yucel erten

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.

bluemoon24

New member
20
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
* ankara devlet tiyatrosu sanatcisi.

1969 yılında ankara devlet konservatuvarı tiyatro yüksek bölümünden mezun oldu. 1974 yılında federal almanya essen folkwang yüksek okulu reji bölümünü bitirdi. reji öğreniminin yanısıra dekor-kostüm alanında ihtisas öğrenimini tamamladı. ankara devlet konservatuvarı ile ankara üniversitesi dtcf tiyatro bölümlerinde öğretmenlik yaptı. birçok oyun çevirisi olan sanatçı, 5'i yurt dışında olmak üzere 20'yi aşkın ödüle sahiptir.1992 ekiminde devlet tiyatroları genel müdürlüğünü üstlenen erten, 1994 şubatında seçim ilkesini yaşama geçirmek amacıyla bu görevinden ayrıldı.

görev aldığı oyunlar :

kadınlar devleti, duruşma, arturo ui'nin önlenebilir tırmanışı, barış, amadeus, ben anadolu, keşanlı ali destanı, hırçın kız, martı, katharina blum'un çiğnenen onuru, midas'ın kulakları, troyalı kadınlar, üç kuruşluk opera, kafkas tebeşir dairesi, bir şehnaz oyun, kan kardeşleri, deli dumrul, bahar noktası, don giovanni, azizname'95, sihirli flüt, mutlu son, ferhad ile şirin

Kaynak: EkşiSozluk

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri