcı Yapımcı: Ata Türkoğlu Oyuncular: Zuhal Olcay, Uğur Polat, Tilbe Saran ve Haldun Boysan Program Ekibi: öykü:Perihan Mağden Senaryo:Gamze özer Beni Unutma dizisi yeni bölüm Yapımcılığını Ata Türkoğlu nun, yönetmenliğini Güzide Balcı nın üstlendiği Beni Unutma nın öyküsü Perihan Mağden e ait Senaryo danışmanlığını Gamze özer in, müziklerini Yeni Türkü nün yaptığı dizide, Zuhal Olcay, Uğur Polat, Tilbe Saran, Haldun Boysan, Ayşe Tunaboylu, Jale Aylanç Birol Uzunyayla Türker, Deniz özmen, Fatih Koyunoğlu, Barış Küçükgüler, , Ayla Kaymak, öykü Karayel, Mine Yaşar ve Kaya Gürel rol alıyor. Yaşadıkları acıları yüreklerine kilitlemiş iki yalnız insanın imkânsız aşk hikâyesini anlatan Beni Unutma , benzer acılarla yaşama küsmüş, çaresizliği ve hüzün kokan bir kaderi yaşarken hiçbir zaman yıkılmamış, dimdik ayakta kalmayı başarmış iki cesur yüreğin öyküsü Ayrılık vakti gelmiştir Recep boğazına bıçak dayayarak kendini soymak isteyen adamdan kurtulur. Peride gördüğü kâbustan soluk soluğa uyanır. Recep i arar. Havva nın iyi olup olmadığını sorar. Recep bu soruya anlam veremese de Peride nin dediğini yapıp Havva yı arar. Ancak Havva içtiği ilaçların etkisiyle kendinden geçmiştir bile. Recep in aramasıyla uyanan Cennet, kızının ne yaptığını anladığında geç kalmış olmaktan korkmaktadır. Havva nın r girişimi Peride ye bu sefer geri dönüşü olmayan bir karar aldırır. Artık Recep le birlikte gelecekleri asla olmayacaktır. Recep çaresiz bu kararı kabullenir. Havva yı da alıp memleketlerine dönmeye Peride yi unutmaya karar verir. Ancak ikisinin de hesaba katmadıkları bir karşılaşma belki de kaderlerini değiştirecektir. Beni Unutma, 26 Haziran Perşembe akşamı 13. ve son bölümüyle TRT 1 ekranlarına gelecek. Yönetmen: Güzide Balcı Yapımcı: Ata Türkoğlu Oyuncular: Zuhal Olcay, Uğur Polat, Tilbe Saran ve Haldun Boysan Program Ekibi: öykü:Perihan Mağden Senaryo:Gamze özer Kaynak: yayinakisi.com |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:08 AM. |