![]() |
Lost Dizisi
Hiyeroglifler Lostfanlarının en çok kafasını kurcalayan şeylerden biride, son zamanlarda sıkça karşılaştığımız Mısır bağlantılı hiyeroglifler olmuştur. Bu incelemeÂ******ile birlikte bazı soru işaretlerinin netlik kazanacağını düşünüyoruz, keyfini çıkarın.. Anlamı: kuzeye seyahat veya aşağı yönde seyahat veya suyun akıntısı veya kuzey Görüldüğü yer: Daniel in haritası Anlamı: seyahat ya da bir yandan diğer yana geçmek Görüldüğü yer: Donmuş Çark, Tapınak Anlamı: Ayıp, suçlanmayı hak eden /Suçlanabilir Görüldüğü yer: Tapınak Anlamı: Gökyüzüne giden yol/cennet Görüldüğü yer: Tapınak Anlamı: efendi ya da akıl hocası Görüldüğü yer: Tapınak Anlamı: çevre veya zaman veya yaşam süresi Görüldüğü yer: Donmuş Çark, Tapınak Anlamı: seyahat Görüldüğü yer: Ben in gizli kapısı Anlamı: ömür ya da çağ ya da zaman boşluğu Görüldüğü yer: Tapınak Anlamı: zamanın kralları ya da antik zaman Görüldüğü yer: Daniel in haritası, Tapınak Anlamı: ölüler diyarı ya da ölmek Görüldüğü yer: Kuğu(Swan) İstasyonu, Ajira Airways geçiş kartı, Jack in temizlediği tahta Anlamı: Çağrı yapmak ya da davet etmek(ruh) Görüldüğü yer: Ben in gizli kapısı Anlamı: Koruma Görüldüğü yer: Ben in gizli kapısı Anlamı: ? Bilinmiyor Görüldüğü yer: Donmuş Çark Anlamı: Ayıp, suçlanmayı hak eden /Suçlanabilir Görüldüğü yer: Donmuş Çark Lostpedia Çeviri: İsmirliyimm Ayrıntılı bilgi için www.lostfan.net ziyaret ediniz |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:04 AM. |