Yurt dışındaki türk okulları

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.

bluemoon24

New member
20
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
Yurt dışında kurulan Türk okulları var biliyorsunuz. Belli bir kesimin önderliğini yaptığı kurumlar bunlar.

Ve o fikri savunan kişiler, çok hararetli bir şekilde çok iyi işler yaptıklarını, Türkiye'yi ve Türkçe'yi dünyaya tanıttıklarını iddia ediyorlar.

Evet, kısmen hak verilebilir.

Fakat ateşli bir şekilde okullarını savunan kişilerin internet ortamında mesaj yazarken v yerine w kullanması ve kalkıp da Türkçe'yi dünyaya tanıttıklarını söyleyip durmaları beni sinirlendiriyor.

Bir forumda başıma geldi bu olay. Karşımdaki kişi sürekli savunma durumunda. Ben de o okullarla ilgili sorular soruyorum. Türkiye'de okuyamayan insanlar varken niçin yurtdışıyla bu kadar alakadar olunuyor...vs vs gibi...

Sorularıma cevap almak bir yana, hakaret cinsinden sözler de sarfedildiğini hatırlarım.

v ile w olayını o kişiye de söyledim...(o şekilde yazanlardan biri zaten oydu)

Kendin hararetle birşeyi savunurken, onu zedeleyecek birşey yapmak saçma yani...

Neyse çok uzadı mesele.

Sorum şu: Yurt dışındaki Türk okulları hakkında ne düşünüyorsunuz? Amaç sadece vatan, millet, dil tanıtmak mı? Yoksa işin içinde farklı şeyler mi var?

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri